• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en fikszáltuk le a randit. Mivel nekem csak egy adott nap jó a héten, ezért nem sikerült elsőre mindkettőnken megfelelő időpontot találni. Ellenben következő héten, a VTR-es kpcsolatfelvétel után két napra már megbeszéltük a randit. Már itt is érezhetően kedves volt.
  • Megközelítés:

    Lurdy ház környéke. Kis szerencsével akár a kapuban is található szabad parkoló, de megfogadva a tanácsát már elsőre a Lurdy parkolója felé vettem az irányt. Az ebéd előtti időpontnak köszönhetően itt még találtam parkolóhelyet. Innen pár perc séta, a cím egyértelmű, bármely GPS alkalmazás a célig visz.
  • Helyszín:

    Kis garzon lakás, nagy franciaággyal. A fürdő makulátlan, mint ahogy a lakás és a ház is. Szerintem 1-2 éve adhatták át az épületet. A garzon otthonosan berendezett, fürdő kellően felszerelet. Kis kutyusa van, aki végig a boxában pihent letakarva. Ha nem említi, észre sem veszem.
  • Lány külseje:

    Külsőre pont az ideálom. Talán van rajta pár plusz kiló a képekhez képest, de azt kell mondanom, Fanni így tökéletes. Gömbölyödik, ahol kell: Fantasztikus cickók, fntasztikus popsi. Mindene feszes, az arca álom. Van rajta tetkó bőven, ezt le kell írni, de a hétköznapi diszkréció okán ezek a fényképekről retusálásra kerültek. Egy fekete pongyolában fogadott, megérkezésem után (mikor még a cipőmet vettem) az ágyra ült csábosan és megkérdezte, tetszik-e amit látok, maradok-e. Hogy a viharba ne maradtam volna!
  • Action:

    Zuhany után kis beszélgetés, majd fantasztikus testének felfedezése kezdődött. Itt sajnos ismételnem kell magam: mindenhol feszes, ott gömbölyded ahol kell, és a No.1 cicik beszippantottak. Natúr franciába kezdett kis kényszerrel, ami benne ven nálam a top 3-ban. De mivel én is meg akartam kóstolni, azért 69-be fordultunk. Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs. A második kör az elsővel a 69-ig megegyezett, de ekkor azt kértem, lovacskázzon kicsit, hiszen a fantasztikus melleit akartam az arcomban érezni. Így egy fergeteges rodeó lett a vége, ahol most nem az alul lévő csődör nyert, hanem a lovas, hiszen kivégzett.
  • Elszámolás:

    A VTR-en megbeszéltek szerint a találkozó végén adtm át a rózsaszálakat. A helyszínen nem esett róla szó. Bővebb infó gombra kattintva mindenki tájékozódhat.
  • Összkép:

    Életem egyik legjobb találkkozója volt. Szoktuk írni, hogy ha egy lánnyal lehet beszélget, és az milyen jó. Vele valóban lehet, hiszen nagyon okos, amihez báj és extra erotikus kisugárzás tartozik. Még saho sem írtam ilyet, de őszintén sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk, de hát az élet nem olyan mint a Micsoda nő c. film..
Happy Massage