• Napsugár

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Spontán "utolsó perces" elhatározásból ragadtam telefont, egyből felvette. Mikor megtudta hogy spontán egy/két óra múlva már ott tudnék lenni, kis elbizonytalanodás után (más programja lett volna) igent mondott és megkaptam a lehetőséget. :)
  • Megközelítés:

    Könnyen elérhető kocsival, tömegközlekedéssel is. Frekventált pesti oldal, híd közelében, mégis csendes utca. Annyira barátságos lakó környék hogy a folyosón kamasz gyerekek ia csókolommal köszöntek :) szoval a szomszédokat nem lehet teljesen elkerülni, de hát városi társasházban ez van. Kapukódot helyben kaptam, egyértelmű volt feljutni a helyszínre.
  • Helyszín:

    Kicsi de praktikus elrendezésű garzon. Napsugár kedvesen terelgetett, merre mit találok. A fürdő, ahogy a lakás is teljesen rendben van, higiénia 100%
    Mindent találtam amire szükségem volt. A Szobában hangulatos raklapból szerelt franciaágy fogad, ami Napsugár kézügyességét dicséri. Bizony!
  • Lány külseje:

    Kis fehér fürdő köpenyben fogadott, ami épp a combjai tetejét, popsikát takarta. Ez egyrészt otthonos hangulatot árasztott, másrészt az éppen takarással a hangulatot is fokozta.
    Dögös csaj vagy Napsugár, nincs mit tagadni, szarkasztikus, kissé csipkelődő humorral, de egyenes, ami a szívemen, a számon teremtés. Nagggyon dög módra tudsz nézni, a huncut kéjes mosolyod abszolút bejött. Külsőről: a képek nem hazudnak, kislányos alkat, szexi test, megspékelve a már említett humorral. Mi tetszett? A bőre nagyon finom tapintású és illatú volt.
  • Erotikus masszázs:

    Először én simogattam, massziroztam. Ilyet még nem csináltam, de hirtelen kedvet éreztem simogatni finom puha testét. Őt pedig nem kellett kéretni. Jól esett cirógatni, simogatni, majd biztatására erősebben is masszirozni. Majd én kaptam egy lágyabb, nem túl erős, relaxáló masszázst. Nem sietett Napsugár, de mivel én is masszíroztam és még a finis hátra volt, nem jutott annyi idő hogy kiteljesedett volna masszázs tudása, amivel így rövidített felvonásban is maximálisan elégedett voltam. Köszönöm hogy ellazitottál!
  • Levezetés:

    Kézi kényeztetésben volt részem. (Francia nem került szóba, de nincs hiányérzetem!) Nem mondanám hogy világbajnok vagy felejthetetlen volt a kézimunka, (nem kaptam sokkot - Üvegtigris) de mivel volt egyfajta szikra, egymásra tudtunk hangolódni, és közben szemkontaktus végig, én is simogathattam közben, mondhatom, barátnős volt az élmény. Kifejezetten jól esett a kezei között örömöm megélni.
    Szóval személyes volt amit kaptam. Bár - gondolom nem vagyok egyedül ezzel, mert ilyenkor érzi a férfiember hogy - jó lenne magánéletileg is hasonló pozícióba keveredni Napsugárral.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a végén, annyi amennyi, megérte. Ezt nem tudom túl ragozni
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. Ha nyitott vagy, akkor jót lehet dumálni Napsugárral, humoros, egyenes csajszi, tudja mit akar, ez volt a benyomásom. Még egyszer köszönök mindent, a motivációs beszédet is, félig a pszichológusom is voltál aznap. :)
Happy Massage