• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága GaboG!

    Hogy is tartja a mondás...? "Könnyű Katát táncba vinni, ha maga is akarja..." 😉
    Mindenesetre többször tettem Neked olyan ígéretet, hogy azt is kipipálod a bakancslistádon, ami még rajta sem volt... 😉😉😉
    Köszönöm a beszámolót, a megemlékezést erről az igazán különleges kalandunkról.
    A valósághoz tartozik viszont, hogy Samanthával másfél éve alkotunk ilyen "különleges" párost, lévén mindketten "két kapura focizunk" a szerencsés "góltalálat" érdekében, esélyeinket duplázva 😁😁😁
    Sajnálatos, hogy eddig még nem igazán került a köztudatba eme játékos páros, bár az én eme "kilengéseim" már korábban meg lettek örökítve 🙂
    Van egy olyan érzésem, hogy eme trió kalandjának lesz még folytatása, hiszen igencsak bedobtunk a mély vízbe, és tetszett is Neked a "mellúszás" eme formája 😉😉😉

    Várunk vissza szeretettel, hasonlóan finom játékokra és finom masszázsokra:
    Samantha és Liza 😘

  • Egyeztetés:

    Liza már korábban közzétette: új masszázsfajták kerültek fel az étlapra.
    Már ez felkeltette az érdeklődésem, de elfoglaltságaim késleltettek megismerésükben.
    Az eheti akció igénybevételének azonban már nem állt útjában semmi
    Így üzenet váltást követő telefon beszélgetéssel egyeztettünk, és az időpontot vtr-ben is rögzítettük.
  • Megközelítés:

    Liza új helyen fogadja vendégeit. A szalon az előző helyszín közelében található néhány utcával odébb. Megközelítése hasonlóan kedvező mint előtte volt, két kék és egy piros elektromos busz is pont megáll a sarkon. A kalandozó magyarok egyik vezéréről elnevezett tértől - ahol a hasonlónevű piaccsarnok található és a metrónak is megállója van - könnyed néhány perces sétával gyalog is megközelíthető a helyszín épülete.
    Aki más megközelítési módot választ és gépkocsival érkezik neki valamivel kedvezőbb helyzete adódik mert a parkolás kissé kedvezőbb mint korábban. Ugyanúgy fizetős és drága a parkolás, de több fizetős zárt parkoló is található a közelben
  • Helyszín:

    Az épület könnyen megtalálható, a bejárat mellett és felett hatalmas házszám virít a falon egy betűvel kiegészítve, a cím egyértelmű.
    Szerintem teljes mértékben eltéveszthetetlen.
    Az előszobán keresztül jutunk a rendkívül otthonosan berendezett szobába. Mind az előszoba mind a szoba ízlésesen és otthonosan berendezett és nagyon kellemes hangulatot áraszt.
    Az elengedhetetlen felszereléseken kívül úgy mint tatami és masszázs ágy, asztalka szék fotel szobainas komód található mint egy normál szobában. A falakat képek díszítik amelyek között fellelhető Liza néhány alkotása. Az előszobában és a szobában mécsesek villódzó fénye táncol.
    A gardróbon átmenve jutunk a fürdőszobába ahol zuhanyzó zuhanyfüggönnyel és kilépővel fogad. A fürdőszoba méretéből adódóan a zuhanyzó nem tágas de a célnak teljesen megfelel.
    Mint korábban már megszokott volt, itt is mindenfelé rend és tisztaság fogad akármerre is nézel.
    Tiszta illatos törölközők, tusfürdők nagy választékban, szájvizek biztosítják a megfelelő higiéniát.
    Az új helyszín nem annyira tágas mint korábban volt, de nekem sokkal otthonosabb és hangulatosabb.
    Liza külseje viszont nem változott ekkorát. Szebben csillog a szeme, szélesebb és vidámabb a mosolya és nagyon jól illik az új környezetéhez.
  • Lány külseje:

    Liza arccal hirdet és képei is újak, mondhatni friss ropogós😁mind. Nem érhet senkit csalódás pontosan azt kapja amit képein is lát. Egy magas, csillogó szemű és vidám széles mosolyú kedves NŐt.
    Samanthát most ismertem meg ő most Liza partnere. Alacsony helyes arcú mosolygós fiatal hölgy. Képein hajszíne még világos de most visszatért eredeti barna hajszínére. Képei a valóságot mutatják.
  • Erotikus masszázs:

