• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Még augusztusban amikor nála voltam megbeszéltük hogy szeptember elején találkozunk, várt, a talit mindketten akartuk, csak az égiek nem, így mindig jött egy kisebb nem rajtunk múló akadály. Végül a hónap utolsó napján csak sikerült a találkozó, még épp belefértem a szeptemberbe.
  Az egyeztetés kettőnk közt már hagyományosan VTR.
 • Megközelítés:

  Eddig mindig meg tudtam oldani hogy 10 perccel hamarabb ott vagyok és még várakozok a közelben, na most az Örstől futás meg tempósabb gyaloglás keverékével a BKV hathatós támogatásával tűpontossá válhattam, 11:59-re értem a ház elé, telefonban kikerestem számát és pontban 12:00-kor hívtam. Hosszan csörgött végül felvette, mondtam tudom a kódot csak telefonálok hogy megérkeztem. Angyali hangján mondta jöhetek.
  Nem tudom mi a személyes protokoll, csak úgy felmenni hisz minden meg van beszélve vagy inkább telefonálni és jelezni hogy akkor jöhetek-e? Odabent Tia megerősítette hogy jól csináltam, jó ez így.
 • Helyszín:

  Nincs magasan, amúgy is csak pár emelet az egész épület, gyorsan felsietek hozzá, lépteimet egész biztos hallotta, mert remek időzítéssel nyitotta az ajtót. Rend és tisztaság nála mindig alap, most is. Az ágy még mindig hatalmas és az egész tetthely is változatlan elrendezésű, minden az augusztusi állapot szerint. Talán csak a kommódon lévő apróságai változhattak. Ruháimat levetettem a szoba egyik részén lévő kisfotelba. Hibátlan minőségű törülközőt kaptam a tusoláshoz. Fürdőszobában mindent megtaláltam, szájvíz, pohár, többféle tusfürdő. Nyitva hagytam a fürdőszoba ajtót, ő pedig a baszoba ajtót, így mikor törölköztem ránéztem, aranyos volt nem vette észre hogy nézem. Visszatértemkor elégedett fényviszonyokat találtam, kellően világos volt.
 • Lány külseje:

  Tia örök, külseje is, nincs változás ugyanaz az örökké mosolygós vidám lány fogad. Ezúttal a fogadóruhája egy másik kék hálóingszerúség volt, ez most picit sötétebb kék, és nagyon szexi. A mellei a ruha alatt látszottak át teljesen, nagy és természetes mindkettő, ahogy Tia is full természetes, mentes minden beavatkozástól. Még tetoválás sincs, naturálban versenyez az oldalon. Tetkóhiány talán idősebbeknek lehet kedvező infó. Mindenkinek jó hír hogy az arca nagyon szép, a haja hosszú és vörös, kuriózum. Hosszú, formás lábai vannak és gyönyörűen kiformált kerek feneke. Néhány pózom csak azért van vele hogy lássam azt a gyönyörű fenekét. Punci gyönyörű és frissen borotvált, higiéniája mindenütt hibátlan. Ahhoz képest hogy rég volt szoliban, nekem szolibarnának hat a bőre.
 • Action:

