• Bettsy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bettsy-t már korábban is terveztem meglátogatni, de ilyen-olyan okokból nem jött össze. Most, amikor láttam, hogy elérhető gondoltam teszek egy próbát. Hamar felvette és nem is teketóriáztunk sokat az időponttal, 1 óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Aránylag pontosan van megadva, ha valakinek ismerős a Dürer Kert nevű műintézmény, ahhoz kellően közel található a randi helyszíne is. Szóval könnyen megoldható BKV-val, de ahogy egy ismerőstől hallottam a környéken a parkolási rend nem rég változott (bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos) szóval ezzel azért érdemes vigyázni és tájékozódni.
  • Helyszín:

    Az épület picit talán régies, de nem azért mentem, hogy arról filozofáljak, hogy mennyire régi és esetleg mennyire férne rá a felújítás. A fürdőben minden megvolt ami a szükséges, a szoba pedig a gyertyáknak hála szerintem kifejezetten hangulatos is volt.
  • Lány külseje:

    A megadott adatok és a képek teljesen stimmelnek. Egy szexi szilikon cicis fiatalosabb MILF csaj fogadott, akinek a mosolya egyszerre angyali és ördögi. Nekem nagyon bejött, az egyetlen amit igazából nem tudtam eldönteni, hogy vajon az szája is fel van e töltve.
  • Action:

    Érkezés, bemutatkozás (már itt majdnem kiesett a szemem a fogadó rucitól) majd irány a fürdő egy gyors tusolásra.
    Amikor visszaértem már az ágyon csábosan elterülve várt, szóval kapásból a törcsit a zuhanyzóban hagyva repültem is mellé. Nem túl vad, de meglátásom szerint mégis szenvedélyes csókolózásba kezdtünk, amiben nyelvjáték is volt bőven. Eközben szépen lassan lekerült róla is a kis ruci és megkértem, hogy feküdjön el az ágyon, hogy én kerülhessek felülre és szépen tudjak lefelé haladni a gyönyörű testén. Ahogy elkezdtem a finom kemény cicik megízlelését szépen lassan elkezdett megjönni a hangja, szóval lágyan szívogattam, nyalogattam picit őket, szerintem nem volt ellenére. Majd haladtam tovább lefelé és eközben megszabadítottam az utolsó kis darab ruhától is ami még rajta volt. Szépen lassan lágy csókokkal és lassú finom nyelvmozgásokkal kezdtem neki kényeztetésének, majd ahogy még jobban kezdett megjönni a hangja picit gyorsítottam és a technikát is kezdtem variálni. A hang hatások és a teste megfeszülése és remegése alapján azt gondolom ő is élvezte ezt.
    Egy idő után jelezte, hogy most már ideje lenne cserélnünk, mert szeretné viszonozni a kényeztetést. Természetesen nem ellenkeztem. Kaptam pár finom kis csókot a mellkasomra majd a melleit szorosan hozzám nyomva lecsusszant rajtam, hogy végül a célszerszám a szexi kis szájacskájába kerüljön. Odalent nagyon alapos munkát végzett minden irányból körbe csókolgatta, körbe nyalogatta kellően jól megjáratta a szájában is. Nagyon jó volt a franciás kényeztetés, amit tőle kaptam, megfelelő mélységig bevette, a nyelvével is játszadozott rajta és a kéz használatot se vitte egyáltalán túlzásba.
    Ezután következett a védőfelszerelés felhelyezés, majd pedig Bettsy meglovagolt. Ahogy az a finom szúk punci elkezdett fel-le csúszkálni és közben azok a szép kemény cicik elkezdtek mozogni. Hát nem is tudom eldönteni, hogy a látvány vagy az érzés volt a jobb. Egyébként véleményem szerint enyhén pornós volt, ahogy csinálta, de nekem nagyon bejött! Egy nem feltétlenül túl rövid, de eléggé intenzív vágta után pózváltás következett. A kutyus pózt kicsit egyedi módon vette fel a drága, ugyanis a lábait nem terpeszbe rakta, hanem összezárta és úgy nyomta ki felém a csodás popsiját. Fenekét markolva így kezdtem döngetni először elég nagy hévvel, ami a hangja alapján egyáltalán nem volt ellenére. Ezután fokozatosan lassítottam, ahogy én is fáradtam de a kerek popsi látványa, a szűk punci érzése és az izgató kis nyögdécselései olyan csodás összképet alkottak, hogy ellettem volna így egész nap is. Ezt még a misszionárius póz kipróbálása követte, hál istennek Bettsy nagyon csábosan tud nézni is szóval, amikor éppen nem smároltunk akkor ebben a pozícióban a hangok mellett ezzel ösztönzött. Illetve azért, hogy legyen kis változatosság volt, hogy a lába felkerült a vállamra és így élvezhettem finom kelyhe szorítását miközben a csodás ciciket markolásztam. És így is lett végem, a gumit telepumpálva, majd egy kis csók után szépen lassan elválva tőle.
    Mivel általában nálam egy menet is kicsit hosszabb szokott lenni, így az egy órába második már nem fért bele, szóval kis beszélgetéssel töltöttük a maradék időt, majd a végén mindketten letusoltunk.
  • Elszámolás:

    Azt mondta általában előre szokta kérni, de velem mégis a végén történt, pedig első alkalom volt. Ahogy nézem most már körülbelül ez az új átlag egy óráért, megtalálható az adatlapján és a bővebb infóban is.
  • Összkép:

    Én nagyszerű órát töltöttem egy szexi csajszi társaságában, akit szinte bánok, hogy nem látogattam meg hamarabb. Szívesen ismételnék vele és ez tervben is volt, de sajnos nekem most más dolgok jöttek közbe, ő pedig mint az már adatlapján is megjelent hamarosan abba hagyja. igazából csak javasolni tudom, hogy aki teheti még látogassa meg. Megéri!
Happy Massage