• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Olyan részletesen írtad le a történteket, hogy olvasás közben elöntött a forróság és éreztem az illatod:) Valóban egy perzselő találkozás volt! Köszönöm:)

  • Egyeztetés:

    A jól bevált VTR segítségével jelentkeztem Berninél. Egy jó ideje Péntek délelőtti program a hölgy látogatása. Szívesen megírnám minden találkozásunk eseményeit, de korlátozottan van lehetőség a megjelenésére.
  • Megközelítés:

    A parkolás ebben az időintervallumban könnyen kivitelezhető.
  • Helyszín:

    A helyszín nem változott, a lakás viszont átesett egy szezonális átrendezésen. A fogadó helység így még tágasabbnak tűnik, barátságos fények világítják meg. A fürdőbe került a törülköző, amit eddig Bernitől kaptunk a kezünkbe, most magunk választhatunk kétféle minőségű törülközö közül. Én az egyszerűbbet szeretem, a prémium billerbeck törülköző vastag fűrdőlepedő. Tusfürdők mennyisége változatlan, megfelelő választék. Szájvíz. Ezzel kapcsolatban a legelső látogatásom alkalmával kérdeztem meg, hogy miért van, ha nincs csók? A vendég komfortérzetét szolgálja, ha szüksége van rá. A masszázs szoba egy kisebb helység masszázsággyal , egy kis várótermi pad szerűséggel, ahova lehet dobni a törülközőt. Egy kis szekrény a masszázshoz külön használt törülközőkkel és a masszázshoz használt speciális olajokkal, krémekkel, eszközökkel. Egy kis hifi szolgáltatja a zenét. Színben a megnyugtató fehér-zöld dominál, ami hozzátesz a könnyebb ellazuláshoz. Van egy galéria, ami a mostani találkozásunkig rejtve maradt számomra.
  • Lány külseje:

    A külső is akárcsak a fogadóhelység egy szezonális változáson ment keresztül. Úgy tűnik, hogy minden így működik nála. Van tavaszi-nyári és őszi-téli megjelenés, haj, illat, berendezés stb. A nyári beach loknik a múlté és egy jóval rendezettebb, aránylag egyenes frizurával fogadott. Jól áll neki, talán soványabbnak tűnik így az arca, de szerintem csak ő érez ebben nagy változást. Szerencsés arcformája van, bármilyen hajviselet mellett nállam a top három legszebb arc, amivel életemben találkoztam. Fekete koktél ruhában fogadott vastag övvel a derekán, ami kiemelte homokóra alakját. Jó ideje találkozgatunk már, de folyamatosan fenn tudja tartani az érdeklődést a vonzalmat. Az üdvözlés jóval bensőségesebb az első találkozásunk óta.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején a megszokott koreográfia szerint haladtunk. Én elmegyek a zuhanyzóba elvégzem a higiéniai teendőket, törülközőt magamra tekerem és indulok a masszázs helységebe. Berni az ajtóban vár, most egy hófehér csipke bodyban, fehér combfixel piros magassarkúban, olyan nászéjszakás menyasszonyi szerelésben. Kedvesen elveszi a törülközőt, laza mozdulattal rádobja a padra és a masszázságyra invitál. Én szépen elhelyezkedem ismét érzem azt belső megnyugvást, amit azóta sem tudok megmagyarázni és leírni sem igazán, hogy ez mihez fogható. A zene feltűnik, hogy most kicsit más. Eddigi látogatásaim alatt volt Buddha Bar , Haydn, Vivaldi. Most Lana del rey egy régebbi albuma szólt aminek inkább erotikus hangulata volt, mint relaxáló. Az érintéseket is inkább erotikusnak éreztem, egy pillanatra elméláztam , hogy ennyire befolyásolná a zene az érzéseket. Előmelegített törülköző, meleg olaj ebben nem volt változás. Nagyon hosszú, mély simításokkal kezdte a masszázst, más energiákat éreztem az érintésekbe mint eddig. A szakszerű mozdulatok megmaradtak és a technika sem változott, lábaktól indult precízen. Én most jóval csendesebb voltam, koncentráltam erre az új érzésre amik az érintésekből áradtak. A zene ritmusára történtek a mozdulatok, átjött mennyire szereti Berni ezt a zenét. A fordulás után, most úgy éreztem kicsit felkell ülnöm és kértem egy pohár vizet. "Persze" jött a válasz és lábújjhegyen elindult a másikhelységbe vízért. Ahogy néztem, az elmém lassított felvételként adta vissza a látottakat és éreztem, ahogy elönt a vér alul és kezdek megkeményedni. Berni elegánsan átnyújtotta a vizet én lehúztam az egész pohárral. Folytatódott volna a masszázs elölről, de én már nem voltam képes visszafeküdni a masszázásgyra.
  • Levezetés:

