• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia Kedves Majdnem Statham!

    A “lényeges” dolgokra örülök hogy ilyen jól emlékszel :-)
    Én nagyon is emlékszem Ràd! A neved és az arcod és minden más is rögtön beugrott:)
    Nagyon jól éreztem magam veled, igazi Úriember vagy akivel nagyon élvezetes együtt lenni. Már bánom hogy csak 1órás program volt .... :-)
    Remelem jól vagy!
    Puszillak, Jázmin

  • Egyeztetés:

    Még nem jártam Jázminnál ezt megelőzően. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, egyből felvette a telefont, és mivel már tájékozódtam előtte a beszámolóiból, nem volt túl sok kérdésem azon kívül, hogy jó-e neki az általam választott időpont. Igenlő válaszának nagyon örültem, mert a Balaton északi partjáról utaztam fel Bp.-re más programok miatt is, és így könnyű volt beilleszteni a masszázst a napomba. Rövid beszélgetésünk alatt a hangja nagyon kedves volt a telefonban, azt éreztem, hogy mosolyog, miközben beszél. Jó előérzetem volt vele kapcsolatban, amely be is igazolódott. A közlekedés és a parkolás nehézségei miatt 5-10 percet csúsztam a megbeszélt időponthoz képest, ezt időben jeleztem, Jázmin végig nagyon rugalmas volt. Később kiderült, hogy más területen is :) Mivel még nem találkoztunk korábban, max. 1 órás szeánszot választhattam, amellyel nem volt problémám, teljesen megértem, ha egy lány meg akarja ismerni partnerét, mielőtt kicsivel több időt tölt vele.
  • Megközelítés:

    Egy forgalmas körút és egy utca találkozásánál elhelyezkedő ház volt a cím. Nem voltam teljesen biztos, hogy jó címre mentem, mert a bejárati ajtó fölötti feliraton a házszám stimmelt, meg a telefonban elhangzott saroképület is, csak az utcanév volt más. De plusz egy telefonhívással ez is gyorsan megoldódott. Kocsival mentem, egy csütörtöki nap 12:00-re, ebben az időben nagyon nem volt parkoló a közeli utcákban. Kb. 10 percet sétáltam visszafelé a címre a talált parkolóhelytől, de ez egyáltalán nem zavart. A lépcsőházba való bejutás után lifttel mentem fel a megadott emeletre. Beszállt a liftbe egy középkorú hölgy is, "szerencsémre" pont ugyanarra az emeletre tartott, ahová én. Kezdtem picit aggódni, hát még, amikor kilépve a liftből észrevettem, hogy Jázmin már ajtóban várt (nem bújt el az ajtó mögé). Viszont látszólag nem zavartatta magát amiatt, hogy "másodmagammal érkeztem", ráadásul annyira elbűvölt a szépségével, hogy már ilyen távolságból is annyira vonzó volt, hogy nem is figyeltem, hogy hová tűnt időközben a liftes utazótársam.
  • Helyszín:

    Az előbbi interakció miatt a lakás nagy része is kiesett, talán át kellett menni valami kisebb szobán, egy nappaliféleségen, ahol asszem egy nagy TV ment. De én elvesztem Jázmin alakjában, miközben követtem őt a masszázsszoba felé, úgyhogy nem nagyon emlékszem a részletekre. Azért a fürdő és a szoba hangulatára nagyjából megvan. A fürdő tökéletesen megfelelt, a szobában, amelyben voltunk, volt egy tatami és egy masszázspad is. A sötétítő függöny miatt nem szűrődött be sok fény, de én pont így szeretem. Még a fürdés előtt a masszázsszobában átadtam neki egy kis ajándékot, amelyet sajnos nem tudtam 100%-osan a kedvenceiből összeállítani, de így is örült neki.
  • Lány külseje:

    Ahogy az előbb írtam, gyakorlatilag a liftajtó óta nem tudtam betelni Jázmin szépségével. A képek tökéletesen visszaadják az alakját, nagyon formás, nagyon nőies mindenhol, talán egy árnyalatnyival gömbölydedebb cicikre számítottam, de tetszett a valóságos formájuk is. Viszont ami ennél sokkal fontosabb volt számomra, a nőiessége, a kisugárzása, az életvidám, pozitív gondolkodása már az első néhány mondata után megfogott. Az arca is nagyon aranyos, és tényleg jó ránézni, annyira imádnivaló. Nekem nagyon bejött az alakja, és akkor még nem is tudtam, hogy mi mindent rejt az a piros body, amiben fogadott (remélem, jól emlékszem a színére).
  • Erotikus masszázs:

