• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lallerom!❤


    Ne haragudj kérlek, hogy megvárattalak a reagommal, igyekeztem amennyire csak tudtam, nehogy már ez az szuper beszi reag nélkül maradjon 😊 Különben hogyan kerülne fel az i-re a pont? Bár igaz vannak köztünk olyan emberek, akiknek már két szótól felkerül és oda vissza vannak két szótól 😂  pl.: "Köszönöm szépen!" De az nem az én stílusom, én inkább szeretek több szóval köszönetet mondani, sokkal jobb szerintem 🙂 Lehet erre többet kell várni mint egy perc, de szerintem Te ezen sose problémáztál 🙂

    Előfordul az is, hogy egy kicsit nehezebben jönnek a szavak, hiszem mi már annyi randin, beszin, reagon vagyunk túl, hogy nem könnyű az én helyzetem se ezzel kapcsolatosan, feladtad a leckét rendesen nekem 😉 Hidd el, amilyen nehéz nektek egy lányról a sokadik beszit írni, nekünk/nekem ugyanolyan nehéz a sokadik mondókánkat megírni. Te nagyszerűen vetted ezt a feladatot, hiába a sokadik már, még mindig tudod hozni a formád 🙂

    Visszatérve a randinkra, én is pont olyan jól éreztem magam most is mint mindig. Nem hiszem, hogy újat mondtam volna, tudod Te azt nagyon jól 😉 Egy igazi kedves, figyelmes úriember vagy minden egyes randinkon, nem mellesleg jó társaság. El lehet nagyon jól beszélgetni is veled, szerencsére neked is van beszélőkéd, nem csak nekem 😉 Mindig találunk érdekes témát, amit egy kicsit bővebben ki tudunk vesézni. Így két akrobatika között nem kell a plafont bámulnunk és a néma csendben unatkoznunk 😁 Isten tartsa meg továbbra is a jó szokásaidat!

    Remélem még sokszor élvezhetem a társaságod amíg itt vagyok köztetek, hiszen a jóból sosem elég 😛
    Bár lassan, de biztosan elkezdett ketyegni az óra, azt még pontosan nem tudom meddig fog, de az tuti, hogy már elindult!

    Úgyhogy várlak vissza szeretettel bármikor, amikor szükséged van egy kis viharra az életedben 😉


    ÖLELLEK ÉS CSÓKOLLAK 😘😘😘


    Miss Hurrikán 😁❤


    Ui.: Köszönöm mégegyszer a beszit. Azt mondtad nem írsz többet rólam, úgyhogy nagyon nagyon megleptél vele 🙂 Ha netán bármikor bárki mondaná, hogy sokat írtál rólam, szard le magasról. Mindig azt csináld amihez kedved van és amit szeretnél, ne azt amit más akar vagy elvár. Amit te akarsz az a fontos, a többi mind mellékes 😉
    Ja és majdnem elfelejtettem.. Köszönöm szépen a kis kecskét is 😜❤

  • Egyeztetés:

    Elég régóta nem láttam egyik nagy kedvencemet, Miss Hurrikánt, és úgy éreztem,hogy ezen a tarthatatlan állapoton sürgősen változtatni kell. Ezért aljas szándékból előre megfontolt kéjszerzés céljából felhívtam Istennőmet, és elrebegtem Neki a vele kapcsolatos pajzán vágyaimat. Mivel nem várt szabadidőt kaptam a gyárban, szerettem volna ezt tartalmasan eltölteni, és ehhez Wanda kezét-mását kértem segítségül. Mivel az általam említett időpont számára is megfelelt, gyorsan be jegyeztem az e-naplóba,amit pillanatok alatt vissza is igazolt.
    Wandussal már volt néhány remekbe szabott randink,az egyeztetés minden csatornán gördülékenyen történik.
  • Megközelítés:

