• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Szia Édes!
    Köszönöm szépen, hogy billentyűt ragadtál és írtál a légyottunkról! Várlak máskor is, akár a barátnőmmel egy 4 kezes programra;))
    Csók!

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam felis vetteés fél óra múlva már volt is időpontja.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Tömegközlekedés szerintem elég jó a környéken. A parkolás fizetős de hej van rendesen. Én a kapu előtt párkoltam.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház a lakás ennek megfelelően tiszta rendezett. Tusfürdő nekem teljesen elegendő volt.
  • Lány külseje:

    Nagyon jó kisugárzása van! Az elejétől fogva aranyos nyugodt volt. Hogy miben volt azt már meg nem mondom de szexi volt az biztos mert a ciciker jól emlékszem hogy nem sok minden takarta őket.
  • Action:

    Szeretem ha alapból bizalmat kölcsönözünk egymásnak. Van aki előre kéri a csokrot.,amivel nincs is bajom alapvetően hiszen ez szerves része az egésznek. De nekem jobban tetszik az ha a végén mintegy mellékesen, szavak nélkül csak lerakom és mindenki nyugtázza. Ez most tökéletesen sikerült. Na de ne szaladjak előre ennyire.
    Megérkeztem a ház elé majd csörgök hogy hogyan tovább. Kapom az infót és már fent is vagyok. Ajtó nyílik vendéglátós sexy cuccban fogad puszi puszi, szobába be,és már megyek is zuhanyozni. Visszatértem után ő is kimegy egy percre. Ahogy visszajön azonnal elkezdődil a simogatás csókolózás.,amit nagyon jól csinál és ez nekem elég fontos. Majd franciába kezd miut@n végigcsólolta a lelllasom és a mellbimbóimat ami engem is meglepően de felizgatott. A francia érzéki volt nem kivégzős. Olyannyira hogy javasoltam a 69 et hogy meghálálhassam az odaadását, illetve én azt kértem hogy térdeljen fölém míg én az ágy támlájának támasztó a fejem félig ülve., de ő a 69 et ajánlotta szóval az is lett. Így váltam a punciját egy darabig, de szerettem volna benne lenni szóval megkértem hogy húzzunk gumit és lovagoljon meg. Huhh. Nem semmi látvány/érzés ez a mutatvány nála. Hiába is terveztem hogy majd így forgatom meg úgy forgatom, nem bírtam az élménnyel és végem lett. Kis tisztogatás ut@n felajánlott egy masszázst amit elfogadtam. Olyan jól sikerült hogy teljesen lelazultam. Vagy 40 percet masszírozot de nem. Bántam. Arany keze van(a többiről nem is beszélve)
    Egyetlen fura dolog hogy nem egyedül van a lakásban év a vékony falak miatt sajnos szinte mindent hallani a szomszéd szobából.
  • Elszámolás:

    Nem is tudom hogy van e valami extrája, én nem kértem semmit.
  • Összkép:

    A végén megtudtam hogy az egyébként nem kicsit csinos barátnőjével vállal négykezes kombinációt. Szóval a listára kerültek😊
Happy Massage