• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szép vasárnapi délutánon gondoltam egyet és telefonon felkerestem Alízt. Néhány oda vissza hívás után kifejezetten rövid időn belül kaptam is randevú időpontot, összeszedtem magam és megindultam a célterület felé. Mindig ugyanaz a kedved hang veszi fel a telefont, feltehetően diszpécser, de kit érdekel igazán, szalonról lévén szó.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, ismerem a helyet, a közeli kis zsákutca parkolóban eddig mindig találtam helyet, de mivel erre arra építkezések mennek, akárhol le lehet rakni a gépet. Tömegközlekedést erre az útra még nem használtam, Váci út, gondolom a M3 megállói relatív sétatávra vannak.
  • Helyszín:

    Marina part ebből a szempontból jól ismert része, újabb építésű épület. Már megfordultam párszor a szalonban, most sem ért meglepetés. Ház előtt telefoncsörgetés, kapom a kapukódot, emeletet, lakásszámot, lift majd élesen balra és bejutás a tett helyszínére. A szalon patika, frissen felhúzott ágy a kiegészítőkkel, szobainas, kellemes fények, nagy tükör mindkét oldalon, fürdőben kád zuhanykabinná alakítva. Az esetek legnagyobb többségében tiszta, száraz, ami ezen alkalommal bántotta a szemem az egy odaszáradt enyhén szürke lábnyomfolt, de túltettem magam rajta, sok tusfürdő, szájvíz és a szokásos szervíz.
  • Lány külseje:

    Érkeztemkor egy gyönyörű, mosolygós, kedves arcú, hosszú finom hajú, valóban magas vékony lány fogadott. Retusált képek, arc kitakarva, de nem hinném, hogy az ember gyerekét bármi csalódás érné. A retusos képeket mindig fenntartásokkal kezel, ezúttal is kellemes csalódás volt. Finom selymes bőr és természetes, kézbe fogható cicik, nem túl nagyok, de a sok szilikon után kifejezetten jó érzés volt a természethez visszatérni, cipő le, be a szobába.
  • Action:

    Megkaptam a törölközőt és indultam is zuhanyozni. Vissza érkeztemkor én már Ádám kosztümben, vendéglátóm még fehérneműben. Letelepedtem az ágyra, ő mellém. Könnyed beszélgetés, semmi konkrétról csak a szokásos bemelegítő szóváltások. Finom simogatásokkal kezdtünk, megszabadítottam a melltartótól, kaptam pár szájrapuszit, kicsit érezve a távolságtartást, de nem volt zavaró. Jöttek a csókok a nyakamra, nyelvével finoman izgatta a mellbimbókat, ezt annyira nem szeretem, de tőle egész jó esett. Szépen lassan kalandozott lefelé és elkezdtük hadrendbe állítani a velem egykorút. Változatos technikával kellemesen franciázott, majd kértem, hogy hadd álljak az ágy mellé és úgy folytassuk. Így is lett, élveztem a kényeztetést, markolásztam a ciciket és a gyönyörködtem a tükörben lévő látványban. Jött a kérdés? Jöhet-e a gumi (vagy valami hasonló)? Ám legyen. Szemből kezdtük el a történetet változatos tempóban, alattam fekve gyönyőrű látványt nyújtott finom fiatal teste. Kértem, hogy lovagoljon meg, de itt nem igazán voltam a toppon, így kértem, hogy újra szemből, így is lett, majd záróakkordként hátulról támadtam és így lett végem. Az akció közben végig változatos hanghatások, bár végig az volt az érzésem, hogy nincs nagyon ráhangolódva a dologra, lehet nem voltam szimpatikus, de inkább a legyünk már túl rajtaérzés tükröződött a tekintetéből, hozzátenném konkrétan ez nem volt éreztetve, készségesen teljesítette a kívánságaimat. A menet végén ismét a kezdeti kedvesség és jó hangulat, felajánlott a hátralévő időre egy masszázst ezt el is fogadtam, de a zuhany alatt annyira felfrissültem, hogy nem éltem vele, kaptam egy pohár vizet, rendeztük a rendeznivalót, két puszi és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Minden az előre megbeszéltek szerint történt, pesti átlag feletti rózsacsokor, a program végén az ágyra téve. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Kicsit vegyes, mert bár jól éreztem magam, mondjuk inkább, hogy kiélvezkedtem magam egy gyönyörű fiatal lány finom testén, de az összhang hiányzott szex közben, van ez így. Ha idővel ráhangolódik a szakmára nagyon jó szolgáltató lehet belőle, de ezt majd az idő eldönti.
Happy Massage