• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Drága daniil! Többször is elolvastam elejétől a végéig amit írtál,nem azért mert bármi hiba van benne, egyszerűen nagyon tetszik,és a hozzászólásokat olvasva ezzel nem vagyok egyedül.Nagyszerűen éreztem magam veled ,nem volt nehéz dolgom hiszen jó társaságban repül az idő.Ezúton is szeretném megköszönni,hogy ilyen szép sorokat olvashatok magamról,és remélem lesz alkalmunk megismételni! Végül,de nem utolsó sorban már csak annyit fűznék hozzá,hogy szerintem egy ,, szolgáltatás"akkor jó igazán,ha ez a szó a randi idején egy pillanatra sem jut eszünkbe,én bízom benne hogy ezzel te is így voltál.Nagyon szívesen látlak máskor is,puszi neked ❤️

  • Egyeztetés:

    VTR és telefon egymás után. Utóbbinál már csak nyomatékosítás történt, mert mégis jobb az, ha előtte azért hanggal is egyeztet az ember. Amikor megérkeztem felhívtam, elmondta a paramétereket és már fent is voltam a lakás előtt.
  • Megközelítés:

    Ház előtt szerintem nem mindig van hely, főleg késő délután. Ismert helyszín, nem volt gond az odatalálással. Fizetős, de ez azt hiszem nem meglepő a környéken. DunaPlaza mögötti lakópark, simán metróval is megközelíthető egy hosszabb sétával (bár ez is relatív).
  • Helyszín:

    Új építésű ház egy lakóparkban. Szép környezet, közepesen diszkrét. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, bár nekem kissé nyüzsi feeling volt, három szoba és két fürdő. Nézni ki jön v ki megy, hallani a mozgást a telefonokat. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, bár inkább egy márka összes illata, dezodorból két fajta. Törülközőből kettő, hogy szárazzal tudj fürdeni, ez már alap szerintem. A tett helyszíne nem túlbonyolított, viszont bőven elegendő: a szobában egy földre fektetett matrac, hangulatvilágítás és lágy zene. A tükör viszont jól beállított helyen, a matrac mellett, itt már tudod lesz mit nézni.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel. Nekem nagyon tetszett, zsánerem. Szexi, kis hálós-csipkés egybe fehérneműben fogadott, pont valamelyikben a képekről. Az arc bájos, a test bomba,...azok a kis, sportok mellek és hozzá nagyon kis formás segg...iszonyat páros. Ez persze szubjektív, azonban nálam max pont a külseje.
  • Erotikus masszázs:

    Bementünk a szobába, beszélgettünk pár percet, aztán elindultam a fürdőbe, végeztével kiléptem és Ő ott várt majd ismét bekísért a szobába, de most már nem terveztük elhagyni egy jó darabig, szép és nagyon kedves jelenség. Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem, előtte azért megvártam, hogy levegye azt a kis hálós rucit...ez jó döntés volt részemről. Volt amikor tajtam ült, volt amikor mellettem. A masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel. Tulajdonképp egyáltalán nem ezért mentem. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk minden féléről. Nem csacsogott feleslegen, ami nagy előny. Aztán 1x csak jött az invitálás a fordulásra és utána közvetlenül az Ő testének masszázsa/kényeztetése.
  • Levezetés:

    Nem igazán szoktam kölcsönösséget, mert sztem az csak szerep, viszont itt nem álltam meg és nem bántam meg. Úgy láttam a masszázs és kényeztetésem is tetszett neki, de mondtam ez is szolgáltatás...amit mutatott magából az eléggé tetszetős volt és beindított. Aztán jött egy kis csuszka, a testét már bekentem, a mellét, a fenekét olajjal, így amikor elkezdett fel-le csúszkálni a szép melleivel, bomba testével már eléggé fel voltam spanolva. Ennek ellenére nem végzett ki azonnal, megtehette volna. Többször befordult a tükörnek háttal... láttam a szép punciját a tükörben, ahogy mozog rajtam párduc testével... 1x-1x elakadt a szavam, ezt látta, így incselkedett velem és rám-rám mosolyogva indult lefelé és a szájára ácsingózó férfiasságom az ajkai közé került végre...jól irányítható a francia, én inkább kéz nélkül kedvelem, ezért úgy csinálta. Játékos nyelv, tekintetet keresi és mosolyog, ütemet változtatja folyamatosan. Aztán nem is kellett sok, éreztem lassan végem, kicsit lassított, majd újra belekezdett, ekkor már nem állítottam, lüktettem és jött a vég. A szájában lett végem. Hagyott időt a lenyugvásra, nem ugrott el azonnal, sőt. Nagyon odaadó és végtelenül kedves lány. Vigyázni kell rá, nem mellesleg igazi profi.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt. A terület szokásos rózsacsokra. Előre egyeztetett, ami a legvégén sem változott. Lehelyezve a kis asztalra, ezután kikísért, két puszi és búcsú.
  • Összkép:

    Ajánlás teljes mellszélességgel. Elképesztő kedvesség, szép test, kedves arc és cuki mosoly. Amit ígér, aztteljesen betartja. A csuszka nagyon jó, a nfvsz még inkább. :)
Happy Massage