• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hát, itt nem is tudom mit írjak, mert aznap mikor bejutottam hozzá könnyen ment az egyeztetés, de egyébként komoly kihívást jelent elérni a leányzót.
  • Megközelítés:

    Amikor én jártam nála, még a 12. kerületben rendelt. Két héten belül költözhetett. Úgy korrekt ha ide nem írok semmit.
  • Helyszín:

    A 11. kerületi helyszínről nem tudok nyilatkozni, mint írtam frissen költözött.
  • Lány külseje:

    Vélemenyem szerint az adatlapon feltüntetett 182 centi nem helytálló, vagy nagyot nőttem mostanában. Egy magas lehet velem, olyan 178. Arcra kedves, mosolygós. Ahogy már mások megírták, a képeken nem látható tetoválások, piercingek akadnak, de engem nem zavar, elvagyok velük. Haja hosszú, festett, copfba volt fogva, eléggé sötét volt a lakás, így arra tippelek valahol a fekete vagy van a hajszíne.
  • Action:

    Megérkezésemkor nagyon kedvesen fogadott, kérdezte maradok-e, gyors válasz: igen. Majd a szobába vonulva gyorsan tisztáztuk a részleteket, és fordőbe el. Ki van írva az adatlapján, hogy dohányzik, normál esetben nem megyek ilyen lányhoz, de nagyon kíváncsi voltam orális tudományára. Mikor visszatértem állva kezdtünk neki, nyelvezés miattam nem volt, a fent említett okból, de így is kellemes volt. Majd hamar élem térdelt és félig kemény kisbarátom rögtön torkának börtonébe zárta. Ott helyben elvesztettem az időérzékem, de nem lehetett több 4-5 percnél, ezalatt az idő alatt, egy pillanatra sem vette ki a szájából, és minden mozdulatnál tövig nyomta, ami nálam nem kis teljesítmény. Álló helyzetben (fekve azeretem) életemben összesen háromszor sikerült elélveznem, ez volt az egyik. Brutálisan torkon lőttem, és egy pillanatra sem állt le, sőt még 2-3 percig szopogatta. Szerintem ha tehetné 0-24-ben hímtaggal a szájában létezne. Jött a pihi, beszelgetés kellemes masszírozás, ha jól olyan baratnős inkább mint profi. Majd szerettem volna én is a kedvére tenni. Ezekről hosszabban nem nagyon tudok írni, mert ha hiszitek ha nem, a masszázs és a nyálas közben is csak arra tudtam gondolni, hogy mikor nyomhatom újra a torkába, de ha jól emlekszem sikerült kielégítenem. Azonnal fordultunk, hanyatt vágtam magam, és átadtam az élvezetnek. Ezúttal lehet, hogy beletelt 7-8 percbe is, és talán egyszer-kétszer kiengedte a szájából, de hogy makkszopogatás, meg nyalogatás az nem volt. A "leg-leg-leg hardcore-abb" (ennél szebben nem tudtam magyarosítani) önként-mélytorkos-kényszer-nyelőcső-baszást éltem át. Azt hiszem megkérdeztem közben, hogy szabad-e, de lehet hogy nem, csak fogtam és rányomkodtam a fejét. Ismét hatalmas fehérje koktél landolt a pocakjában, és ismét nem akarta azonnal elengedi a ferfiasságom. Az utolsó cseppig küzdött, sőt tovább. Aztán ha jól emlékszem (lehet ott helyben az agyam is kiszívta) gyors zuhany, ellentételezés elhelyezése, és távozás. Az eksön teljesen pornó, minden más teljesen barátnő.
  • Elszámolás:

    Korrekt módon, az eksön végeztével a szekrénykére helyeztem a csokrot, ami átlagnál feljebb van kicsivel.
  • Összkép:

    Számomra ugyan nem hozta az istennő érzést mint azt mások megírták, de orálisan páratlan élményt nyújtott. Nem vetem el lehetőségét, hogy újra meglátogassam. Sűrűn járó törzsvendége nem leszek, de ennek az az oka, hogy nagyon nehéz bejutni hozzá, és nekem sajnos kevés a szabadidőm.
Happy Massage