  Nyílik az ajtó és egy kékruhás tündér fogad. Ez a kék ruhadarab kérésre lett felvéve, és mikor beljebb lépek a baszobában már mutatja Tia hogy ugyanaz a cipellő is itt van mint múltkor. Nagyon együttműködő és kérésemre azzal is meg vár hogy tusolás után láthatom ahogy felhúzza a fekete combfixet előttem. Még megkérdezem hogy kommódnak támaszkodva és állva előtte dughatom-e őt úgy hogy magassarkúban áll? Tudom járni nem szeret benne, de együttműködő és ebbe belemegy. Előtte az ágyon 69-be kezdünk, elfekszem és ő fölöttem, felkínálja a punciját és én élek vele,miközben ő a farkamat szájjal kényezteti. A 69 részben a feneke látványa miatt van, de a megálmodott következő póz még inkább. Ahogy beszéltük ágyról le, (még gumi és sikosító a farkamra az ágyon) és Tia felveszi a magassarkúját. Az ágy és a kommód közt vagyunk, bepucsít nekem, miközben a kommódnak támaszkodik, hosszú formás lábai és eszméletlen jó fenék a látvány hátulról, na ideje is a puncijába tenni. És ekkor hiba csúszik a számításomba. A tűsarkú miatt nem vagyunk egy szinten, Tia puncija magasabban van, lábujjhegyre állva se tudom betenni, annyival magasabb, hoppá ezt elszámítottam. Sose volt még ilyen, újratervezés kell.
  Cipellőket mondom akkor még sem, na így már jó lesz, most már összepasszolnak a nemi szerveink, egy magasságban vagyunk. Beteszem, bár ez a kis közjáték puhított, szerencsére Tia nem zökken ki, alkalmaz egy olyan finom nem túljátszott kéjes légzés-sóhaj technikát hogy ettől azonnal visszagerjedek a maxra és tolom benne ki be, közben a formás testét simogatom, hol a fenekét, hol a kecses vékony derekát és néha a mellét fogom. E wellcome szex után az ágyon folytatjuk, szintén hátulról, kiélvezve a feneke látványát, ő az ágyon van, én mögötte állok az ágy mellett. Van olyan rész hogy kihúzom, nyálat csorgatok az ujjamra és külsőleg a puncijához terítem, tudom betenni tilos mert nincs ujjazás ezért így aztán gumis farkammal viszem be, majd mindketten az ágyon vagyunk, még kutya pózban. Ebből lesz egy misszi, és itt felveszi a tűsarkú cipellőit, a lábait idővel mindkettőt a nyakamba kapom és amikor már azt hiszem ez a látvány a csúcs Tia aktivizálja magát és két kezeivel megfog és derekamnál fogva ütemesen húz magába. De a vég nem ez lesz hanem lovagló, nekem szemből ül be így láthatom arcát és mellét. Testén néha siklik a kezem. Olyan technikával és csípőmozdulatokkal köröz rajtam hogy gyorsan végem lesz, nagyon érzi. Mikor kicsit kihúzom belőle nyúl hátra megkérdezem gumit ellenőrzöd? (Hibátlanul rajtam) Nem, hanem a lüktetésemre kiváncsi és igaza van.
  Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével. Később miközben végig a szájában vagyok farkam felső részével, másik részét a kezével is nyomkodja a vége nem kétséges, szájba élvezés. Még mondom köszi, ő pedig teli szájjal mond valamit amit lehet hogy értek és elmegy a fürdőszobába kiköpni. Visszajön még kis beszélgetés, megkérem majd szóljon ha lejár az idő mert az én fejem felett az óra és ő lát rá. Egy harmadik tusolás, ajándékozás és távozás.
 • Elszámolás:

  A történelem ismétli önmagát. A történelmi beszélgetésünk ugyanaz volt mint a múltkori beszélgetésünk, ugyanabból voltam penge, a királyból és ugyanabból buktam meg kétszer és futhattunk neki harmadszor. Sima politikusokkal csak a baj van. Szóval változatlan. Véleményem szerint ez az átlag. Köztünk utólagosan történik, azt hiszem ez mindig is így volt.
 • Összkép:

  Talán létre kéne hozni a VIP szupersztár kategóriát, ott lenne a helye. :) Simán Istennő.
  Úgy néz ki idénre kiváltottam a bérletemet Tiánál, minden hónapban egy Tia a jelszó. Nagy kérdés hogy ezek a beszik meg legyenek-e írva: október,november,december. Kommentben várom az észrevételeket, nyilván Tia külseje,helyszín nem változik. Persze az aktion igen, az más és más Tiával. Főleg hogy még rengeteg póztervem van vele.
  Alapvetően mindenkinek ajánlom Tiát, de most külön nevesítenék valakit, Waldau neked, akit az tett híressé az oldalon hogy megemlítetted Greta Thunberget, na szóval Tia tökéletes ellentéte, állandóan mosolyog, bomba szép, és tudom hogy szexpartner, de megkérdeztem tőle rád gondolva hogy csak masszázst vállalna-e és azt mondta igen, szóval a te igényeidet is ki tudná elégíteni. Annyi csak hogy fiatalabb mint a te általad preferált, de az a tudás nála is meg van.
Happy Massage