• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, hamar fel is vette. Mindenről részletesen tájékoztatott. Abszolút megfogott, nem unalmasan mondta, mint egyesek. Hamar találtunk is időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Valami busz jár arra, de nem figyeltem. A metrótól sem kell nagyon sokat gyalogolni. Hely volt bőven, de fizetős a parkoló. Ha figyel az ember az utasításokra, akkor könnyen odatalál.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van. Tisztaság van mindenhol. Nem az az átjáróház típus. A fürdő és az ágy is rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képei nem hazudnak. egy az egyben megfelel a valóságnak. Aki szereti a milfeket nem fog csalódni.
  • Action:

    Fél órára mentem. Fürdés után megkérdezte hogy csók mehet e. Természetesen igent mondtam, így csókcsatával kezdtük. Hamar eltévedt a kezünk egymás testén. Megszabadultunk a szexy ruháitól, csak a fekete combfix maradt fent.
    Ez után hátra feküdtem az ágyon, ő felém jött négykézláb. ismét csókoltuk egymást, majd lejjebb haladt, elidőzött a mellbimbóimnál és haladt tovább lefelé. Először a farkam környékét kényeztette, nem feledkezett meg a golyókról sem. Itt már annyira felhúzott, hogy alig vártam hogy a szájában lehessek. Szép lassan végignyalt a farkamon majd bekapta először csak félig. Utána elkezdett a nyelvével játszani a farkam hegyén és közben a felnézett rám. Azután egyre hevesebben és mélyebben szopott. A kezét nem nagyon használta.Én közben a mellével játszottam és élveztem a látványt, majd gumit kértem.
    Hátulról kezdtem először. Nagyon izgató volt ahogy bepucsított, de a mellkasa az ágyon maradt. Így dugtam egy darabig, kezével néha a golyóimat simogatta és bíztatott, hogy jól csinálom. Amikor megálltam ő mozgott a farkamon, mondtam is, hogy így hamar ki fog végezni, így hogy legyen egy kis szusszanásnyi időm pózcserét javasoltam.
    Ezúttal szemből támadtam. Közben csókoltam ő pedig a fenekemre csapott, jelezvén, hogy ne álljak meg illetve a melleimmel is eljátszott.
    Ismét pózcserét kértem. Kértem hogy lovagoljon meg. Egy kicsit még szopta a farkam előtte, majd szemből beleült. Nagyon jól mozgatta rajtam a csípőét. Közben a gyönyörű melleivel játszottam és mikor kicsit abbahagyta a mozgást rajtam akkor én vettem fel a tempót. Ismét loptunk egymástól csókokat. Ez után kértem hogy lovagoljon meg háttal is. Ebben a pózban is elidőztünk egy darabig, remekül megvolt az összhang.
    Ez után ismét ő feküdt a hátára, a bal lábát áttette a jobb oldalra és így tettem be neki. Éreztem hogy az időnk is véges már, hisz csak félórára mentem így növeltem a tempót. Figyeltem a gyönyörű melleit, megkérdeztem mehetek e a szájába majd, mire ő igent mondott. Még egy kicsit misszibe fordultunk, de már nem kellett nekem sok.
    Párat még löktem rajta majd kihúztam és már hajolt is a farkam felé. Elkezdtem verni, ő a nyelvével izgatta a makkom és így lett végem. Hatalmasat lőttem a szája felé, de több ment az arcára. Ez után még kicsit szopogatta a farkamat és hagyott lenyugodni. Iszonyú jó befejezés volt.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint. Egyedül a popó lett volna extra, de azt nem is kértem.
  • Összkép:

    Igényes hirdetőt kerestem és meg is kaptam. Sok mindent alapból vállal ezért is kerestem fel őt. Mivel csak fél órára mentem, így természetesen van bennem némi hiányérzet (kölcsönös francia, szerepjáték, domina), de legközelebb bepótolom, mert biztos visszamegyek.
Happy Massage