    Berni nem lepődött meg, a térdem kicsit széttolta, hogy beférjen közéjük és odaállt elém. Oda bújt hozzám végig simította a deltám és beleszippantott a nyakamba, nagyon lassan.Nem egyet, nem kettőt, sokat. Az orrával simította végig a nyakam és éreztem, ahogy nagyon mélyen szívja be a levegőt. A fülemhez ért és nagyon halkan belesúgta "Imádom a feromonjaid" a pulzusom addigra már az egekbe és nagy sokára sikerült nyelnem egyet, de megszólalni nem tudtam. Felinvitált a galériára, ami egy harmadik stílus a lakáson belül, a legbensőségesebb helység. Tükrök, festmény a falon és egy tatami. Felfelé menet a lépcsőn láttam eddig legközelebbről fenekét és állapítottam meg, hogy rengeteg munkába van ezt az izmot ilyen tökéletesre formázni. A gondolatmenetnek egy koppanás vetett véget, miután sikeresen bevertem a fejem a galéria tartó vasszerkezetébe, jött a figyelmeztetés, csak kicsit megkésve. Mikor felértünk Berni megállt a tatami előtt és mutatta, hogy feküdjek le. Én engedelmeskedtem és hanyatt feküdtem a tatamin, Berni itt is széttolta a lábam és közé térdelt. A kezeit a két combomra tette és simítva elindult felfelé. Nem ért hozzá a falloszomhoz( ami egy pillanatra sem lankadt le a lenti események óta) a hasamon haladt a mellkasomig aztán vissza. Utána két kezét letette mellém és, mint egy ragadozó nagymacska felém kerekedett és megint az orrával végig simítva haladt a testemen, de most a falloszomnál kezdte. Az orr alatti részhez illesztve úgy, hogy az ajkai nem értek hozzá végig simította az egész falloszomat előszőr az alsó aztán a felső részén és haladt a hasamon végig a mellbimbónál egész a nyakamig, mikor felért a nyakamhoz megint éreztem, ahogy beszippantja nagyon mélyen a levegőt és a testsúlyát kicsit a jobb oldalára helyezve, felszabadítva a bal kezét rámarkolt a farkamra. Erős, határozott markolás volt, a pulzusom megint a plafonon, nyelni nem tudok, ő semmit nem csinál csak rámarkol és vár, nézi a reakciót , most a fülembe sóhajt, szép lassan elkezdi lehúzni a bőrt a farkamról közben ritmusra mozog is hozzá, a bal lábával körülölel. Én csak fekszek, mint egy jó préda, néha felpillantok és látom hogy közben a tükörbe nézi a műveletet, amit végez rajtam. Finom, váltózó mozdulatokat használ, valamikor tenyérrel fentről lefelé végigsimítja egészen a golyókig, aztán erősen rámarkol. Ahogy mélyen belenéz a szemembe annyira felizgat, hogy eldurranok, egy elhúzódó orbitális orgazmussal. Az ajkai nagyon közel vannak végig az arcomhoz és a számhoz, de nem csókol meg hallani és látni akarja, hogy élvezek. Mellém fekszik, most először kapok egy finom csókot a vállamra, miközben megsimogatja nyakam és a fülembe súg "szeretem a tested". Atya isten! Most esnék neki és folytatnám, ahol abbahagytuk. Így pihegünk egy kicsit csendben, majd Berni szól hogy lassan mennünk kell.
  • Elszámolás:

    Eddigi látogatásaim alkalmával is mindig elégedetten távoztam, soha nem volt hiányérzetem, tökéletesen profi vendéglátásban volt részem. Most többet kaptam, az elszámolásnál ez nem merült fel, de természetesen kiegészítettem plussz ajándékkal.
  • Összkép:

    Az itteni szokásokkal ellentétben Berni a vadász, mi vagyunk a préda és engem most levadásztak! Berni egy válogatós ragadozó, az kell neki ami az ínyére való.
    Visszatekintve úgy érzem, eddig megfigyelt és most lecsapott:) Sokat tanakodtam, hogy megírjam a kalandunkat, mert ez elég személyre szóló történet volt, amiért hálás vagyok a feromonjaimnak:) Véletlenül sem szeretnék, olyan vendégeket Berni felé terelni, akiket ő nem lát szívesen. Jó tanács ne legyenek elvárásaid és várd meg míg ő kezdeményez.
    Csókok Szépségem!
Happy Massage