• berry23

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem vele időpontot. Kedvesen elcsevegtünk, mindent elmondott korrekten a telefonban
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, este volt, nem is néztem, fizetős a hely vagy sem. Busz a házzal szemben áll meg. Parkolóhely van bőven.
  • Helyszín:

    Nem a legjobb állapotban lévő házban rendel Berry, de engem ez nem izgatott, rá voltam kíváncsi. Ház elől a kapuban csörgettem, nem vette fel. Valaki épp kijött tőle, szemeztünk egy pillanatra, aztán újra hívtam Berryt, azt mondta nyitva vár, jöjjek be. Így besétáltam. Régies ház, de célnak megfelel. Szobában tükör van direkt úgy állítva, hogy lehessen mozizni. Lap top bekészítve a pornó nézésre. Folyamatosan ment is rajta. Kádas fürdőszoba van, tusfürdő is van elég, törölköző száraz volt.
  • Lány külseje:

    Ahogy előttem is leírták, fiatal karcsú lány. Kinek mi tetszik, van akinek bejön Berry, van akinek nem. Feneke formás, talán az tetszett a legjobban. Arcra nem jön be, melle sem. Nem az esetem, de olyan szexuális kisugárzása van és úgy közeledik, hogy lázba hozott és úgy érzékeltem, én is őt.
  • Action:

    Öleléssel, tapizással fogadott és már lehúzta a nadrágot, alsógatyát és a szájában voltam. Innentől maguktól folytak az események. Nem volt gond, hogy azonnal szájba vett, mert otthon fürödtem, borotválkoztam. Sokat dícsért is, hogy olyan vagyok, mint egy pornós, azt vettem észre, szereti a pornót.
    Ledobáltam magamról a ruhát, ő is ami kevés volt rajta, melltartó, bugyi és belevetette magát a mélytorkos franciába. Tükörből moziztam. Aztán ahogy megbeszéltük, popsiizgatás nyelvvel következett, ez volt amit a legtöbbet csinált most velem és elmondhatom, hogy pornófilmbe illően, tökéletesen műveli. Tükörből néztem ezt is. Kértem 69-et, szép szűk puncija van, lehet ujjazni is, szereti. Azt meg kell említenem, hogy folyamatosan nyomta a testápolót mindenhova, ahol összeértünk. Azt nem értem, nem irritálta, hogy lenyalogatta. Hagytam, élvezkedjen rajtam. Szopott is mélytorokosan, nyalogatott lejjebb, eszméletlen jó volt. Nem tudtam, hogy élvezzek el, éreztem közeleg a vég, de benne is akartam lenni. Kértem, hogy fenekét felém fordítva dörzsölje farkamat puncival. Kb. 10 másodperc után beterítettem a fenekét a hozott anyaggal. Kicsit pihentünk, beszélgettünk, dícsért sokat, milyen jól nézek ki. Én is dícsértem őt. Nem hagyott sok pihenőt, mert kívánta a farkam. Így szopogatott és megint lejjebb kalandozott fáradhatatlanul. Jasmine Jae-nak vannak hasonló videói, szerintem ő a legjobb a popsinyalásban, hát itt úgy éreztem, mintha a pornós nővel lennék. Kértem gumit, benne szerettem volna lenni. Felhúzta, nem sajnálta most sem a testápolót és rácsusszant. Élvezkedett rajtam, felguggolt, így is csinálta, aztán doggyban jó erősen megdolgoztam, mint egy pornós, lábamat is felhúztam, nagyon élvezte. Végén ismét kértem, hogy nyaljon és szopjon gumi nélkül, amit szó nélkül megtett, sőt élvezte, mikor így elélveztem, nyalt tovább, aztán a spermát nyalta le rólam. Igazi pornós feeling. Majd elfelejtettem, akció közben sokszor bőszen csókolóztunk is.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam oda a rózsaszálakat. Nagyon megérte. Amit nyújt, azt még egy lánynál sem tapasztaltam. Nagyon odaadó, odafigyel rád, minden kívánságot teljesít és igazi pornó feeling.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel és tökéletesen kielégülve távoztam. Ajánlom mindenkinek. Berry hozzáállását minden lány átvehetné. Érződik, hogy ő is élvezi amit csinál.
Happy Massage