• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Waldau!
    Baby:)) Ismét sikerült kihúznod a gyufát:))) Persze biztos nagyon jól szórakozol:) Bevallom én is:)
    Számomra az az érdekes, hogy egyes olvasókra mennyire irritálóan hatott tekintélyes férfiasságod, pedig mint írták csak kétszer említetted:) De így is sikerült számukra átvennie a főszerepet, elhomályosítva a figyelmet arról bőséges információról, amit egyébként a beszámolód tartalmaz, a farokméreteden kívül.
    Én köszönöm neked, hogy így készülsz a találkozásainkra:) Hatékonyabban működik nálam, mintha bókokat zúdítanál rám és ezt tudod:)
    Szeretlek masszírozni és szeretem a társaságod:)
    Csók: B

  • Egyeztetés:

    Hétfőn kerestem, hogy Szerdára kérjek időpontot. Nem volt könnyű elérni, így ráírtam. Üzenetben egyeztettük a Szerdát. Szívesen hallottam volna a kígyóbűvölő hangját, de erre most nem volt lehetőségem.
  • Megközelítés:

    Közelben találtam parkolóhelyet. A cím könnyen megtalálható, ha nem vagy ismerős a környéken akkor sem fogsz eltévedni.
  • Helyszín:

    Földszinti lakás, szomszédok nélkül. Senkivel nem találkoztam még, de ha egy ismerőssel futnék össze sem lenne probléma. Egy vállalható szolgáltatás égisze alatt fut a masszázs. A lakás hangulatos, minden helyiségnek megvan a maga funkciója. A fürdő a célnak megfelelő zuhanyzó. Törülköző friss, tusfürdő mennyiség rendben.
  • Lány külseje:

    Berni most nagyon dögösen fogadott. Elöl végig cipzáros , testhezálló krémszínű ruha, magassarkú. Haja a képekhez képest kevésbé hullámos. Nagyon szép nyugat európai intellektuális arc. Csábító tekintet csábító mosoly!
  • Erotikus masszázs:

    Az időzítésem, megint edzés után történt. Egyrészt, mert az nyilvánvaló, hogy Berni szereti a kidolgozott izomzatot, gondoltam kicsit bedurrantom őket látogatás előtt:) A másik ok, hogy ne csak udvariasságból kelljen kibekkelni a masszír részt. Zuhany után egy fekete bodyban várt, aminek a háta derékig volt sliccelve. Nem csak fenékre gyúr, a hátizom tökéletesen rajzolódik a pántok mellett. Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..
  • Levezetés:

    Elkezdtem alul éledezni. Kőkemény hatalmas farokkal képtelenség hason feküdni, engedélyt kérek a fordulásra. Elégedetten konstatálta a helyzetet és megkérdezte, hogy megnézném a galériát? Naná! Előttem vonult a lépcsőn, óvatosan nézegettem és közben vigyáztam a fejemre. Hangulatosabb a miliő a galérián, tatami előtt megállt, kacér pillantásokkal , hogy mit sikerült csinálni velem és hogy kezében az irányítás. Lefeküdtem, de amint kezdett a lábamhoz helyezkedni felültem. Érezni akartam az illatát, közel hajoltam a nyakához, a haját finoman hátratettem és beleszagoltam a nyakába. Nem egyet, nem kettőt, sokat:) Finom édes illata van a bőrének. A bodynak a pántjait finoman letoltam. Érzékien, finoman sóhajtozott majd, mintha hirtelen észhez tért volna a mellkasomnál fogva letaszított a tatamira és rám ült. A farkam érezte a ruhán keresztül a forróságot.Végig simította a mellem, fölém hajolt finoman megharapta a fülcimpám és rámarkolt a farkamra. Elegánsan mellém feküdt átkulcsolt a lábával a cicik simogatták a bőröm, ajkai végig a nyakam és az arcom közelében, orrával simogatta a bőröm hallottam a sóhajokat. Majd megint rám ült, a farkam beillesztette a popsihoz, két kezével a háta mögött rámarkolt farkamra, ritmusra használta a kezét és a csípőjét. Felváltva nézett engem és a tükörben az attrakciót. A hatalmas dákót erősen a popsihoz nyomta, azt imitálta mintha beleült volna. A Body a derekáig letolva én megfogtam kétoldalt mint szex közben, ha mélyebbre akarom tolni a farkam. Addig mozgott így, míg az utolsó cseppet ki nem sajtolta belőlem. Minden mozdulatából áradt a szenvedély és hogy élvezi amit művel az emberrel. Azóta is csak arra tudok gondolni, milyen lehet vele szeretkezni?!!
  • Elszámolás:

    Sikerült átlépnünk egy határt, amit Berni nem számolt volna extrának, de szép ajándékkal köszöntem meg. A búcsú a fogadó helységben történik, egy fekete pultra van készítve víz, csoki és sós mandula. Melléjük helyeztem a kiegészített ajándékom.
  • Összkép:

    Berni Nagyon izgalmas Nő tele meglepetésekkel! De és ez most nagyképűnek fog tűnni! Az, hogy eddig eljuss vele sok kört kell futnod és olyan adottságokkal kell rendelkezned ami felkelti az érdeklődését.
Happy Massage