• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, hamar felvette, szerintem személyesen vele beszéltem.
  • Megközelítés:

    Amfiteátrum melleti utca, könnyen elérhető helyen van mindennel. Én kocsival mentem, könnyű parkolni.
  • Helyszín:

    Első emeleti kellemes, hangulatos, buddha-thai-meditáció feeling kifejezetten erre a célra kialakított, de nem kupis lakás. Szerintem mások is elérhetőek itt. Nem gond, egy négykezesre is vissza kell menni. Szoba teljesen felszerelve, finom zene, hangulatfények, pont ahogy szeretem. Fürdőben minden van, de már az elején tudtam, hogy nem lesz gond, megérkeztem.
  • Lány külseje:

    Tündéri kislány fogadott Panna személyében, képekhez képes alacsonyabb, picit teltebb, de sexy a kisugárzása, semmi probléma, azonnal megkívántam.
  • Erotikus masszázs:

    Szokásos forró fürdőm után, fessen érkeztem a terepre. Kedves, aranyosan csengő hangjával Panna a masszázspadra invitált, el is ernyedt a testem, bár még semmi nem volt, de már jól voltam. Mondtam most egy csendes, nembeszélős, utazós eksztázisra vágyom, mire mondta, hogy a legjobb helyen vagyok, ez a szakterülete, ebből pont PhD-ja van. Összefutott a nyál a számban, gyorsan rá is vetettem magam a padra, nehogy lemaradjak valamiről. Az első érintések és a kellemes zene még itt vannak az emlékeimben, aztán útnak indult a csoda. Lágy és erősebb fogások, simogatások, erogén zónák, tükörben cicik és fenekek. Teljesen ellazultam, alfában vagyok, meditálok, levitálok, miközben már tudom is én mikor megfordultam és ez a csaj pontosan tudja, hogy mikor hova kell nyúlni, hogy végig sexuális feszültség legyen, de valahogy mégsem volt az a kényszerem, mint néha szokott, hogy szétreped a nadrágom és azonnal tenni kell valamit. Csak hagytam magam, értsd a testemet és a lelkemet is kényeztetni, mert ez öröm volt, minden perce. Az eseményeket nem tudtam pontosan követni annyira elringatott ez az erotikus-spirituális élmény. A vége fele kérdéses, hogy melyik testrészével mit csinált éppen, olyan finoman érint szájjal, kézzel, talán mellel is, hogy bizsereg minden és csak egy dologra figyeltem, hogy minél tovább masszírozza, simogassa, nyalogassa, bekapdossa, balról, jobbról, csak a hegyét, csak a zacsit...sohavégetnemérősbe. Aztán győzött a fizika és az idegeim nem bírták tovább...és be kellett hozni kintről a hólapátot.
  • Levezetés:

    Kényeztetésről feljebb részletesen, a technika meg olyan, hogy mindenki próbálja ki. Nagyon szétcsúszós, tantrikus balhé volt, nagyon ajánlom, főleg olyanoknak, akiket nem csak az egójuk vezet, és nem csak arra tudnak válaszolni, hogy 'milyen vagyok én?' hanem arra is, hogy 'ki vagyok én?'.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt! Minden szempontból.
  • Összkép:

    Utólag kijelenthetem, hogy egy kihagyhatatlan élménnyel gazdagodtam. Volt már hasonló élményem, nyilván minden lány más felling, de a legritkább igazgyöngyök egyike. Érezhetően érted van, neked van, kedvesen alárendeli magát és mindent megtesz, hogy jó legyen és mindezt élvezi is.
Happy Massage