• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alig tőbb mint kéthónapos személyes ismeretségünk évekkel ezelőtt kezdődött. Volt egy kedvenc helyem, ahol ő telefonosként szerepelt, nem volt aktiv. Igy néhányszor vele beszéltem és olyan kedves, figyelemfelkeltő volt a hangja, olyan segitőkész volt, hogy egyszer a vendéglátómnak átadtam egy kis plusz édességet, kérve adja át a HANG tulajdonosának. "Add át te"- volt a válasz és máris behivta. Fius zavaromban hebegtem valamit, majd kis beszélgetés után eltávozott. Ezután eltünt a láthatárról. Tavaly megláttam a nevét- arc nélkül hirdet- de a róla szóló információk alapján rá tippeltem.Januárban felhivtam, érdeklődtem, ( valóban ő volt a "telefonos") de többszöri próbálkozás során sem tudtunk találni megfelelő időpontot (most már tudom, miért) Igy sokat beszélgettünk, hangja, hangszine témáktól függően érdekfeszitően izgalmas, változatos volt számom szóval izgalmas partnernek tünt. A tavaszi helyzet miatt ujra inaktiv lett, igy csak nyár végén tudtunk ujra kapcsolatba lépni, most már eredményesen. Elérhetőséggel nincs probléma, kolleganők is segitenek ha kell. Korábban nem ismertem a VTR -t, ö telefonon segitett ,"megtanitott" rá, igy sok kisérletezés után belejöttem. Második randink már VTR-en keresztül történt teljesen simán. A rendszert nagyon jónak találom, nehezen jöttem bele de Dóra sokat segitett és már az általa nyujtott "bónusz miatt is megérte.
  • Megközelítés:

    Kőnnyen megközelithető, busz, troli pár percen belül elérhető, cim is egyszerü, egyértelmű, bejutás diszkrét, a földszinten folyosó vége.
  • Helyszín:

    Barátságos, nagyon rendezett lakás, tiszta, jól felszerelt fürdőszoba, keresve se találni kivetni valót.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után Ő! Na-itt nehéz bármit is mondani. A képek alig mondanak valamit. Magas,elképesztően karcsú, a dereka szinte két kézzel körbefogható. Annyira elhitette, hogy örül nekem, már ott elvarázsolódtam, igy nem is emlékszem az öltözékére (pedig volt). A képek alig adnak vissza belőle őt látni, érezni , hallani kell (alak, mozgás, hang, kisugárzás). Egész lényében van valami misztikus, ősi keleti kisugárzás , valami finom,de tömény erotika. Előző életében valamelyik ókori templom papnője lehetett
  • Erotikus masszázs:

    A "mit szeretnél" kérdésre nem tudtam értelmes választ adni (MINDENT). A masszázs kellemes, izgalmas de nem izületi kezelésre való, az érintései nagyon kellemesek. Részletekbe nem mennék, mert nagyon sokáig tudnék irni róla. Nagyon kellemes, nem nagy keblek, szépen kézbeillőek, popsi remekbeformált, kemény, izgalmas.
  • Levezetés:

    Fordulás után összesimulva lágy, vágygerjesztő csók. (Ifjabb éveimben ez már betejesülést okozott volna) Közben beszélgetések - minden témában partner- simogatások csókok. Sokat kényeztettem homlokától a bokáig nagyon finom , selymes a bőre, igazán élvezet simogatni.Nagyon kellemes a combok találkozása, még most, néhány nap után is úgy érzem kevés a szókincsem elmondani (meggyőzött arról, hogy neki is nagyon jó volt ,- nekem meg jól esett elhinni). Aztán átvette az irányitást, innen kezdve csak elmosódott emlékeim vannak. Egész testét belevetette a kényeztetésbe. Folyamatos csók, csuszka és az ajkak játéka, erotikus beszélgetések. Lassan, finoman kezd játszani az érzékenységemmel, -nem a bólogatós stilusban, játszik vele mint cica a gombolyaggal. Leheletszerüen kényezteti, néha teljesen eltünteti. Mit csinálsz vele?-kérdezem, de csak néz őrjitően néz és mosolyog. Lassan elkábulok - lehet, hogy ilyen a hipnózis?- majd vad oroszlánnak érzem magam, ami egy gazellát készül elkapni (ez is ráillő hasonlat), majd ujra kábulatba kerülök. Feljebb jön, hosszú csók, majd folytatja. Hipnózis és tomboló vágy között hullámzok. Leányom lehetne, de csepp atyai érzés sincs bennem. Majd rátér a célegyenesre- itt már nincs vészkijárat- ajkai között szállok el, de kienged, visszavesz,egyre lassabban "simogat" és mikor érzi, hogy valahonnan nagyon messziről visszatérek, hozzámbujik, simogat, kissé még ziháló beszélgetés, majd a "hidegzuhany" :megnézem a fürdőt mondja. Mi? csak most jöttem.. gondolom. . . Bejön a fürdőbe, megmossa a hátam-- még egy csók. Mondanám, kezdhetném ujra? Mosolyog, érti, tudja, érzi a "Hatalmát". Öltözés, az ajtóban még egy csók. Tudom, tudja,még találkozunk..
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint, extrákról nem tudok az egész együttlét az volt
  • Összkép:

    Fentiekben benne van.
Happy Massage