    A felkínált lehetőségek közül a mézmasszázst választottam, kiegészítve az extraként kínált fülgyertyával.
    A szeánsz a fülgyertyázással kezdődött, elhelyezkedtem a masszázspadon de Liza figyelmeztettet, most oldalfekvésbe kell helyezkednem.
    Az előkészített fülgyertyát - amelyet kezemmel kellet egyenesen tartanom - a fülembe helyezte Liza és meggyújtotta.
    Halk surrogó, kicsit sercegő hang töltötte be fülemet. Míg folyt a kezelés Samantha a földön ülve Liza tevékenységét figyelte. Mindkét fülem gyertyázása után a dobhártyáim visszaállításával fejeződött be ez a kezelés.
    Sokkal tisztábbnak éreztem rögtön a fülem, és nem úgy mint amikor kimossák. Mindemellett hatása hosszan tartó.
    Elfoglaltam a masszpadon a szokásos pozíciót és kezdetét vette a mézmasszázs. Liza előmelegített mézet csorgatott a hátamra majd elkezdték Samanhtával együtt szétteríteni a hátamon, vállamon.
    Négy kéz kezdett dolgozni a hátamon miközben a méz egyre növekvő viszkozitással reagált erre. Egy ponttól kezdve pedig egyre ragacsosabbá vált.
    Ekkor vette kezdetét a mézmasszázs. A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.
    A négy kéz egyszerre szimmetrikusan haladt derekamtól felfelé a vállamig, gerincem mellől az oldalamig. Nagyon jó összhang volt a kezek és a zene - Queen - ritmusa között. Ahogy lett egyre ragadósabb a méz úgy egyre kisebb felületen érintkeztek a kezek a bőrömmel. A vége felé már csak ujjbegyek sokasága táncolt a hátamon.
    A lányok kacsói rendesen megdolgozták a hátam, ha szőrös lett volna a végére tökéletesen szőrtelenné vált volna😂. A hátamon, a vállamon nagyszerűen fellazították a kötőszövetet, aminek hatását legjobban másnap érzékeltem.
    A hátamat könnyűnek szinte légiesnek éreztem.
    A mézmasszázs a zuhany alatt fejeződött be ahol a lányok finom simogatások közepette lemosták hátamról a mézet.
  • Levezetés:

    Visszatérve a szobába Liza és Samantha egy pillanat alatt megszabadultak egyébként is lenge öltözetüktől és közrefogtak. Balról Liza jobbról Samantha ölelt, egy pillanat alatt szorosan összefonódott testünk.
    Ezzel a hármas öleléssel kezdődött kényeztetésem, kényeztetésünk. Így összegabalyodva kezdtek összemelegedni testeink, indultak felfedezőútra kezeink, keresték egymást a szájak. Rövidesen a tatamin találtuk magunkat, a lányok egymás iránti érdeklődésbe kezdtek miközben pozíciómat váltogatva kerestem és találtam meg a legjobb pontokat. Liza Samanthát kezdte gyönyöre csúcsa felé terelni, eközben én Samantha testének szabad részei részein játszadoztam. Leginkább mellein időztem de jártam másfelé is, Ő altesti érdeklődésem fenntartásával foglalatoskodott gyönyöre hullámai között. Hamarosan kelyhének közelébe jutottam és átvettem Liza szerepét, ezzel kicsit háttérbe is szorítva.
    Röviden felcserélődtek a szerepek, most már Liza testén kalandozhattam, csókolhattam játszhattam melleivel is miközben miközben boldogsága felé haladt. Kezdtem átlényegülni és egyszer csak azt érzékeltem, hogy hanyatt fekszem és két lány van felettem. Valahogy elkalandoztam a tér-idő síkon és nem tudtam érzékelni a pontos térbeli helyzeteket. Egészen pontosan, hogy melyik lány hol érint kinek a keze szája merre jár.
    A csúcsról lefelé kezdtem visszatérni a jelenbe, a simogatások apró csókok által. Két oldalról mellém heveredtek, balról Liza jobbról Samantha átöleltük egymást ezzel mintegy keretbe foglalva ezt gyönyörű és csodás szeánszot.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt mint mindig, a megbeszélt egy extrával kiegészített kedvezményes csokrot helyeztem el.
  • Összkép:

    Liza masszázstudását mindig is nagyra értékeltem, kezeiben hatalmas gyógyító erő lakozik. És mindez nagy fokú elméleti tudással is párosul.
    A választott extra egészségmegőrző kategória. A korábban felajánlott új technikák közül most nem a gyógyító, hanem a pihentető wellness kategóriából választottam. Ráadásul négykezes változatban. Nem csalódtam.😁😁😁
    A levezetés számomra pedig valóban meglepetés volt, egy valódi "2 in 1". A hard verzió: mindenki mindenkivel.
Happy Massage