• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerult egyeztetni egy nappal a randink elott. Szepen elmondta Jazmin a reszleteket es lehetosegeket, aztan megegyeztunk hogy egy orat szeretnek majd maradni nala.
  • Megközelítés:

    Autoval erkeztem, es szerencsere sikerult is a kozelben parkolot talalni, igy a mekozelitessel nem volt problema. Tovabba az epuletben portaszolgalat talalhato, de ennek ellenere teljesen gordulekenyen tortenik a bejutas.
  • Helyszín:

    Teljesen komfortos a lakas, ami hatalmas furdoszobaval rendelkezik, igy van lehetoseg akar a szobaban, akar a furdoben levetkozni, illetve a ruhakat lepakolni.
  • Lány külseje:

    Jazmin egy szexi bikini szerusegben fogadott, ami mar az elso pillanattol fogva megmutatja milyen gyonyoruen formas teste van, hiszen nem takart tul sok mindent. A kepeknek teljes mertekben megfelel, sot szerintem eloben meg ubereli is. A kulson meg sokat dob Jazmin magabiztossaga es kozvetlen viselkedese, ami segit feloldodni mar a kezdetektol.
  • Action:

    Mivel egy orat maradtam igy ket akcioval terveztunk. A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam. Mit ne mondjak, ahogy azok a cici koltemenyek ott ugraltak a szemem elott nem sokaig tudtam turtoztetni magam, es engedtem a beteljesulesnek. Ezutan egy gyors tisztalkodas, es beszelgetes kovetkezett mikozben Jazmin kedvesen masszirozta a hatam. Aztan ugy ereztuk itt az ido a masodik felvonast elkezdeni, ami egy leirhatatlan natur francia volt vegig. Eloszor aggodtam, hogy esetleg nem fogok tudni teljesiteni a masodik korben, de Jazmin tudasa es odaadasa mindent megoldott, es egyaltalan nem volt gond, sot! :)
  • Elszámolás:

    Extranak a szajbaelvezest valasztottam, mivel mindenkepp elni szerettem volna ezzel a lehetoseggel, amin igen jo valasztasnak bizonyult igy utolag is.
  • Összkép:

    Jazminnal fantasztikus volt az egesz randi az elso perctol az utolsoig. Tenyleg hatalmas elmenyben reszesiti a vendeget, ami a tokeletes testenek es az odaadasanak is koszonheto.
Happy Massage