• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több mint egy éve ismerjük egymást, és talán úgy 15 randin vagyunk már túl, így könnyű szokott lenni az egyeztetés. Egy kellemes, könnyed baráti beszélgetés ez mindig. Ha néha nem veszi fel azonnal a telefont, akkor később diszkréten visszacsörög. Az időpontokkal sem szokott gond lenni. Mindketten kompromisszum-készek vagyunk és még nem volt olyan, hogy ne találtunk volna kölcsönösen megfelelő időpontot. Ezúttal sem volt ez kivétel. Úgy gondolom, mindenki másnak is könnyű lesz Hannával szót értenie és egyeztetnie.
  • Megközelítés:

    Számomra eléggé kiesik Újpest, de Hanna miatt egészen megszoktam, hogy odajárjak. Az Árpád üzletház közelében rendel. Vigyázat: régen ettől kicsit északabbra volt a randihelyszín. Most egy Kádár-kori panelház egyik lakása a helyszín. A BKV gyorsan odavisz a közelbe. A környék rendezett és nyugis. Parkolóhelyet mindig könnyű találni. és ingyenes. A ház ugyan nem új, de gondosan karbantartott és elég nyugis. Az ottlakók jövés-menése nem ölt zavaró méreteket. Diszkréten lehet bejutni. Liftezni is lehet, de a lépcsőzés sem okozhat problémát: nem a fellegekben van a lakás.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelel a helyszín. Egy előszobába toppan be az ember, majd onnan rövid út vezet a masszázs-szobáig, amelyben egy nagy - a célnak tökéletesen megfelelő - franciaágy dominál. Hanna régen eléggé ragaszkodott a félhomályhoz, most ez jelentősen javult: a szobában jól lehet látni, legalábbis az én látogatásaimkor így van. Lehet persze, hogy Hanna rájött, hogy én milyen vaksi vagyok,. és csak nekem kedvez így. Mindenesetre most én jól látom az eseményeket, ami az első pár látogatásomkor még csak egy-egy győzködés után volt így. Azt persze mondani sem kell, hogy patika tisztaságú mind a masszázsszoba, mind a fürdőszoba, amely az előszobából nyílik. A törölköző is száraz, nedvszívó, és elég nagy ahhoz, hogy a derekam köré csavarjam a fürdőszobából visszafelé jövet. A fürdőszobában több tusfürdő közül lehet választani és persze ott van az obligát szájvíz és műanyag pohárka is. Lehet, hogy maga a lakás egy picit szerényebb, mint a régi helyszínen volt, és ez nem a Marina part, de ez mit sem számít: hiszen minden tökéletes a vendég szempontjából. Úgyhogy a számomra ez csillagos ötös. És minden egyes alkalommal így volt ez, pedig többször voltam már ott.
  • Lány külseje:

    Azzal kezdem, amivel az előbb végeztem: ahogy Hanna kinéz, az számomra szintén csillagos ötös. Már pusztán az a tény, hogy én aki egyre inkább a tinikre gerjedek, mégis újra és újra visszatérek ehhez a nőhöz szerintem jelent valamit. Hannának rengeteg oldalát és arcát ismertem meg ez a 13 hónap során. Gondolok itt kinézetre, viselkedésre, gondolkodásmódra, belső értékekre egyaránt. És mindegyik oldala tetszik. Itt a külsőről írok csupán, noha legalább annyi értéket találni belül. A többiről majd részben az összbenyomás kategóriában írok, mert anélkül nem teljes a kép.

    Egy olyan nőről beszélünk, aki legalább 5-10 évet nyugodtan letagadhatna a korából. Számomra ideális magasságú (170 centi), kimondottan jó alakú. A jó alak különösen most igaz, mivel egy ideje aktívan jár testedzésre. Most a fotói nagy többségéhez képest jelentősen karcsúbb lett. Ez különösen akkor nyűgöz le engem, amikor Hanna zárt térdekkel ül vagy fekszik, és mégis a kezem a belső combokat akadálytalanul tudja simogatni és eljutnak így az ujjaim egészen a nagyajkakig.

    Festett szőke hajtincsei alatt okos szemeivel egyenesen a szemedbe néz és lenyűgöz már a tekintetével. Igen szép arcvonásain megjelenik néha egy-egy ránc, de nekem nagyon imponál, hogy ezt nem igyekszik vastag sminkréteggel eltüntetni, hiszen csodaszép arca van így is. Sőt pontosan ÍGY csodaszép az arca. Szépen ívelt vállait élvezet simogatni, vagy puszilgatni. Viszonylag kicsiny mellei vannak, amelyek igen jól állnak és a mellbimbók hálásan fogadják a puszilgatást: olyankor szépen kidudorodnak. Már említettem az egyenes combokat: hosszúak és formásak. Csodálatosnak tartom még a nagy méretű lepkeszárnyas nagyajkakat a mögötte megbúvó elég szűk hüvelybemenettel egyetemben. Valójában tetőtől talpig - mindenestől - tetszik nekem Hanna.

