• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves sztbali! Teljesen természetes tőlem hogy emlékszem rád, egyrészt azért mert számomra nagyon fontos a kapcsolatok ápolása,hiszen itt is igazából ez történik, másrészt téged,és az egyedi stilusod nem lehet elfelejteni.Mindig öröm számomra ha egy rég látott kedves ismerős jelentkezik nálam.Az együtt töltött idő nagyon jó hangulatban telt,de ez nem is volt kérdéses.Örülök,hogy újra meglátogattal,és köszönöm a szuper beszámolót,legközelebb már innen folytatjuk.Szintet léptünk,így szabad az út a következő pályára.Puszillak😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Jázminnal és hamar megegyeztünk egy délutáni időpontban. Minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető hajóval és BKK-val egyaránt és az autóval is könnyű odajutni. Aki ismeri környéket, annak már csukott szemmel is megy.
  • Helyszín:

    Marina part. Már jártam Jázminnal egy olyan fél éve, de a kolleginákat is ismerem, ezért ez a 3 szobás lakás nem tartogatott újdonságokat. A lakás végében lévő szobában és a vele szemben lévő fürdőben voltam huzamosabb ideig. A szobában tatami és fotel valamint egy kisebb polc van. A fürdőben tusfürdők tömege és szájvíz kis illetve nagy poharakkal.
  • Lány külseje:

    Jázmin nem sokat változott utolsó találkozásunk óta, ami fél évvel ezelőtt volt. Még mindig ugynaza a végtelenül kedves és magasabb lány, aiK helyes arccal (kicsit Jázmin hercegnős) és kisebb méretű tenyérbe illő cicikkel rendelkezik. Karcsú test és feszes popsi jellemzi őt. Szexi fekete ruciban és fekete tangéban nyitott ajtót.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után puszival fogadott és hamar elmondta, hogy még emlékszik rám. Kicsit meglepett vele, mert ezt nem hittem volna. Cipő le és irány a szoba. Itt levetkőztem és ő addig ellenőrizte a fürdőt. Hozott egy pohár vizet, amiből kortyoltam egyet és mentem fürdeni. Miután ezzel végeztem visszamentem a szobába, ahol már várt Jázmin és odaléptem hozzá egy kis bemelegítésre. A csókot sajnos nem engedi, de egy-két szájrapuszi és kisebb nagyobb puszik még belefértek. Levettem róla a szexi rucit és a tangát is levetettem róla, így megszabadult az összes textiltől. Végigcsókoltam a testét és picit kényeztettem a ciciket majd elfeküdtem a tatamin. A térdhajlatom fölé ült és így kezdett el masszírozni és a lapockáimat kezdte el masszírozni. Csevegtünk az eltelt időről és arról, hogy mi történt velem az utolsó itt jártam óta. Fokozatosan haladt lefelé és nagyjából a derekamnál járt, amikor szó esett az előző találkánkról, ahol talán kimaradt egy-két dolog.Váltottunk és ő feküdt el a tatamin és én hasonló pozícióban telepedtem rá. Végigcsorgattam egy kevés olajat a testén, ami szerinte bőven elég volt, de én nem gondoltam így. Elkezdtem elkenni a vállain és a lapockáján és fokozatosan haladtam lefelé. Néha visszamentem a tarkójáig és végigsimítottam rajta. Mikor elértem popsihoz akkor azt is bekente és elkezdtem jól át masszírozni. Élvezetes volt a félgömböket gyurmázni egy kicsit. Próbáltam csúszkálni rajta, de egy kicsit fura volt számomra ez a fordított felállás, ezért váltottunk az erotikusabb változatra.
  • Levezetés:

    Jöhetett a valódi csúszka. Újból a tatamira feküdtem ezúttal hanyatt és ő bekente a felsőtestét. Elkezdett csúszkálni rajtam és adtam a puszikat, de popsijáról se feledkeztem meg és azt is markolgattam. A popsijával is csúszkált rajta, főleg a zacskókon Ez eltartott egy darabig, majd ő került hanyatt fekvésbe. Elkezdtem kényeztetni a ciciket a nyelvemmel, majd haladtam lejjebb és a punciját kezdtem el nyalogatni. nem csináltam sokáig, ezért nem értem el a végcélt. Jött a valódi kényeztetés és bemutatta a saját specialitást, mert ő nem franciával kezd, hanem azzal, hogy a velem egykorú oldalát kezdi el nyalogatni és csak egy merevebb állapot után veszi a szájába. Ütemesebb tempót diktált, ami tetszett. Felültem és simogattam egy kicsit, majd hanyatt feküdt utoljára és a szájába akartam befejezni, de egy kis félreértés miatt a nyakára engedtem az utódokat.

    Megtöröltük magunkat és próbáltam meggyőzni egy közös tusolásról, de folyamatosan hárított, ezért egyedül tusoltam másodjára is. Mikor végeztem ő egy törölközőbe csavarva ült a fürdő melletti kanapén. Jöttömre felállt és a szobában csevegtünk tovább amíg visszaöltöztem. Elfogyasztottam a maradék vizet és utána rendeztem a csokrot. Vissza a cipőmhöz, majd búcsúpuszik és végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és annyi amennyi a telefonba. Egy picit magasabb, mint az átlag, de már én sem tudom mi a mai átlag.
  • Összkép:

    Felemelő élmény volt ismét találkozni Jázmin hercegnővel és szerintem még elképzelhető még néhány szeánsz . Talán még sor kerül pár nagyszerű találkára.
Happy Massage