• Viviana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Épp vendégségben voltam a Kedves Kolléganőjénél aki jelezte mikor bementünk a szobába, hogy van egy új Lány aki biztos tetszene, megkérdezte, hogy bemutathatja-e Vivianat, én pedig rábólintottam. Majd kiment egy pillanatra, és bejött Vivivel, aki nagyon csinosan felöltözve épp vendéget várt. Bemutatkoztunk, és csak annyit mondtam, hogy hű de szép vagy, és centire pontosan eltaláltam a magasságát. Egy pár szót váltottunk, majd azzal a lendülettel elbúcsúztunk egymástól. Nagyon megtetszett, és mikor távoztam a terápiáról, kérdezte a számomra oly kedves vendéglátóm, hogy akkor beírjon-e Viviana naptárába, és igent mondtam egy pár napra későbbi időpontra. Majd ezt fixáltuk is telefonon Vivanaval, egyébként a kiírt időpontban elérhető a Hölgy.
  • Megközelítés:

    Forgalmas környék, számomra nem ismeretlen, de aki nem ismeri, azt a troli pont a Ház előtt teszi le, amennyiben a tömeget választja. Én autóval mozogtam, a parkolásra időt kell szánni, mint ahogy az automata felkeresésére is. Egyébként a nyilacska jól mutatja, mindenki eldöntheti, hogy számára mi a legpraktikusabb megközelítés.
  • Helyszín:

    Régebbi Házban igényesen berendezett Lakás! Több szoba, finom illat, csodás rend, tisztaság, minden területen. Mikor belépsz már akkor érzed, hogy igényes környezetbe értél, ez mind a szobára, mind pedig a fürdőre igaz. Mindkét helyen maximális felszereltség, higiénia jellemző. Szobában tatami, masszpad, kanapé a ruciknak, kis asztal az apróságoknak, kellemes muzsika. Fürdőben tucat tusfürdő, minden esetben illatos törölköző, száraz kilépő, többféle szájvíz, dezodor, hogy onnan felfrissülve igyekezz vendéglátódhoz. Valamint apróság de én nagyon tudom díjazni, hogy bármikor is érkezem, minden egyes alkalommal tálcán van bekészítve hideg üdítő, ásványvíz, esetleg cukormentes üdítőt is választhatsz. Igazán nagy figyelmesség ez főleg a nyári napokon, részemről nagyon nagyra értékelem!
  • Lány külseje:

    Nos ennél a résznél nehéz lesz leírnom amit érzékeltem, mert nem akarok elfogult lenni. Viviana egy igazán gyönyörű Nő! Nagyon szép ovális arc, csillogó zöld szemek, érzéki ajkak, szépen ápolt hajkorona. Annyira különleges a megjelenése, amihez hozzátartozik a kiváló alkata, kecses mozgása, bájos kisugárzása, hogy egyszerűen csak nézed minden mozdulatát, figyeled gesztusait, csodálod mosolyát, és kezdesz zavarba esni mikor azt hiszed magadról, hogy már mindent láttál eddigi életedben. Viviana teljesen megfelel a feltüntetett adatoknak, viszont ami nem látható az a bájos megnyugtató kisugárzása ami árad belőle feléd! Okos Lány, intellektuálisan kommunikál, minden témában jó beszélgetőpartner. Ő a természetes szépség megtestesítője, minden tekintetben!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem, egy miniszoknyás koktélruhában fogadott, felül bézs színű, a szoknya rész pedig fekete volt. Feszesen rásimult kecses testére, kiemelve szép lábakat, popsiját, dús keblein szépen feszült, dekoltázs is kivillant. Nagyon szép volt! Mivel már találkoztunk ezért lazán kezeltük az ismerkedést, puszi-puszi majd irány a szoba. Rögtön kötetlenül beszélgetni kezdtünk, Viviana felült a masszpadra, és mosolyogva figyelt, itt már kb harmadszor dicsértem, hogy mennyire jól néz ki..majd rucikat ledobálva irány a fürdő. Visszatérve vendéglátóm egy fehér szexi fehérneműben pompázott, ajtó becsuk, és elkezdődött a mámor. Átöleltük egymást, mindketten vártuk már ezt a találkát, és elcsattant az első csók. Ezt rengetegszer ismételtük, hiszen olyan finom a csókja, hogy azt nem lehet megunni. Érzéki, vágykeltő, nem tolakodó de mégis határozott, lassan kóstolgat, és még sok finomság van benne, kevesen tudják azt mint amit Viviana tud az ajkaival!
    Majd lekerültek a maradék ruhák, és felajánlottam, hogy amennyiben szeretné akkor megmasszírozom kicsit. Nagyon örült eme ajánlatnak, és már el is hasalt a tatamin. Az látvány csodás, ahogy ott feküdt feltűzött hajjal, én pedig olajat csurgatva hátára elkezdtem simogatni, gyúrogatni minden porcikáját. Közben sokat beszélgettünk, átgyúrtam vállait, hátát, derekát, szép hosszú combjait, majd lassan elkezdtem popsigerezdeket gyúrogatni. Itt már elcsendesedtünk mindketten, én koncentráltam hogy sikeresen átbillenjünk az erotikába, besimítottam popsihoz, puncit is kezdtem simogatni, majd kértem vendéglátóm egy fordulásra.
  • Levezetés:

    Viviana megfordult, én pedig fölé hajolva élveztem finom csókjait, nyelve kalandozását, majd haladtam teste minden zugát csókokkal elhalmozni. Ikreket finoman nyalogatva éreztem szuszogását, hasát csókolva haladtam kelyhe irányába, ahol csodásan ápolt csuporkára találtam. Finoman megnyalogattam punci melletti hajlatokat, majd érzékien nyalakodni kezdtem. Vendéglátóm élvezte ténykedésem, simogatta kezeimet, én átkarolva combjait élveztem ízletes punciját, minden nyelvcsapás egy élmény volt, hiszen Viviana kezdett rátérni arra az útra amit oly nagy szorgalommal Neki szántam. Mocorgott játékomtól, egyre erősebben szedte a levegőt, beletúrt hajamba, kezemet megszorítva elélvezett, mely ugyan olyan csodás volt mint Ő maga! Kisebb remegési hullámokban csendesedett le, én pedig csak simogattam combjait, hagytam pihenni, és örültem, hogy örömet okozhattam.

    Felkönyökölt, megköszönte törődésemet, majd határozottan helycserét javasolt. Én hátamon feküdve Viviana felettem csókolt percekig, ..ismétlem magam.. nagyon érzékien tud csókolni, nem lehet megunni! Majd kezével megfogta farkamat, és popsi gerezdek közé helyezve csúszkált ágyékomon, itt már majd szét durrantam annyira megkeményedtem. Majd lejeb csúszva csókolta nyakamat, mellkasomat, haladt cerka irányába ami be-be akadt csodás melleibe. Nem volt itt semmi kapkodás, érzékien csókolta környékét, elkalandozott zsákokhoz, hajlatokat megnyalogatva jött felfelé, hogy elkezdje francia tudását bemutatni. Nyalogatta hosszában, keresztben, feljött tetejéig, majd lágyan de egy határozott mozdulattal beszippantotta cerkám, teljesen koppanásig eltűntem ajkai közt, amit lent tartva még meg is koronázott. Nem hittem érzésnek, látványnak, hogy mennyire tud ez a Lány, és mennyire érzékien tudja kényeztetni partnerét. Nagyon tudja mit, és hogyan kell csinálni, nincs kivégzés, pornós effektek, de mégis van egy lágy de mégis jó ütemváltásokkal megfűszerezett kényeztetés, ami olyan mély torkos elemekkel van vegyítve, hogy csak azon imádkozol minél tovább tartson. Ez ment elég jó ideig, hiszen felvitt a csúcsra, majd lágyabban kényeztetve vissza is zuhantam a kölykökkel együtt, és ez a játék őrjítő volt. Közben szemkontaktus, mosolyogtak szemei, tudta, hogy azt csinál velem amit csak akar, hisz itt már nehéz volt bármit is megakadályozni, és robbantam ajkai fogságába remegve, hörögve. Nem kapkodott, hagyott lenyugodni, megvárta utolsó rándulásaimat, és mikor már kezdtem lankadni csak akkor engedett el, majd utódokat diszkréten papírba csomagolta. Én csak feküdtem mámorosan, mellém bújt, csókokat váltottunk, majd pihent mellkasomon, én pedig átkarolva simogattam ahol értem. Beszélgettünk, mert az is egy élmény Vivianaval, majd időm lejárt, gyors pancsi, és lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Átlagosnak mondanám, de nem kerek a csokor, tehát még az új átlag alatt van egy-két rózsaszállal ami teljesen korrekt. Én ismertem a csokor méretet, azt megtoldva a végén helyeztem vázába mindent köszönve! Azon pedig, hogy megérte-e két másodpercet sem gondolkoztam, természetesen nagy Igen a válasz!
  • Összkép:

    Csodálatos Nővel csodálatos randi! Viviana nem hétköznapi partner, bájosan kedves, odaadó, érzékien teszi amit tesz, nincs üresjárat, minden tekintetben egy elbűvölő, gyönyörű Lány! Természetessége adja meg azt a sok pluszt, amit kevés helyen vélsz felfedni., és mindezt úgy kapod meg, hogy Ő így van kódolva, mert ezeket bár meg lehet tanulni, de észre is lehet venni, ha valakiben nincs meg alapból. Számomra nagy meglepetés volt ez a találka, hiszen rá kellett jönnöm, hogy ismét új élményekkel gazdagodtam, és soha nem szabad azt mondani, hogy nincs olyan dolog amit már nem élt volna át az ember, mert ennél a kalandomnál bizony volt csodálatos élményekből bőven!
Happy Massage