    A Hurrikán-lakot jól ismert zuglói piacunk közelében , egykori uralkodóinkról elkeresztelt főutak találkozási pontjánál találjuk.
    Vtr-n kapott pontos címet GPS már szinte a név alapján felismeri,ház előtt állít meg. Parkolás újabban már fizetős itt is,ha jól tudom,de cserébe nem mindig találsz szabad parkoló helyet,esetleg a mellékutcákban sikeresebb a vas letámasztása. Opció lehet még a taxi droszt is,bár itt feláras a parkolás.
    Bkk segítségével érkező kalandorok kék és sárga csodákkal közelíthetik meg az objektumot. Leszállás a járműről szinte a kapuban történik.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház magasabb régiójában találunk rá vágyaink tárgyának búvóhelyére, amit szélsebes lift segítségével érünk el.
    A célpont egy fiatalos,modern berendezésű tipp-topp kis lakás,mindig ragyog a tisztaságtól,felszerelése gondos gazdasszonya keze munkáját dícséri.
    Fürdőszoba tiszta, mindenféle földi jóval ellátva.
    Kádban tusolhatunk a színesen villogó tusolóval, kellő tisztaság eléréséhez kisebb drogéria készletével vetekvő tusfürdő áll rendelkezésre,bár nem számoltam meg mind a huszonkét fajtát... Elkószáló vízcseppeket zuhanyfüggöny igyekszik kordában tartani.
    Fürdés után tiszta,száraz kilépőre tehetjük tappancsainkat, nagyméretű, puha törölközővel törölhetjük magunkat szárazra.
    Mosdó szélén kézfertőtlenítő, szájvizek,pohárkák sorakoznak,egyszóval a fürdő ellátottsága tökéletes.
    Vörös szalonban, akarom mondani, babaszobában hangulatvilágítás,komód a következő időszak kellékeivel, a sarokban Artúr, a csöndben leskelődő szobainas, hatalmas méretű,masszív,nem nyikorgó franciaágy, (melyre szükség is van,ismerve Wandus szerény,szűziesen visszafogott temperamentumát) fogadja a betérő kalandort.
    A helyszín tökéletes egy kellemes pásztoróra diszkrét eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Wanda egy , a húszas évei vége felé járó férfivadító leányzó.
    Kb 160 centis magasságához nekem nagyon tetsző, gömbölyű formákkal büszkélkedhet. Szép, arányosan formás lábak, feszes combok, köztük a megbújó, mindig simára borotvált,illatos kincse, kerek,kemény popsi,melybe élvezet beleharapni.
    Élvezetet sugárzó testének csodás díszei a hatalmas, ruganyos ikrek,a csúcsosodó bimbókkal, melyek izgatásra gyorsan reagálnak, nekem már oly sok élvezetes percet adtak. Az biztos,hogy ezek a keblek nem tízperces, hanem egész estés kategória, vagyis tíz perc alatt lehetetlen körbejárni, ide bizony szükség van egy egész estére...

    Kedvesünk adatlapján arc nélkül hirdet,de nem kell megijedni,mert ez csak az inkognitó miatt van így.
    Fekete hajkoronája kimondottan bájos arcot keretez. Könnyű elveszni igéző, barna szemeiben,egy igazi élmény málna ajkait csókolni, szerencsére a csókot igazán bőkezűen,barátnősen méri.
    Összességében Wanda számomra az öröm és a bujaság istennőjét testesíti meg.🙂
  • Action:

    Telefonon jeleztem érkezésemet,kódot nem is kaptam a bejutáshoz,hiszen ide már szinte haza járok.
    A megfelelő szinten magára hagytam a liftet,és farokfelvágva iparkodtam is a kéjkuckó kapujához.

    Az ajtó,fetárult, egy szál kedvenc virággal előcsalogattam a mögötte bújkáló vendéglátómat,majd a szívéhez, illetve szívemhez kaptam a meglepetéstől. Wandus mindössze egy szexis maszkba öltözve,harciasan előremeredő mellbimbókkal várt.