    Ez nem a rész, ami kimondottan lázba hoz, mivel gyógymasszőrök ill. csontkovácsok erejéhez vagyok szokva. Említettem is Jázminnak, hogy nem lesz nehéz dolga, mert pont egy nappal korábban jártam egy gyógymasszőrnél, úgyhogy sok csomó nem maradt az izmaimban. De ez persze nem jelenti azt, hogy nem szeretem, ha egy masszőz hozzám ér. Jázmin masszázsa nekem nem volt erős, az érintése mégis nagyon jól esett. Nem tudom pontosan visszaadni, hogy miért, de többször is beleborzongtam (jó értelemben), amikor hozzám ért, pedig ekkor még nem is nagyon kalandoztak el a kezei. A masszázs esetünkben tényleg inkább az összeismerkedésről szólt, így sokat beszélgettünk mindenféle dolgokról. Egyre jobban kezdtem ellazulni, és szerintem Jázmin is jól érezte magát közben, noha a gondolataink ill. mozdulataink ekkor még nem voltak annyira erotikusak. A masszázs vége felé - bár nem mindenre emlékszem - azért egy-egy szakavatott, jól irányzott mozdulattal értésemre adta, hogy nem csak ezért jöttem, hogy a masszázspadot nyomjam, így amikor eljött az idő, némileg kába fejjel feltápászkodtam a padról.
  • Levezetés:

    Eközben Jázmin levette a bodyt és anyaszült meztelenül állt előttem, és csábítóan mosolygott. Hát mit mondjak, azt hiszem, épp belekezdtem egy mondatba, de nem tudtam befejezni, mert egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne lépjek közelebb hozzá és ne húzzam magamhoz, és halmozzam el ölelésemmel, csókjaimmal. Jázmin nagyon is partner volt ebben a kis állva összebújásban, és látva vagy érezve, hogy kezdenek életre kelni a dolgok ott lent, Tökölnél, kacéran megjegyezte, hogy "látom, más ajándékot is hoztál nekem". Jónéhány csók váltása után leheveredtünk a tatamira, a hátamra fektetett, ő pedig mellém ült. Azt hiszem, kölcsönös simogatások és újabb csókok közben megbeszéltük, hogy hogyan képzeljük el a hátralévő időt. Én részemről nagyon nem szerettem volna kihagyni, hogy kényeztessem Jázmint. Így amikor mellettem négykézláb elhelyezkedve, csípőjét félreérthetetlen módon fejem felé közelítve megkérdezte, hogy mit szólnék egy 69-hez, hirtelen meg se tudtam szólalni. Valószínűleg egyéb reakcióimból láthatta, hogy én is pont ezt akartam javasolni. Úgyhogy mire felocsúdtam volna, gyönyörűséges illatú, és nem kevésbé vadító formájú puncija egy nyelvcsapásnyira helyezkedett el a számtól. Szóval alaposan "egymásra tapadtunk", ő felváltva kézzel és szájjal kényeztetett (pont, ahogy szeretem), én pedig eleinte finoman, gyengéden, majd egyre lendületesebben nyaltam akkor már nedves punciját. Nem nagyon mozdultam el a csiklójáról, részben, mert nem beszéltük meg, hogy ujjal kényeztethetem-e, illetve azért, mert úgy éreztem, hogy élvezi, amit csinálok vele, és tényleg szerettem volna eljuttatni a csúcsra. Nagyon-nagyon finom puncija van, teljesen beindultam tőle. Ahogy még jobban belemelegedtem, láttam, hogy Jázmin is egyre jobban kezdi magát átadni az élvezeteknek, ettől még jobban felizgultam, és így vittük egymást egyre feljebb és feljebb. Ha jól emlékszem, Jázmin hamarabb élvezett el, mint én, de utána is kitartóan izgatott, úgyhogy nem bírtam már túl sokáig, és bár jeleztem, hogy közeledik a vég, hagyta, hogy a szájában menjek el, végig ott tartott, és csak jónéhány másodperccel később "engedett el". Valami fenomenális érzés volt. Remélem, neked is, Jázmin ;-)
  • Elszámolás:

    A megbeszélteknek megfelelő mennyiségű virágcsokrot a randi végén tettem le valahová. Talán egy asztalra.
  • Összkép:

    Találkozásunk óta már jónéhány részlet elveszett, de a feeling még mindig megvan. Jázmin nagyon nőies, nagyon kedves, csupa vidámság, egyformán megvan benne a kislányos báj, az érett nő dögös, buja beütéssel (abszolút jó értelemben) és mindez nagyon jó összetételben. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Jázmint, és vele lehettem egy órán át.
Happy Massage