• berry23

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, készségesen tájékoztatott. Néhány óra múlva nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Kapott cím pontos, szemben ingyenes parkoló.
    Buszmegálló szintén az út túloldalán a BKK kedvelőinek.
  • Helyszín:

    A ház nem túl bizalomgerlyesztő látvány, elég leharcolt. Csak melóhely.
    Nyitott kapuval és bejárati ajtóval várt ami elég ritka szerintem.
    Baszobában franciaágy, mellette laptopon pornó megy. Füstölők égnek több helyen is.
    Fürdőben kád. Tusfürdő, fertőtlenítő és száraz törcsi adott.
  • Lány külseje:

    Alakja vékony , csinos mint a képeken, az arca átlagos.
    Melltartó combfix kombóban fogadott, jól állt neki!
  • Action:

    Bementem a nyitott ajtón és nem láttam senkit, beljebb pillantva vettem észre az ágyon ülve. Visszalépve bezártam a bejárati ajtót, vendéglátóm pedig elém térdelt azonnal megvizsgálni a farkamat. Nadrágomat lentebb húzva, farkammal a kezében kérdezte zuhanyoztam-e mielőtt jöttem. Mivel igennel válaszoltam azonnal a szájába gyűrte a még éledező péniszem. Az orra mélyen a hasamba fúródott és így tartotta másodpercekig én pedig folyamatosan "nőttem" a szájában. Bentebb mentünk, leültettem az ágy szélére és vadul szopott tovább, nadrágom még mindig a térdemig letolva csak. A mélytorkos francia miatt érkrztem, hát nem kellett sokat várni rá! Gyakorlatilag saját magát kényszerfranciáztatta, max. a farkam tövét láttam néha atöbbi a torkában folyamatosan. Óriási nyálcsíkok kezdtek folyni ezért gyorsan leöltöztem és az ágyon folytattuk az előzőeket. Több pózban gyakorlatilag megdugtam a száját, semmi ellenkezést nem tapasztaltam csak néha kiköpte a nyálát ami végig folyt rendületlenül. Kérdezte kérek-e gumit de annyira jól éreztem magam így hogy elutasítottam, csak az ujjaimmal fedeztem fel a punciját miközben kitartóan szopott. A vég is így ért, egyik kezem a puncit másik a tarkóját fogta és kitáraztam a szájába. Nem tudom mi lett a végtermékkel, nem érdekelt. Kielégültem ezért egy gyors zuhany után léptem is az előre megbeszélt idő előtt.
  • Elszámolás:

    Mivel rövidebb ideig maradtam a megbeszéltnél ezért csökkentett a kialkudott áron és még visszajárója is volt. Nem én kérdeztem rá, magától mondta! Igen korrekt!
    Rákérdeztem, popót is vállal felárért.
  • Összkép:

    Egy korrekt csinos lányt ismertem meg aki egy lepukkant házban rendel. Ez viszont a szolgáltatás szinvonalán nem változtat, biztosan megyek még hozzá, ha másért nem akkor a popsi lehetőség miatt!
Happy Massage