    Gyorsan ledobtam a topánkáimat,belibbentem a fürdőbe egy gyors kézmosás fertőtlenítés céljából,majd máris átöleltem rég látott Kedvesemet. Üdvözlő puszik és cici simogatások után átadtam a kis meglepetést, és a desszertbe rejtett bokrétámat, majd Wanda javaslatára bementem a szobába. Itt felöltöztettem Artúrt az egyelőre feleslegessé vált gönceimmel, miközben Wanda némi frissítőt szervírozott.

    Ezután törcsivel a kezemben elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam magamról a hosszú út porát.
    Kitöltöttem egy felest a Listerinből, majd beálltam a tus alá.
    Épp javában csapattam bűntársamra a diszkószínekben pompázó vizet,amitől tettestársam színesceruzának látszott, mikor nem várt ,, támadás'' áldozata lettem.

    Ugyanis nem vettem észre, hogy unatkozó Kedvesem belopózott a fürdőbe, és hirtelen mozdulattal megmarkolta a pipadohányzacskót,én meg meglepetésemben lefejeltem a csempét, mint vakond a kútgyűrűt...
    - Csak nem megijedtél?-kérdezte Wandus vigyorogva, és már mászott is mellém a kádba.

    Miközben folyt ránk a víz, forró csókokat váltottunk, majd Kedvesem nekiállt,hogy alaposan lecsutakoljon. Kezébe tusfürdőt öntött, és érzékien végigmosta mindemet, majd elémtérdelt a kádban,hogy mélyebben is ellenőrizze az eredményt.
    Barátságosan nyakoncsípte a mit sem sejtő Kispajtit, majd hirtelen hammbekapta,nekem meg a szemeim szikráztak,mint a zárlatos villanykörte.🙂

    Féltem,hogy így aztán gyorsan vége lesz a dolognak,ezért kiszabadítottam vezéremet szorult helyzetéből, és most én kezdtem el Kedvesemet alaposan feltérképezni, mindezt lelkes fürdetésnek álcázva.

    Tusfürdő szétkenés-öblítés-kezelt felület alapos csókolgatása módszerrel haladtam Dél felé.
    A formás halmokon ,,kénytelen'' voltam hosszabban elidőzni,pláne mikor a kőkemény bimbók szinte barázdát karistoltak a nyelvemre.

    Kellemes cickó-játszótér után igyekeztem lefelé,ahol már egy nedvesedő csuporka várta az őt megillető törődést. Alaposan végig simogattam,majd nyelvemmel is köszöntöttem a szárnyacskákat. Mikor Wanda felsóhajtott,mélyebbre süllyesztettem nyalószervemet a lüktető barázdába, érezve a bőségesen előtörő örömnedvet.
    Mivel eléggé csúszós volt a kád,inkább kiszálltunk, és kineveztük a fürdőt műveleti területnek.

    Letérdeltem a kilépőre, és próbáltam Kedvesemet boldoggá tenni a nyelvem segítségével. Azt hiszem, sikerrel is jártam, mert Wandus hirtelen majd letépte az összes hajam,miközben hevesen zihálni kezdett. Egy pillanatra kiszaladt , majd visszatérte után ismét Ő vette kezelésbe , izé ..szájalásba cerkámat.

    Mikor elég harckészültnek találta,hipp-hopp vv-t varázsolt rudamra, megfordult,ráhajolt a kád szélére , és felkért keringőre. Először lehajoltam,áhítatosan végigcsókolgattam a hívogató réseket, majd szorosan mögé lépve odaillesztettem felszerszámozott botomat az eleven lüktető nedves nyíláshoz.

    Mikor lassan kezdtem becsúsztatni a selyemalagútba, éreztem,hogy Kedvesem türelmetlenül rátolat,rámpillantott, majd szemérmes visszafogottságával rámszólt: - gyerünk!hagy csattogjon!
    Ilyen szíves kérésnek nem lehet ellenállni,ezért aztán igyekeztem a kedvére tenni,egyre gyorsabban tolattyúztam,bűntársam élvezettel siklott ki-be a forró, nedves alagútban.

