• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mindenképpen fiatal leányzót kerestem ő elérhető volt előző este is. Vtr-en jeleztem neki az időpontot ,viszonylag gyorsan igent mondott. Ezután már csak a részleteket kellett egyeztetni. Szimpatikus volt a kommunikációja.
  • Megközelítés:

    Marina part. Mit lehet még mondani róla, autóval és tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni. Pontos címet kaptam ezáltal könnyű volt megtalálni.Parkolás fizetős ,de este nem.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark,ezért a lakás is pár éves. Állapota ennek megfelelően jó. Én már jártam ebben a lakásban és meg voltam elégedve. Minden adott a tisztálkodáshoz,ráadásul még segít is a lecsutakolásban. Az ágy elfoglalja a szoba nagy részét,de az egyik fal teli tükör. Óriási plusz. Szobainas ,komód ,hangulatvilágítás. Szerintem ideális helyszín.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak,szép. Festett szőke,vékony lány hosszú combokkal és aranyos cicikkel. A feneke nagyon jó,arányos,kellemes látvány. Nem igazán emlékszem miben fogadott,de mikor lekerült róla arra emlékszem.
  • Action:

    Megérkeztem ,cipő le ,szobába be. Megfogott elsőre is a látvány ,felébresztette bennem a vágyat. Vetkőzés közben jeleztem a közös fürdő iránti vágyam, készségesen állt elébe. Hát ügyes kis kezei vannak,ahogy a vékony ujjaival végigmosta a testem az zseniális volt. Háttal állt nekem úgy fürdettem Őt,melleit masszírozva ,fenekét is alaposan lemosva. Már alig vártam a szobába érkezést,ahol egy-két csók is elcsattant,bár ez heves csókcsatának nem mondható. Ám ezzel bemelegítve franciázni kezdett,néhol mélyre is véve a kedvencemet. Kértem hogy én is tevékennyé válhassak,így heveskedtünk egy kicsit. Nem gondolnám hogy élete legjobb nyalását kapta tőlem,viszont megpróbálta elhitetni velem,ami még több lendületet adott nekem. Lovaglást kértem ezután ,amit elég lendületesen adott elő . Végem mégis kutyusban lett,mert ennek a fenéknek nem lehet ellenállni.Pihenésképpen egy masszázst kértem. Sok lánynál voltam és sokan masszíroztak meg,de ez benne volt a top háromban. Teljesen ellazulva és kicsit ismerkedve vendéglátómmal,ajánlottam egy második menetet,amire készségesen igent mondott. Életet lehelt a férfiasságomba és szemből támadtam meg. hihetetlen látvány,amikor a nyakamba vettem a lábát és toltam erőből. Végig csúcsközelben voltam,de éreztem hogy nem fog menni egész napos munka után könnyen. Ezért végül a kézi vezérlésben láttam a megoldást,ez vezetett eredményhez másodszorra. Még egy gyors zuhanyra és pár kedves szóra maradt idő. szerintem kellene még mennem hozzá.
  • Elszámolás:

    Picit több mint a pesti átlag,de próbál többet is adni az átlagnál. Nekem maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Egy fiatal vonzó lány,aki elhiteti veled egy órára hogy csak a tiéd. Igazából valljuk be mindannyian ezért járunk a lányokhoz. Ha megvan az illúzió ,megvan a boldogság. Nem tudnék bármi negatívumot mondani a látogatásról,azon kívül hogy hamar véget ért.
Happy Massage