• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam elérni többször is a múltban, sikertelenül, de egyszer csak valahogy jól álltak a csillagok, és sikerült, elsőre felvette, mindent nagyon készségesen, barátságosan elmondott. Könnyen sikerült időpontot egyeztetni is. *Hint*: akkor hívjátok, amikor jelzi is hogy elérhető, és villog a zöld csík az oldalon.
  • Megközelítés:

    M3 metró, busz, BUBI, Lime, egyéb car-sharing szolgáltatók mind üzemelnek itt. A parkolás trükkös ha munkaidőn kívül megy az ember, én délben érkeztem, kb 10 hely volt közvetlen a ház előtt.
  • Helyszín:

    Klasszik Marina parti bérlakás, 3-4 szoba fürdő zuhanykabinnal, többen rendelnek, de jól bejáratott a rendszer. Fürdőben valamelyik drogéria saját márkás assortmentje található. Játszószobában picike rádiról szól a deep house, nagy tükrök a falakon, hogy lehessen mozizni, illetve ha kérsz több fényt egy led füzér űzi el a félhomályt( én kértem, egy ilyen élményt én élesen akarok látni) A masszázs tatamin zajlik.
  • Lány külseje:

    Jázmin mint azt sok kolléga megírta, találó nevet választott,tényleg van benne valami ami kicsit hasonlít Aladdin kedvesére. Magas, vékony, kellően kisportolt, de nem túlságosan hogy már "száraz" legyen,ott kerekedik ahol kell, mindene természetes, és ez így jó! Személyes kedvencem a popsija volt tenyérbe illő, de mintha körzővel rajzolták volna. Arcra is helyes. Én összesen 3db picike tetkót számoltam meg rajta, de nagyon résen kel lenni, hogy ezeket észrevedd, Jázmin gondoskodik róla hogy ne ezzel foglalkozz.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs 2 felvonásban történt, először én jöttem, és szépen végigment minden főbb porickámon, erősségét illetően nekem inkább csak simogatós, de ez nem vesz el az értékéből, üdítő és frissítő. A fókusz alapvetően a háton és lábakon van. Második felvonásban pedig megkérdezte hogy nem akarom-e én megmasszírozni őt. Éltem a lehetőséggel, hosszú perceket elidőzve a popsin.
    Mindezek közben kellemeset beszélgettünk, normális lány, normális világnézettel, akadt közös téma bőven.
  • Levezetés:

    Szintén két felvonásban történt, először a masszázst követően elkezdte csókolgatni a nyakam, és a felsőtestem, majd először a kezével kezdte ingerelni a keményedő sátorvasat, ezt követően a melleivel,majd a szájával is kezelésbe vette. Nem kapkodott az elején, hosszú hosszú nyalintásokkal ment végig rajta, mielőtt bekapta volna. Miután a szájába vette nem engedte ki kb 10 másodpercnél tovább. Alapvetően gyors ritmusban csinálta, de miután mondtam neki hogy lasssítson, szorítson rá, hova fogjon a kezével, mélyebbre/magasabbra vegye be, mindent készségesen végrehajtott. Kb 8-10 percig élveztem ezt, majd elkezdtem koncentrálni, vállát megragadva diktáltam a nekem megfelelő tempót,és elsültem a szájába....picit rá is toltam a fejét, nem engede ki egyből, de a srácok kicsorogtak vissza rám ajkai közűl. A romeltakarítást szilviával csináltuk végig.
    Második felvonás azáltalam kivitelezett masszázs után kezdődött. Mellémfeküdt, majd kézzel lehelet életet újra belém. Ezt követően rövid orál után kezdődött a csúszka. Uraim.. ez a része lenyűköző volt a produkciónak. háttal rám ült, hagyta hogy én is kézzel munkákodjak rajta előtte picit, és mikor már teljesen benedvesedett elkezdett puncijával fel-les körbe-körbe csúszkálni a farkamon. Esküszöm legalább 15ször éreztem azt hogy én mindjárt belecsúszom, és itt baleset lesz. De természetesen nem lett..... mindet vizuálisan végig lehetett követni a körben lévőtükrökben, és a ledfüzér fényében, ördögi volt. Egy 5-6 perces ilyen session után először háttal, majd szemből adta elő a fentebb leírt orális kényeztetés még egyszer, ahol hasonló véget értem.
  • Elszámolás:

    Elején a sezlonra tettem, szóba sem került. Talán az átlag felett van icipicit,de mindezek fényében kit érdekel?
  • Összkép:

    Nagyon elégedetten indultam munkába a kalandról, illetve már megértem miért nehéz Jázmint utolérni :) Marad a kedvencek között, a visszatérésre előbb utóbb úgy gondolom sort kerítek :) A kényeztetés mellett jázmin jó beszélgető partner is, normális értékereddel.
Happy Massage