• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az utolsó igazán szép szeptemberi napon egy kis kirándulást tettem a budai hegyekben. Miközben levegőztem, úgy gondoltam, hogy elmegyek egy lányhoz. Dominika hirdetése és a vélemények miatt úgy gondoltam, hogy meglátogatom. Felhívtam, akkor nem értem el, majd visszacsörgött. Miután beszéltünk, átgondoltam a dolgokat, azután pedig megbeszéltünk egy időpontot. A több órával későbbi találkozó miatt egy órával előtte egy megerősítő üzenetet kellett küldenem.
  • Megközelítés:

    A randihely elérése nem ütközött gondba. Jóval előtte elindultam, többféle tömegközlekedési eszköz is megy arra. Én is azzal mentem, nem messze a háztól áll meg. Maga a tömb már ismerős volt mások leírásából és saját tapasztalatból is, a benzinkúttól már nem sokat kellett gyalogolni.
    Viszont valahogy annyira izgultam, hogy először elnéztem a helyet és csak másodjára érkeztem meg a megfelelő címre. :)
  • Helyszín:

    A lakás maga teljesen korrekt és tisztán tartott. Egy fürdőben egy zuhanyfüggönyös kád szolgál a tisztálkodásra, többféle tusfürdővel és csúszásgátló betéttel. Szájvíz is van, előkészített műanyag pohárkákkal. Egy kisebb törülközőt kaptam, a célnak ez is megfelelt.A szobában az ágy elfoglalja a legnagyobb területet, de könnyen lehet közlekedni benne, maga az ágy szerintem kényelmes. Egy szobainas segít a ruhák elhelyezésében.
    Mások is vannak ott, időnként hallottam beszélgetést és mozgást, de nem volt zavaró. A megfelelő logisztika miatt nem találkoztam senki mással.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem, végre megpillantottam Dominikát. Egy nagyon szép arcú és légiesen karcsú fiatal lány fogadott. Emlékeztetett egy ismerős lányra a múltból. Hamisítatlan tinilányos bájjal üdvözölt, tetszett hogy sokat mosolyog és kimondottan finom lánynak tűnik. Gyönyörű hosszú hajzuhatag zúdul le a hátán, amint megtudtam, még vágatott is le belőle a korábbihoz képest.
    A képen láthatóhoz hasonló öltözetben fogadott, talán a színösszeállítás térhetett el.
  • Action:

    A zuhanyból visszatérve még leültem picit, utoljára egyeztetni, majd letettem a törülközőt és elfeküdtem. Domi közben megszabadult a melltartótól és a bugyitól is, nagyon izgató részeket pillantottam meg; formás cicit és egy hívogató puncit. A lábaim közé feküdt és megkezdte a francia nyelvleckét. Nagyon jólesett, bár tartottam tőle, nehogy hamar vége legyen, dehát egy órára mentem úgyhogy ezzel valójában nem lett volna probléma. Kicsit azért cseréltünk is közben, szeretem én is kényeztetni a partneremet, miközben végigsimítom a combjait. Lazított hát ő is egy kicsit, majd ismét visszatért az aktív szerephez és vége is lett.
    Kicsit töröltem, majd új dologgal folytattuk. Kérésemre hasra feküdt, én pedig elkezdtem gyúrni a hátát.. Éreztem, hogy vannak csomók és azokkal foglalkoztam, miközben Domi nyögdécselve adta tudtomra, hogy jólesik neki. Jó érzés volt ez a testkontaktus is, amit kisvártatva ő is viszonzott, én sem bántam.
    Amikor ezzel végzett, megkérdeztem, tudna-e esetleg egy kicsit ő kezdeményező lenni? Még szép!Mosolyogva hozzám bújt és megízleltem végre a mézédes ajkait! Komolyan mondom, nekem akkor ez volt, ami kellett! Fantasztikusan jó volt, miért nem ezzel kezdtük?! Ő kezdte volna, de én már az elején átvettem az irányítást-nos, ezt a hibát nem szabad még egyszer elkövetni, azt gondolom! Mivel felizgatott, ismét francia terepre kerültünk, az igazi együttléthez viszont még mindig túlságosan izgatott voltam, ezért ismét ezen a módon facsart ki. Kicsit szégyelltem magam, de pont ő biztatott, hogy nincsen semmi gond, mert ez teljesen természetes! Ekkor már úgy éreztem, hogy megnyertem őt magamnak, sokat nevetett és talán- amennyire ilyenkor lehet-megkedvelt.
    Elmentem ismét megtisztulni és visszatértem után még beszélgettünk kicsit. Nagyon jó volt beszélgetni is vele és hálás voltam érte!
    Elkísért az ajtóig, amikor is búcsúzásként azt mondtam: "-Jó fej vagy! Maradj is mindig ilyen!" Megígérte! :)
  • Elszámolás:

    Szerintem teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Amikor elmentem tőle, még javában szép és kellemes idő volt. Miközben a Duna-parton sétáltam és elmélyedtem a szépségében, belül különös érzéseket tapasztaltam. Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen mintha átmostak volna. Úgy éreztem akkor, mintha minden szép és jó lenne, legszívesebben megállítottam volna azt a pillanatot. Akkor és ott egy ilyen találkozásra volt szükségem. Remélem, máskor is találkozunk majd és ugyanilyen remek élménnyel gazdagodom majd!
    Ilyen hatással csak kevés lány volt rám és Dominika mostantól közéjük tartozik!
Happy Massage