• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legegyszerűbb módját választottam a kapcsolatfelvételnek. Pár nappal a randi előtt telefonon leegyeztettük a lehetőségeket és az időpontot. Könnyen, gyorsan és egyszerűen ment. Niki telefonos profizmusa már itt kiderült.
  • Megközelítés:

    A térkép kb. pontosan jelzi a helyszínt. Ismert Budai szalon. Tömegközlekedés szempontjából könnyen megközelíthető hely. Gépkocsival kissé bonyolultabb, hiszen üres parkolót a környéken nem könnyű találni. 15 percet alapból be kell számítani az érkezés előtti környékbeli vadászathoz. Természetesen ezen a környéken minden parkoló fizetős. Kapuból telefonon megkaptam a kapukódot.
  • Helyszín:

    Magasemeleti lakás. Rendezett és acélnak teljesen megfelelő berendezésekkel ellátott szobák. Előszobában a cipő leugrik. Szobákban Tükrök, masszázspad, 2 személyes matrac, ülőalkalmatosságok várják a vendégeket. Tusfürdők, szájvíz a vendég rendelkezésére áll a fürdőben. Türcsik szárazok és nem spórolnak vele.
  • Lány külseje:

    Niki képei önmagukért beszélnek. Dekoratív mosolygós csajszi. Ahogy a mondás járja: "szemtelenül" fiatal. 5-8 évet simán letagadhatna a feltüntetett korából. Testi és személyiségbéli adottságai fiatalos, profi masszőz kedvelőket biztosan kielégíti. Mosolya szép, kezei arányosan kicsit, de nagyon formásak. Manikűrje igényes, ápolt. Bőrének tapintása egyedülállóan puha, selymes és mind untalan vonzza a kezet, szájat, arcot. Fantasztikus érzés bármivel megérinteni. Lábai szintén szépek. Combi, vádli boka és lábfej szoborminőségűek. Vádlija a képeknek megfelelő leginkább egy vékonyan formás barokk korlát-oszlophoz hasonlít. Tudnék még írni egyéb testi adottságairól, de azokat tessék személyesen kipróbálni. Ajtó mögé bújva engedett be a szentélybe. Bodyban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Fürcsi után jelentkeztem a tetthelyen. Megállapítottuk, hogy az álmosító időjárásnak köszönhetően ébresztő gyanánt masszázzsal kezdünk. Az előmelegített olaj már kéznél volt. Nosza, vessük be. Masszázspadon hasra fekve vártam a kellemes időtöltést. Nagyon jó keze van. Élvezettel, szakszerűen, a megfelelő erősséggel masszíroz. Sokkal jobb az átlagnál. Nagyon jó beszélgető partner is. Alapvetően figyelt, hogy pihenni vagy dumcsizni szeretnék. Most dumcsiztunk. Teljesen elvarázsolt. Hát, popsi, lában, karok sorrend után jött a varázspálca. Még hason fekve csípőmet kissé megemelve utat engedtem a kis kezeinek a fallosz felélesztéséhez. Hát, mit mondjak, nagyon nem bántam meg az akciót. Profi farok-masszázst kaptam. Miután az ezredes harckészültségbe került váltottunk. Niki feküdt a padra. Belekezdtem finom testének és lelkének kényeztetéséhez. Csak azt adtam, amit én is kaptam. A masszázssorrend hasonlóan felüliről indult és a bokánál ért véget. Számomra öröm volt finom bőrét, testét masszíroznom. Remélem neki is tetszett ez a kis lazító simi. A vége felé finom érintéseket kapott puncika is, amit férfiasságom keményedése kísért. Masszázs befejeztével átköltöztünk a matracra.
  • Levezetés:

    Ott engedélyt kaptam puncikája kényeztetésére. Nem kis örömmel vetettem be amatőr tudásomat és puszikkal halmoztam el gusztusos kelyhét. Úgy láttam, nem volt hiábavaló az ügyködésem és talán célt is értem. :-) Miután szerepet cseréltünk – és én kerültem a hátamra – finoman és szakszerűen kézbe vette a lompost. Profi orális és kezes kényeztetést kaptam. 2x-is vissza hátráltam az orgazmus közeli állapotból. Frenetikus volt, amit velem művelt. Harmadik lendülettel kis kezei között én is célba értem. Időnk lejárt, ezért egy gyors tusolás után rendeztem az ajándékot és a búcsúzás ösvényére léptem.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás. Átverés, egyebek kizárva. Időtúllépésnél sincs Tp vagy sürgető érzés. ( persze ezzel nem illik visszaélni) Profi szolgáltatás.
  • Összkép:

    Kellemes környezetben egy kis angyal kihagyhatatlan masszázsa, kényeztetése nagyon jó választásnak bizonyult. Kellemes személyiség, szép alak, fiatalos karakterrel párosulva nekem bejött.
Happy Massage