• Fetish Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még novemberben próbáltam először elérni, azóta sikerült kétszer is beszélnem vele de az időpontegyeztetés nem jött össze. Hétfőn végre sikerült sms-ben egyeztetni a dátumot és időpontot és a találkát megelőzően telefonon is egyeztettünk. Innen minden simán ment. Minden kérdésre választ kaptam és a tali is összejött
  • Megközelítés:

    A GPS nagy segítség, de forgalmas út közelében található így tömegközlekedve is jól megközelíthető. max 5-10 perc séta. Ha kocsival mész a parkolás fizetős és belvárosi árak, követlenül a cím mellett parkolóház is van. Nekem sikerült az utcán pár tíz méterre parkolni.
  • Helyszín:

    átépített belvárosi ház, liftel juthatsz fel a legfelső szintre, ehhez egy kódot kaptam telefonon. A szinten csak egy lakás van, modern minimál stílus. Semmi felesleg, szép tágas és tiszta. tetthely egy kisebb szoba megfelelő mértű jó állapotú ággyal közvetlen bejárással a szintén tágas fürdőbe.
  • Lány külseje:

    Elcsépelt duma, de a képeknél a valóság jobb. Vékony feszes, arányos alkatú hölgy, kemény, formás tenyérbe illő cicikkel és feszes formás popsival. (ezt csak később láthettam) A kiírt kort meghazudtoló kislányos arc és alkat.
  • Action:

    A bemutatkozás után hellyel és vízzel kínált, egyeztettük a programot ami szándékaim szerint mindent tartalmazzon ami az adatlapján szerepelt azzal a megjegyzéssel, hogy a strapless csak akkor mehet ha nem brutál méret. Megnyugtatott, hogy csak akkor használja, ha kellőkeéppen elő tud készíteni prosztata masszázzsal. Megmutatta a cuccot, elég izgalmasnak tűnt mivel "straplessel" még nem találkoztam. Ezután egy gyors zuhany. Mikor végeztem Léda még abban a fekate ruhában volt amiben fogadott. Kérte, hogy neki háttal felegyenesedve térdeljek az ágyra ami után egy piros kendővel bekötötte a szemem. Kezdődött a játék. Bekente a kezét masszázsolajjal és a fenekem és a zacsim simogatásával kezde néha egyik kezével előre nyúlva a farkamat is marokra fogta néhányszor a melbimbóimat is megszorítva. Kellemes játék volt és keményedtem is. Léda kesztyűt húzott és először egy ujjal kezdett a prosztatamasszázsba. Néhányszor volt már részem profi prosztatamasszázsba de ez most mindent vitt. Miután a strapless is szerepelt a programba egy idő után a második ujj is bejátszott, és éreztem, hogy próbál tágítani, de a starplesshez szükséges harmadik ujj már nem ment és mivel nem a fájdalom okozás volt a cél Léda nem erőltette. Kérte, hogy feküdjek hasra és kezdődött egy csúszka. Itt éreztem, hogy már nincs rajta semmi. maszírozott testel, cicivel és puncival, néha bele sóhajtotta fülembe amitől a hideg is kirázott. Egy idő után hanyatt fordított, kaptam egy nyakpárnát, hogy kényelmes legyen a fekvés és a combjaim közé térdelve tovább folytatta az óvatos tágítást és a prosztata izgatását. Itt már többször le kellett állítanom, hogy ne legyen végem. Kb. itt jött el a pillanat, hogy levette a kendőt és megláthattam gyönyörű formás testét. Egy kicsit megfeletkezve arról, hogy domina programon vagyok rögtön meg is akartam érinteni, de visszanyomta kezeimet. Rám ülve puncival maszírozott tovább és egy idő múlva engedélyt kaptam a cicik érintésére. Kis idő elteltével megfordult és nekem háttal folytatta a puncimasszázst miközben kézzel dolgozott a farkamon, itt már nagyon nem bírtam és egyre gayakrabban kellett leállítani a kézimunkát. A nyilvánvaló vég közeledtével a számra tolta a popsiját punciját és én nyaltam, markoltam simogattam, élveztem az érzést és a látványt, Ő közben kézzel tovább dolgozta a farkam miközben kélyes hangokat hallatott. Ekkor már nem volt erőm leáíítani és eleresztettem a nedűt. Léda nem ugrott le rólam és nem is hagyta abba azonnal a kényeztetést és én sem. Amikor érezte, hogy lenyugodtam mellém térdelt, én egy darabig szólni sem tudtam aztán szép lassan magamhoz tértem és még egy kicsit beszélgettünk a világ dolgairól. Az idő is eltelt és egy zuhany után öltöztem, búcsú és el.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, elmondtam mit szeretnék, kaptam egy ajánlatot amit elfogadtam. A program egyeztetés után a megbeszéltek szerint még az elején letettem az asztalra csokrot.
  • Összkép:

    Léda nagyon érti a dolgát és amit vállat az maradéktalanul és szerintem odadóan teljesítette, nem tudom, hogy tudtam e viszonozni valamit számára, én viszont jól éreztem magam és ha lesz lehetőségem még biztos meglátogatom. Ha valaki egy kicsit másra vágyik a megszokottnál és el tudja fogadni, hogy aktus nem lesz akkor biztos jó választás
Happy Massage