• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Őszintén bevallom nem kicsit aggódtam, mikor láttam hogy beszámolót írtál a látogatásodról:) De ahogy személyed, úgy a kis irományod is kellemes meglepetés volt:) Örülök, hogy meglátogattál, kimondottan jól éreztem magam a társaságodban:) Puszi

  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam meg a hirdetését, tetszettek a képei és a csevegésünkből kiindulva átjött egy lazaság, hogy nem veszi magát nagyon komolyan és van humorérzéke. Elérni nem tudtam, így írtam egy SMS-t utána rövid időn belül tudtunk beszélni. A hangja búgó, sejtelmes. /Elnézést a kifejezésért, de az a tutajos fajta, ami megspékelve a kacér nevetésével felébresztette a dárdát a gatyába.
    Autóban ültem, így nem kerültem kellemetlen szituációba. Hétfőn tudtunk beszélni és Keddre egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    A cím egy laikusnak is könnyen megtalálható. Én Ismerem a környéket, parkolni nem könnyű de szerencsém volt.
  • Helyszín:

    A ház elől kellett hívnom a továbbiakért. Földszinti lakás, a kinti zsivaj után egy csendes házba találja az ember magát. Jellegzetes dohos udvar, de elviselhető. A lakás elég tágas, ahhoz képest hogy Berni egyedül rendel. Oltári belmagasság galériákkal. A fürdő a célnak megfelel, tiszta felszerelt. Szájvíz kis eldobható poharakkal, tusfürdő választék is több féle. Törülköző friss, ropogós.
  • Lány külseje:

    Itt szeretném felhívni Berni figyelmét, hogy az átlátszó nővérke tunika melltartó nélkül, csipke combfixel , magassarkúval semmiféle “távolságtartó tudatalatti üzenetet“ nem közvetít.
    Sőt, egy egészséges libidóval rendelkező férfiember veszettül beindul. Nem történt velem sem másként. Ehhez még hozzájárult, hogy fegyelmezettségnek nyoma sem volt. Egy inkább a 35-höz közelebbi vagány csaj kacér mosollyal, tágra nyílt zöld csábító szemekkel fogadott. Megkínált vízzel “csokikával”:) Mindezt fülig érő szájjal, hogy tökéletes fehér fogsora kivillanjon kívánatos rózsaszín ajkai közül és én szembesüljek vele, hogy na ezt nem fogom megcsókolni. A kezembe nyomott egy törülközőt és megmutatta a zuhanyzót. Megnyugtatott, hogy kint vár ha végeztem.
  • Erotikus masszázs:

    Így is volt, egy fehér Bodyban várt, itt elém tárult amit eddig a ruha rejtegetett. Latinos test! A bitangabbik fajtából, a mozgás mint egy tánclépésekkel megtűzdelt koreográfia.
    És itt szembesültem vele, hogy ez a test nem fog csúszkálni rajtam és más egyéb finomságokat tenni velem. Úgy időzítettem a látogatásom, hogy edzés után legyek és nagyon kelljen a masszázs így próbáltam erre koncentrálni. Nagy nehezen felfeküdtem hasra a masszázságyra. Berni egy meleg törülközővel betakart, majd felhajtotta hogy csak az éppen kezelés alatt álló terület legyen fedetlen. Először olaj nélkül végigsimított. Szerintem ez a simítás Berni titkos kikapcsoló gombja, amivel a hozzám hasonló “nyughatatlan fickókat hatástalanítja.
    Meleg olajjal kezdte a vádlinál a masszázst. A szétszedős- összerakós masszázst csinálja és szerintem élvezi, ha hallja hogy fáj:) De ahol keményebb fogást alkalmazott ott utána nagyon gyengéden végigsimított. Kitér a fenék izmokra utána derék itt is nagyon jó fogásai vannak..Lapocka végig a hát nagyon alapos masszázs. Nekem is sikerült beszundiznom a nyálcsöpögős típusú szundival. Aztán szép lassan elkezdte lehúzni a törülközőt, ami addigra már az egész testemet megint takarta. Lábtól tarkóig végigsimított és halkan “megfordulsz kérlek” Ahogy fordultam, már a fejem alatt egy párna és megint rajtam a törülköző. A lábak jönnek. Sípcsont melletti izomnál nagyon jól esett, külső combizom pedig megint a fájdalmasabb történet. Kicsi pihi, ismét megkínált vízzel.
  • Levezetés:

    Az erotikus rész minimális Berninél...Most akasztják a hóhért, vagy valahol mélyen bennem is él egy úriember, de én sem szeretném részletezni a részleteket:)
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a megbeszéltek szerint történt. A klasszikus értelembe vett extrák nem voltak, de figyelembe véve eddigi tapasztalataimat extrának minősítettem, hogy a hirdetés 100%ig megfelel a valóságnak így kiegészítettem.
  • Összkép:

    Első pillanatra Berni egy nagyon jó csaj. Ahogy telik az idő egy komoly, civil egzisztenciával is rendelkező nővé emelkedik, aki elnyeri még egy ilyen magamfajta “nyughatatlan, szemtelen pasi tiszteletét is. Respect! Erősen ajánlott kategória! Még visszatérek, ha szabad:)
Happy Massage