    Az is megér egy misét, hogy mennyi arcát mutatta már nekem ez a nő. Van, hogy egy cuki kislányt ölelsz, máskor egy anyatigris veti rád magát és azt gondolod, hogy mentem (szexuálisan) széttép. Van, amikor járványról vagy az élet nehézségeiről beszél veled egy művelt nő, máskor meg sorozatélvező partnert látsz magad előtt/alatt. Láttam már őt elegánsan ebédelni, máskor meg élvetegen bepucsít, mert belenyalintanál hátulról a rejtett zugokba. És tetszik nekem mindegyik énje a fentiek közül.
  • Erotikus masszázs:

    Általában kihagyjuk ezt a részt, és inkább én masszírozom Hannát. Ezúttal azonban - egy kicsit azért, hogy írhassak róla valamit - masszázs is volt a szeánsz során. Hanna képzett masszőz és ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva: a lábaimtól kezdve, és felfelé a vállamig haladva akkurátusan átmasszírozott engem. Inkább gyengéd, mint erős mozdulatok voltak ezek, de én pont így kértem. Jólesett. Előmelegített olajat használt erre a célra. Korábban volt már olyan eset, amikor az olaj először pont a farkammal találkozott, és úgy éreztem akkor, hogy a "forró vizet a kopaszra" mesében járok: túl meleg volt az olaj. Most azonban a vádlim és a hátam nem tartották kellemetlennek a dolgot. A farkam kapcsán meg azóta is cikizem Hannát, amikor odáig jutunk.

    A hagyományok ápolása miatt én is masszíroztam egy kicsit őt: kicsiny szakértelem és nagy odaadás jellemezte ezt a mutatványt. De bátorító dicséretet kaptam. Haha.
  • Levezetés:

    A többségünk nyilván emiatt jár ilyen helyekre. Hát ebben Hanna most is lenyűgözött engem, mint egyébként miden alkalommal. Ismerjük már egymást eléggé ahhoz, hogy tudjuk, a másiknak mi felel meg leginkább. És Hanna is meg én is tényleg beleadunk mindent, hogy jól érezze magát a másik.

    Én kezdeményeztem először és Hanna testét végigcsókoltam a homlokától a száján és vállaim, majd a mellein és a köldökénél folytatva egészen a bokájáig. Aztán igyekeztem vissza az addigra már szélesre tárt combjai mentén a punciig. Először csak a csiklót érintgettem a nyelvemmel, majd amikor Hanna nedvesedni kezdett, buzgón dolgozni kezdtem a nyelvemmel, és végül az ujjam is bevezettem a hüvelybemenetbe, amikor úgy tűnt, hogy eljött az ideje. De az is lehet ám, hogy nem én vezettem be az ujjamat, hanem Hanna teste érte el ezt ráutaló magatartással, a teste ügyes mozgatásával. A fene se tudja az ilyesmit. Hosszú, talán 15 percnyi kényeztetés során/végén Hanna egy erőteljes orgazmuson esett át. Nagyon szépen ragyognak a szemei, amikor elélvez. De tényleg.

    Hanna engem legszívesebben úgy kényeztet, hogy a széttárt lábaim között hever, és közben igézőn néz a szemembe. Én meg inkább azt látom szívesen, ha oldalról és négykézláb közelít, bepucsít, egyik kezével támaszkodik, a másikkal a rudamat fogja, miközben a szájával és nyelvével kényeztet. Én meg közben megujjazom. Most kombináltuk ezt a kettőt. Persze mindegyik felső fokon volt kivitelezve és nagyon jól esett.

    Második kör is volt oda-vissza. De szinte ismétlése volt az elsőnek. A kettő közti pihenés is élményszámba ment: nem letakarítva a testnedveket szorosan odabújt hozzám, és halkan beszélgettünk, miközben jól hallottuk egymás szívverését. Csodálatos meghitt pillanatok voltak ezek.
  • Elszámolás:

    Ennyi látogatás után ez nem is kerül említésre közöttünk. Én diszkréten leteszem a virágszálakat egy borítékban valahova. Hanna meg - gondolom - megtalálja azt a távozásom után. Ettől függetlenül szinte midig szoktam hozni valami csekélységet ajándékként is. Ezúttal szégyen-gyalázat, erre nem volt módon. Égett is a pofám, de hát így alakult. Amúgy nemcsak ez a látogatásom, hanem mindegyik nagyon-de-nagyon megérte - a kapott élmény miatt. De ha profánul nézem, akkor is ár/érték arányban a kétórás látogatás szerintem a város legjobb ilyen ajánlata.
  • Összkép:

    Ismerjük már egymást, mint a rossz pénzt. Ezért egyszerre előnyben is vagyok, mert sokat tudok Hannáról, meg hátrányban is, mert nehezen tudok objektív lenni ennyi csodás élmény után. De szerintem Hanna egy érző és meleg szívű, jóindulatú, kedves, végsőkig korrekt és megbízható szolgáltató. Egy okos, gondolkodó nő, aki nap mint nap megvívja az élettel a maga csatáit, és nem törik meg. És eközben tud a vendégével együtt örülni vagy búsulni, ha kell. Örömöt, élvezetet ad a betévedt vándornak. Semmiképpen sem vagyok szerelmesen elfogult, csupán nagyon mély baráti szálakat érzek iránta, de a Dunába is utánaugornék ha kell, és ezt nem barokkos túlzásnak gondolom.

    Nyilván a többség nem fog ennyire összemelegedni Hannával. De hogy komoly erotikus élményekkel lehet nála gazdagodni, az tutifix. Én rengeteget köszönhetek neki. Erotikus élményeim egy nem kicsiny része hozzá kötődik. Az a három lány egyike ő, akihez legtöbbször mentem az elmúlt négy évnyi kalandozásom során. Tényleg több lettem ezen élmények és tapasztalatok által. És ha serdülőkorú fiúgyermekem lenne, én bizony egy ilyen hölgyhöz vinném el, hogy az erotika magasiskoláját megismerje. Azt remélem, hogy eközben én is tudtam Hannának értéket nyújtani, mert ha csak nekem jó, akkor az úgy nekem nem jó.

    Kedves Hanna, köszi szépen az összes eddigi élményt. Remélem még sok további követi ezeket. Tényleg mindig cuki vagy. Nagyon találó az a jelző (noha nem az enyém).
Happy Massage