    Kellemes csattogás után kivettem rudamat,mire Wanda szó nélkül lerántotta rólam a vv-t,letérdelt, mélyen elnyelve botomat rámkacsintott, és addig játszott velem,míg hatalmasat nem robbantam puha ajkai közé. Hagyott szájában lenyugodott,majd kieresztette vezéremet, amit nem kellet tisztogatni.

    Ezután gyorsan letusoltunk,és átmentünk a szobába, kicsit megpihenni. Próbáltam jelezni Kedvesemnek,hogy szerintem ez most olyan jó volt,hogy kár lenne egy második felvonást erőltetni ,de Ő ezt másképpen gondolta...

    Ezért gyorsan előadta a ,,férfierő növelése az erotikus mozgásokkal lepedőhúzás közben'' című magánszámát.
    Ez nem volt sikertelen, mert félszemű társam gyorsan felhúzta az orrát, ezért Wanda mögé léptem,és kéjsóváran kényeztetni kezdtem hívogató kincsét, kemény popsiját. Lelkesen csókolgattam, simogattam az elém tárt finomságokat, majd lassan a hátára fektettem csinos házigazdámat.

    Ő megadóan tűrte,hogy kiéljem formás keblein kisbabás vágyaimat(cicit nekem,de sokat!!!), majd rákérdezett egy mateklecke eredményére. Mivel mindkettőnknek a 73-4 lett az eredmény,igy elhelyezkedtünk ebben a szívemnek oly kedves 69-s pózban.

    Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is.

    Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,ezért vidáman lefetyeltem Kedvesem ízletes kelyhét, érezve a bőséges örömnedvét.
    Wandám fáradhatatlanul kényeztette Kispajtimat a Tőle megszokott vehemenciával. Hol koppanásig leengedte,hol csak a hegyét izgatta nyelvével,közben simogatva a tölténytárat is. Éreztem, hogy itt nem a gyors kivégzés , hanem a lassú örömszerzés a célja.

    Lassan alábbhagytam a kényeztetéssel, mert úgy éreztem, nem tudok egyszerre két dologra koncentrálni. Mikor éreztem,hogy kezdenek mocorogni a srácok, jeleztem Kedvesemnek,aki erre még jobban rákapcsolt és ismét ajkai közé engedte örömöm bizonyítékát,majd az egész eltűnt mohó pocijában.

    Miután lenyugodtam,pótoltuk a folyadék veszteséget, letusoltam, vissza loptam az Artúrra bízott ruháimat.
    Elfogadtam a Wanda által kínált kávét, majd érzékeny búcsú után kifacsarva,de egy szenzációs élménnyel gazdagodva (köszi a fürdőszobai bulit!😉) , a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Wanda bővebb infója nemrégiben módosult kissé,de nem kell megijedni,ezért az átlagos nagyságú csokorért bizony átlag feletti élményt kapunk cserébe. Mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható,helyszínen sem változik. Korrektségből csillagos ötös!
  • Összkép:

    Már nem is tudom,hányadik randink volt ez Miss Hurrikánnal,szokás szerint most is,mint mindig, remegő térdekkel szambáztam hazáig :-). Egyszerűen hihetetlen,mi energia,és kreativitás szorult Wandába,hogy minden alkalommal képes valami újdonsággal elkápráztatni!
    Természetesen erősen ajánlott kategória minden Úriember számára,főleg azoknak, akik még nem ismerik a Wanda-varázst !

    Drága Miss Hurrikán!
    Bár azt mondtam,hogy már nem fogok Rólad több beszit írni, egyszerűen nem bírtam magammal,hogy ezt a mai élményt ne írjam meg!😉
    Ismét alaposan elbűvöltél ,nem is tudom, hogy hová lehet még fejlődni... Egyszerűen hihetetlen, hogy mik történnek velünk egy ilyen kis pásztorórán!
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Happy Massage