• Nelli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kolleganőjével beszéltem (Dia ). Dórihoz szerettem volna menni , de megbizva Dóriban aki ajánlotta Nellit , gondoltam a próba szerencse .
    Eléggé szükre szabott az időm , ha Pesten járok , szerencsére Nelli ráért .
  • Megközelítés:

    Taxival mentem , mint máskor is . Mivel a kapucsengőt már tudtam , igy diszkréten a ház elötti telefonálás nélkül már tudtam a bejutást . A lakás egy folyosó végén könnyen megtalálható .
  • Helyszín:

    Érkezésem után rögtön megcéloztam a fürdőt . Mint mindig tiszta fürdő és törölköző várt . Szájviz , többféle tusfürdő (nem welnessre mentem , igy ez nem érdekelt )
    A lakásban mint irtam többen vannak , de diszkrét , jó a logisztika , Nelli vigyázott rám , hogy ne fussak össze senkivel . A szoba már ismerős volt az előző látogatásokból . Földön tatami , nagy tükör a falon , apró mécsesek ...
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy vad lányra számítottam , helyette egy csendes , imádnivaló lány fogadott . Nem is tudom mit emeljek ki , a hamvas börét ? Gyönyörű természetes mellét ? A mosolyát ? Formás fenekét ? Mire visszajöttem a fürdőből , már fehérnemüben várt . A képeknél jóval szebb , természetesebb lány .
  • Erotikus masszázs:

    Hasrafektetett és a vádlik masszázsával kezdett . Dicsértem a tökéletes melleket , hátha lekerül a melltartó . De itt sajnos még nem . A tükörböl szemléltem minden mozdulatát . Mikor a combhoz ért elkalandozott , de mikor látta hogy már nem birok hason maradni , megkegyelmezett , levette a melltartot és miközben a hátam masszirozta élveztem a tökéletes tenyérbeillő mellek látványát . Néha pucsitottam , és a kemény bimbok mikor hozzáértek a fenekemhez , már nemigen tudtam úriember maradni : elhangzott a "megfordulhatsz " . Ekkor már levette a fehérnemüt . Éltem az alkalommal és rákérdeztem a kölcsönös kényeztetésre . Szerencsémre nem mondott nemet .
  • Levezetés:

    . Gyönyörü "babapunci"-val áldotta meg a sors . Isteni finom volt , miközben elmerültem a kényeztetésében , halk sóhajokkal reagált . Közben ö hol tövig bekapott , néha a zacsikat csokolta , nem is kellett irányitani , figyelte hogy mit reagálok , és arra koncentrált . Olyan hangulata volt , mintha a szomszédkislányt korrepetálná az ember , de itt ő adott nekem francialeckét . Látta hogy odavagyok a kényeztetéséért , igy szinte az arcombatolta a puncit . Imádtam , gyönyörü borotvált , selymes bőr . Nem szerettem volna az idejét rabolni (ezt a 69 est akár órákig is bírom ) igy a mellei közt mentem el , közben még kényeztetett , simogatott . Miután elmentem , és megtörölgettük egymást még egy heves csókcsata vette kezdetét , nem sietetett , kicsit még beszélgettünk (inkább én kérdezgettem )
  • Elszámolás:

    Minden ugy volt ahogy a telefonba megbeszéltük , amit kértem az megtörtént , irányítani se kellett , szinte kitalálta mire gondolok .
  • Összkép:

    Biztos visszamegyek még . A hely Dóri miatt csillagos ötös , de remélem lesz alkalmam mindenkivel találkozni még .
Happy Massage