• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, gyorsan sikerült mindkettőnk számára megfelelő, de időben nem túl távoli időpontban megállapodni.
  • Megközelítés:

    A helyszín jól megközelíthető, busz és troli is jár a közelben, a parkolást is meg tudtam oldani egy rövid sétára a helyszíntől.
  • Helyszín:

    A magasföldszinti lakás barátságos, modern berendezésű, és makulátlanul tiszta. A fürdőszobában sokfajta tusfürdőből lehet választani, a szobácska nem túl nagy, de a célnak bőségesen megfelelő méretű, rendezett állapotú. A ráhangolódást a megfelelően gyenge fények segítik. Azt hiszem, a helyszínre sem lehet senkinek sem kifogása.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép, apró termetű leányzó fogadott, valójában szebb, mint az itteni képeken. Az alkalomhoz megfelelően volt öltözve, amikor a ruházatától megszabadult, nyilvánvalóvá vált, hogy a ruhák hibátlan alakot rejtenek, arányos méretűek a keblei és a feneke is. Tökéletes.
  • Erotikus masszázs:

    A hosszabb programra való tekintettel a masszázs a középső programelem lett, ami nem túlságosan erős mozdulatsorokból állt. Alaposan foglalkozott velem tetőtől talpig, pontosabban talptól tetőig inkább. Nagyon jól esett, felfrissítő érzés volt, közben beszélgettünk, az éppen aktuálisnak tűnő kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. A masszázs technikáját és szakszerűségét nem tudom egyértelműen megítélni, úgy éreztem, hogy a csomók, izomletapadások száma csökkent, egyértelműen úgy ítélem meg, hogy a célját elérte, meg vagyok elégedve ezzel a programponttal, többet nem is kívánnék. A következő napirendi pontra ráhangoló elemek a masszázs vége felé egyértelműen jelezték, hogy mi fog következni, egyre gyakrabban tévedtek Noémi kezei erogén testrészeimre.
  • Levezetés:

    Az első és az utolsó napirendi pont is kényeztetés volt a hosszabb programra való tekintettel. Finom simogatásból állt a kedv felkeltése az első részben, puszikkal folytatódott, majd egy igazán finom, barátnős típusú franciát kaptam. Volt benne kézhasználat is, de csak annyi, amennyit én szeretek, semmivel sem több. Nem feledkezett meg a környékről és a golyókról sem, egyértelműen nem az volt a célja, hogy minél hamarabb kivégezzen, hanem hogy sokáig élvezhessem a franciáját. Rákérdeztem, hogy számára pihenésképpen szívesen venne egy szerepcserét, erre igennel válaszolt, így volt szerencsém a kifogástalan illatú szép punciját kényeztetni, nyalakodni. Ismét ő vett szájba, közben a tükörben volt lehetőségem szépségét szemlélni, még melleit és fenekét simogatni is. Így lett végem.
    A harmadik napirendi pont a masszázs végén a ráhangolódással kezdődött, majd szájába vett, megkezdve a második kényeztető etapot. Ez is legalább olyan jól esett, mint az első kör, ezt a 69-be fordulás tudtam csak még fokozni. Azt érzékeltem, hogy számára is élvezetes volt ez a rész, nekem meg különösen az volt, mivel formás fenekét is foghattam közben. Bőven volt időnk egymás élvezésére, amikor eljött az ideje, ismét a szájába táraztam ki. Szépen hagyott lenyugodni, némi törölgetés után igénybe vettem még egyszer a zuhanyzót, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak alapján érkezésemkor letettem egy arra alkalmasnak tűnő helyre. Teljesen korrekt, nem is került a későbbiekben szóba. Számomra maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Örömmel távoztam, hiányérzet nélkül, amiért mentem, maradéktalanul teljesült, ráadásul egy átlagon felüli szépségű, nagyon kedves lány által. Szívesen visszamegyek még.
Happy Massage