• Szinti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Szintit ,egyszerű volt elérni , egyből felvette és meg is beszéltük az időpontot .
  • Megközelítés:

    Ezúttal BKV-val mentem , egyszerű odatalálni , ismerem a környéket , nem símán lehet parkolót találni , a Mechwart Liget közvetlen közelében található a helyszín .
  • Helyszín:

    Belépésnél full tisztaság és harmónia tárult elém , hangulatos előszoba , a masszázsszobák elhelyezkedése izgalmas volt,a nagyobbik a kettő közül - legalábbis én ennyit láttam - egyenesen a fürdőszobából nyílik , hangulatos elrendezés, egy régebbi bérházban. Diszkrét a helyszín .Tusfürdők, ropogós törölközők állnak rendelkezésre , elégedett voltam ez ügyben.
  • Lány külseje:

    Szinti a fotóinál is túltett magán , amikor megpillantottam Őt , eszméletlen vonzó , ápolt és csinos volt , csupa mosolygás és kedvesség .
    Rózsaszín tangában fogadott, feszes popsiján nagyon jól állt , felül fekete melltartójában igen "jóméretű" mellecskék villantották meg álomszép magukat , és még magára borított egy szintén fekete áttetsző fátyolszerű leplet. Elvarázsolt kápráztató testével már akkor , hogy aztán még mi következett ..nemsokára folytatom. Mondtam Neki még ott az előszobában , hogy elbűvölően néz ki és hogy mennyire megkívántam, és azt is,hogy abszolút nem bántam meg, hogy Őt választottam erre a kalandra. Így indultunk .
  • Erotikus masszázs:

    Szinti bevezetett egy egész pici szobába ( szerintem az régen egy cselédszoba is lehetett ) , benne tatami , egy kétszemélyes kanapé, a tatami fölött az egész szoba körbe piros LED-del , egy hatalmas tükör , izgalmas hangulat vett erőt rajtam , Ő elkísért a zuhanyba , megszabadítottam magam az otthonról idáig ,a fél órás út porától ,Szinti várt, visszalépkedtünk abba a szobácskába , én natúr , Ő pedig még tanga és melltartó együttesben álltunk összesímulva,,ettől a pillanattól nem is volt más kívánságom,mint gyengéden ölelni kívánatos testét , kezeim már minden édes porcikájához eljutottak, őrülten szeretgettem bűbájos testét , együtt vettük le melltartóját , hogy milyen látvány tárult elém , az túltett minden gondolatomon, forrón csókoltam mellbimbóit , Ő annyira szorította testem magához, majdnem elszálltam. Kihívó és édes mosolya teljesen elcsábított , ekkor lerepült az a tanga is , még mindig nem akartam "leteperni" a tatamira,csak ölelni Őt , leborultam térdeimre szemet gyönyörködtető teste elé, kértem , csókolgathatom-e izzó puncikáját, Ő igennel válaszolt , én pedig tettekkel . Csókoltam,nyalogattam , éreztem , érzékeltem nagyajkai hatalmasságát , Ő mindent megadott , hogy jobban hozzáférjek ,emelte lábát is ---még kitartóan térdepeltem előtte---az a tündérszép szeméremtest egyre csak duzzadt , édes-nedves volt már akkor , odatáncoltunk a tatamihoz , abban a mini szobában nem volt nehéz , szeméremtestéből zuhatagként ömlött a csábító Kisasszonyos lé
    ( az a jóízű testnedv, egy nagyon fiatal gyönyörűségből ) , végigpusziltam centiről -centire drága melleit,hamvas combjait , lábszárát, lábfejét , imádnivaló sejtjeit ,és jött az a nagyon kívánatos punci, belehatoltam nyelvemmel abba az ínycsiklandozó édességbe, bekerült egy ujjam is a forróságba , valahogy elfeledkeztünk a masszázsról , a véget nem érő élvezet foglalt le minket , Szinti erőknek erejével szorította magához fejem, benne volt ujjam , nyelvem és Ő még ujjaival duzzadt csiklóját vadul símogatta, hatalmas őrült lihegéssel akkorát élvezett,mint valami csoda,egyszerűen emberfeletti volt az a pillanat , ahogy néztük egymást ...fejem eltolta magától , ujjam még mindig játszadozott perzselő puncijában, úgy fordult testével, hogy ujjam benne maradjon, őrülten símogatta és csókolta combjaimat,mellkasomat,egész -akkor már majdnem remegő testemet , férfiasságomat- ,Szinti nagyon nagy izgalomban tartott , én felhevülve smároltam impozáns melleit , lassan kihúztam az ujjam puncijából és megnyalogattam , aztán vissza,Ő ettől ismét beindult , teljes szemkontaktusban voltunk,persze én magam is ott a csúcs közelében jártam,itt még nem volt vége a történetnek , felváltva teljesítette az összes kívánságomat ez a Királynő ! Kértem locsoljon meg olajjal , Ő azonban először angyali melleit kente összevissza ,én csak ott feküdtem, epekedve néztünk egymás szemébe, és Szinti rámborult és locsolta testemre az olajat ,úgy csúszott rajtam ,mellei közé szorította kőkemény férfiasságomat , én is erővel szorítottam kezeit, Ő csak csúszkált és csúszkált forrón rajtam, az eszméletvesztés közelében járhattam,és megint csak a szemembe nézett ,édes ajkaival nekiállt nyalogatni,szopogatni,kértem,hogy fájhat is,haraphat is, de Ő ezek helyett inkább begyorsította kényeztetésemet ,két kezeivel,ajkaival olyat tett velem,hogy az eszméletlen.Én is besegítettem picit kezemmel ebbe a mulatságba,ez Őt annyira izgatta, és imádattal vette,mostmár teljes erővel gyűrte ajkai közé azt a kőkeménységet, begyorsított , csak úgy röpködtek mellecskéire a vidám gyerekek , az Egekben jártam akkor ! Még nem hagyott magamra,csókolta testem odaadóan , volt időnk,hogy megmasszírozzon ,némileg átrendeztük a forgatókönyvet, egyikünk sem nyújtott be panaszt , jót beszélgettünk még közben, kuncogott,nevetgéltünk , ami ott és akkor lehetőség volt számunkra , az meg is adatott !
  • Levezetés:

    Bocsánat , hogy nem szedtem szét az írományomat már megint ! Szinti feledhetetlenül kényeztetett , összehangolódtunk már az első perctől kezdve, mindent,de mindent megtett,hogy megelégedetten váljunk el a következő találkozásig.
  • Elszámolás:

    A fenti általam elmesélt történet már-már maga extra, persze szubjektív,kinek mit jelent az extra.
  • Összkép:

    Szinti nagyszerűt produkált, elképesztően ragyogó Nő, számomra talány , ahhoz képest,hogy kezdő és fiatal, olyan profi felfordulást csinált velem a tatamin az együttlétünk alatt ,hogy az Szinti ( szinte ) hihetetlen ! Pont egy hamisítatlan Királynővel találkoztam , akit még majd szeretnék ismét felkeresni ! A csúcsra nyomtuk egymást minden szempontból . Köszönöm Szinti ! Gyengéden ölellek ! Attila
Happy Massage