• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam – értem el, szokásom szerint megelőző napon. Kedves türelemmel tájékoztatott a lehetőségekről. A hirdetései amúgy is részletesek, a pár privát info után röviden egyeztettünk időpontot. Hely megjelölést csak az akció napján kaptam meg. Elmondása szerint ez nála a normál menetrend - tehát a randi napján küldött megerősítő bejelentkezéskor árulja csak el a tetthely elérhetőségét.
  • Megközelítés:

    A kapott címet rábíztam intelligens GPS-emre. Vélhetően nem találnék oda magamtól ma sem, utólag sem. Azt megjegyeztem, hogy az M0-ás keleti szektor meg egy Naplás tó nevű pihenőpark nincs messze, továbbá hogy a pesti belvárosból rajtolva a fél órás elérés tervezése necces lehet. Parkolás ház előtt, free.
  • Helyszín:

    Családi házas övezetben egy lombos fákkal teli kertes házba vezetett be vendéglátóm, aki kijött elém a kertkapuig (és egyben szólt is, hogy ne a szomszéd ház előtt parkoljak, ha már olyan szépen körülírta telefonban, hol lehet parkolni).
    Az emeleti „budoár” (ez Pema szóhasználata) lényegi része a folyosóról nyíló szoba és mellette a fürdő.
    A szoba megvilágítása nappali fény, de diszkréten függönyözve. Befért ide egy nagy (és pont kellő keménységű) franciaágy, egy kis szekrény (rajta spotify-t játszó mini zenecucc) és kész. Semmi nem régi, nem új, de a kuckó hangulatos.
    A fürdő is tiszta, takaros. Mindenhol, falon, földön kék csempe. Zuhanyzás kádban, függöny nincs, de deklaráltan szabad kifröcskölni a vizet a padlóra, mert Pema tüsténkedve azonnal feltörli.
    A törölköző puha. Ez is, mint az egész hely, (meg a krémek, meg az olajok, meg maga Pema is) nem erősen illatosított, viszont jószagú.
  • Lány külseje:

    Pema igazi milf. Elegáns, csábító… a kisugárzása, miközben semmilyen szempontból nem kihívó, feltűnő a külseje. Magas sarkú papucsban magabiztosan tipeg előttem a kertkaputól a házig – és egyből beugrik, hogy biztos jó lehet vele a láberotika is.
    Formája inkább asszonyos, mint kislányos – mondjuk úgy, alakja reneszánsz szépségideál. Széles csípő, asszonyosan gömbölyű fenék, amihez képest meglepően karcsú a dereka (rajta végig egy vékony kis sexi aranylánc). Mellei mint túlméretes bakfis cicik, dacolnak a gravitációval. Bőre mindenhol sima, bársonyos, alabástrom fehér. A punci először elbújik a gömbölyű combok között, de amikor kitárul, akkor gyönyörű látvány a sok makktárs által már megénekelt kuriózum, a fazonra igazított szőrős vénuszdomb. Ami, hogy kicsit előre szaladjak, jó ízű és finom illatú.
    Arca a hirdetéseknek megfelelő, nincs meglepetés, élőben talán annyival más, hogy arckifejezése igen sokszínű tud lenni, a tartózkodó dámától a buja kéjhölgyig (aminek az eredője, utólagos benyomásom szerint, hogy nagyon is kontroll alatt tartja az erotikus együttlét menetét).
  • Action:

    Én hagyományosan masszázs párti vagyok. Azt viszont NF kategóriában – már ha én választhatok.
    Ismerkedő randin szokásom szerint átengedem a program irányítását vendéglátómnak.
    A kémia még sehol, erős svéd gyúrós masszázst kapok tokától bokáig, először hason, majd háton.
    Ezután lábam, közé térdel, és mire észreveszem, varázslatos ügyességgel felszopja a védőruhát, és isteni, kitartó orális technikával indítja az erotikát. Kapok egy dicséretet farkam méretének alakulására, majd egy meghívót , hogy én kényeztessem őt. Hátára fordulva mellém fekszik. Nyakától indulok, majd az érzékenyen reagáló cicik óvatos becézése után elérkezek hihetetlenül szélesre tárt combjai között a látványra, ízre egyaránt kábító - csábító kelyhéhez. MILF – mother I like to fuck… ez a nő mindenhol puha, finom, gömbölyű, és most már sóhajtása, érintése is gerjesztő, izgató lesz. Visszaegyenesedek, fölé hajolok, ismét nyakát csókolgatva. Farkam kezébe fogja, már éppen készülök / számítok a misszionárius pózban behatolásra ( hoppá! En a masszázs huszár!) … de Pema másként gondolja, és markát szorosra fonva farkam körül AZT imitálja! DE annyira jól, hogy most én sóhajtozok és nyögök a kéjtől. Egyszerre akarom és tiltakozom hogy szexpartnerré váljak. Ezt közlöm Pemával is, aki ezen cinkosan (vagy tudatosan…?) mosolyog.
    És alkalmi (majdnem) szeretőm már viszi is tovább a programot; forduljunk 69-be, javasolja Fölém térdel, felkínálja ismét puha ölét, ő maga pedig keményen, szinte tövig eltüntetve egy percre sem engedi libidómat lanyhulni szája béklyójában.

    Amikor érzem hogy nincs, nem lehet tovább, akkor fordulást kérek, és kézi befejezést. Pema „fejtől lábnak” mellém fekszik, és szép fehér combját mellemre téve, lábfejét számhoz húzva a kivégzést még megspékelem egy kis láberotikával. Valamikor már megszabadulhattam az óvszertől, mert a végén még férfi egóm is kap egy kis lelki kényeztetést a megtermelt (és hasamon landolt) adag mennyiségének dicséretével.
  • Elszámolás:

    A telefonban megegyezettek szerint. Csomagban kínált menü van, extrák nem kerültek szóba sem előtte, sem utána.
    A kezdetén elhangzott kérésnek megfelelően, előre kis asztalkára helyezve.
  • Összkép:

    „Csak a gondos felkészülés keltheti a könnyed játsziság látszatát”. Ezt nem én találtam ki (Lord Byron volt), és csak átéltem. Mert az, hogy végül ma masszázs randim lett (amiért mentem), (pláne óvszeres…), és nem spontán sex randi (amihez régen voltam ilyen közel) az legkevésbé múlott rajtam – úgy, hogy mind ezt kéjesen élveztem…
Happy Massage