• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, utána pontos cím SMS-ben. Egyszerűen elérhető, szerencsém volt, néhány órával a randi előtt.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, de bkv-val is könnyen elérhető, kicsit korábban érkeztem, de ki kellett várnom a pontos időpontot, kapukód szintén smsben. Új építésű, első emeleti tiszta lakás. GPS ide hoz.
  • Helyszín:

    Teljesen új a lakás, tiszta, igaz nem olyan nagy, de a célnak megfelelő. Tiszta fürdőszoba, antibakteriális tüsfürdő, ilyet máshol nem is láttam még, száj íz, illatos törölköző. Tágas baszoba, nagy ággyal, amit később pompásan kihasználtunk.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel a külső, talán egy pár kiló plusz, de ez nem zavart egyáltalán, volt mit tapogatni, fogdosni, jó popó, nagy cicik. Talán a tetkók voltak furák elsőre, mert sok van, de utána már fel sem tűntek. 😀Nagyon aranyos, figyel mindenre.
  • Action:

    Az ajtón belépve egy nagyon aranyos, nagy cicik, formás popsis lány várt, fekete kis köntösben, bugyi, melltartó nélkül. Bemutatkozás, kézfogás után az ágyon beszéltük meg a részleteket. Megkérdezte, hogy tetszik e nekem, és hogy maradok e, hogyne vágtam én rá. Fél órát fizettem, és már csobbantam is a fürdőbe, onnan ki és már feküdtünk is egymásnak.Csókolgattam,becézgettem,tapiztam a ciciket, a nunit, ami nesvesedett rendesen. Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt. Rendesen csattogtunk, és szerintem el is élvezett, talán többször is. Ezután hátulról tettem a magamévá, amit szintén nagyon jól fogadott. Majd misszionáriusban fejeztük be, nagyon finom és érzékeny lány ott alul az biztos. Ezután szájba élvezés következett, popó izgatással, és zacsi szopogatással. Lihegve megtörölgettük magunkat, és még egész jól elbeszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, amiben sok minden alap, ami más lányoknál extra.,nagyon korrekt, megéri mindegyik rózsaszálat.
    Különösen élveztem a popó izgatás nyelvvel, hm isteni.
  • Összkép:

    Nagyon jó csaj korrekt, sok extrát is vállal, alapként, biztos visszatérek hozzá. Mindenkinek ajánlom, de ne vaduljatok, csak finoman, lágyan
Happy Massage