• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, könnyen, szinte azonnal elértem, és sikeres egyeztetést követően, hamar találtunk másnapra mindkettőnknek megfelelő időpontot. Telefonját ő kezeli, ezért vele tudtam egyeztetni. A népszerűségének is köszönhetően, ahogy bemutatkozásában is szerepel, az időpontok gyorsan el szoktak fogyni nála, emiatt nemvolt már aznap szabad időpontja. Így, miután realizáltuk másnapra az időpontot, általam VTR-en megerősítve, Ashley is gyorsan visszaigazolt, várva a találkozást.
  • Megközelítés:

    A helyszín a kilencedik kerületben, a Nagyvárad téri megállótól nem messze, az Üllői út felől megközelíthető. Telefonon megkapva a címet, és Ashley segítő útmutatásának hála, könnyen megtalálható a cím, nem lehet eltévedni. Megközelítést illetően, tömegközlekedést igénybe vevőknek, metró-tól, vagy busz-tól számítva, könnyed pár perces séta. A lakás előtt parkolás fizetős, ehhez parkoló óra, az épülettel szemben található.
  • Helyszín:

    Igényesen berendezett, kis előteres, otthonos garzonlakás. Az Együttléthez szolgáló kényelmes nagy ágy, az erotikát segítendő félhomály, és a látványt, szeánsz élményét fokozó, szobában tükrös szekrények, amelyhez párosul még, egy kényelmes kanapé, illetve egy komód is helyet kapott. Jól felszerelt, tiszta fürdőszoba, kádas fürdővel, zuhanyfüggönnyel, tusfürdőválasztékkal, amelyben friss nedvszívó törölköző, volt előre kikészítve.
  • Lány külseje:

    A képeknek is megfelelően, élőben is éppoly kívánatosan, vonzó megjelenéssel megáldott nő fogadott. Vannak arckitakarás mentes képei is, amik hűen tükrözik a valóságot. Ashley egy dekoratív megjelenésű, formás telt idomú, gyönyörű - hatalmas mellekkel megáldott bombanő. Testén ízlésesen elhelyezett tetoválás ékesíti, jó fogású kemény popsi párosul, hozzá illő combokkal. Arca bájos, pajkos mosolyú teremtés. Szemei magával ragadóak, melyet kellemesen csengő, buja hívogató hangja, teszt teljessé.
  • Action:

    A bejutáshoz való kapukódot, telefonon, helyszínen a tetthelyhez érve kaptam meg. Telefonálást követően, Ashley jelezvén mehetek, vár már, segítette bejutásom. Megérkezve lakáshoz, ajtónyitást követően, kedvesen mosolyogva üdvözölt, majd beljebb érve, üdítővel kínált. A kanapénál ismerkedő beszélgetésbe kezdtünk. Intelligens, művelt nő, aki remek humorával kellemesen oldottá teszi az együttlétet. Kis bemutatkozó csevej után, beszélgetésünkben rátértünk jövetelem céljára. Megbeszélve a részleteket, virágcsokor átadása után, tisztálkodni mentem, hogy mielőbb partneremmel ráléphessünk az élvezetek mezejére. Visszatérve már az ágyon várt, a képeken is látható combfixben, meztelenül. Mellé ülve féloldalt, átkarolva, finom érzéki nyelves csókokat váltva, lassan kezdtük feltérképezni egymás testét. Míg én gyönyörű, hatalmas formás melleit simogattam, markoltam, addig ő, férfiasságom vette kézbe, és kezdte el izgatni. Ennek köszönhetően hamar tettre kész lettem, amit Ashley, dicsérő szavakkal, és nagy mosollyal nyugtázott. Jelezte nekem, dőljek hátra nyugodtan, helyezzem magam kényelembe, átvéve az irányítást. Mellei izgató simogatásával, mellkasomtól haladva, egészen férfiasságomig, elidőzött, majd kiváló, francia tudását bevetve kezdte el kényeztetésem. Ashley, jól boldogult nagyobb méretemmel is, változtatva ütemét, mélységét, hol teljesen eltüntetve azt. A kölcsönösség végett, 69-be átfordulva folytattuk tovább, így fokozva az élvezeteket. Ashley jól reagált kézzel, ujjal, majd későbbi nyelvemmel való izgatásra. Idő után testének apró rezdüléseivel jelezte, hogy tevékenységem hatásos volt, és megkért forduljunk, folytassuk szex-el, mert érezni akar magában. Így gumi húzást követően, Ashley felém helyezkedve kezdett el lovagolni, miközben egyik kezem fenekét markolva, másik kezemmel mellét simogatva, fokozatosan gyorsítottunk a tempón. Nem kis időt eltöltve így az élvezetek mezején, Ashley javasolt egy újabb pozíció váltást. Kért menjek mögé és folytassuk úgy, hátulról, mivel mint kiderült ez a kedvence. A javaslata, kiváló ötlet volt, mivel így hallhatóan, érezhetően tényleg jobban szerette ezt a felállást. A fokozatosan gyorsuló, intenzív, egymással szinkronban történő mozgásnak, és az egyre érzékibb, kéjesebb hangoknak és köszönhetően, megfogva fenekét az, élvezetek összességének hála hatalmasat lőttem a gumiba. Ashley megdicsérte ezen tevékenységem, kitartásom. Tisztálkodást követően, megköszönve jövetelem, elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az együtt töltött idő kapcsán, a megbeszélt rózsaszálakat, előre az asztalra raktam. A rózsacsokor mérete, a bővebb infóban szintén szerepel, Pesti átlag alatti, főleg, a kiváló élményekért, gyönyörökért cserébe.
  • Összkép:

    Teljesen meg voltam elégedve mindennel. Ashley vidám természettel, pajkossággal, szenvedéllyel rendelkező teremtés, aki igyekezet minden kívánságom teljesíteni, kellemesé tenni az együtt töltött idő minden percét. Csábító buja természettel és rendkívüli kedvességgel, személyiséggel, gyönyörű testi adottságokkal megáldott nő. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy tartalmas együttlétet keres, egy csodás vonzó nővel.
Happy Massage