• JázmiiinésFruzsi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS alapon vettem fel a kapcsolatot Jázmiiinnal és néhány módosítással sikerült megfelelő időpontot találnunk. A randi előtt két nappal feldobta, hogy Fruzsi is csatlakozhatna; amire én igent mondtam és láttam, higy újból VIP kategóriájú a páros hirdetésük, ezért VTR-en is megerősítettem az időpontot.
  • Megközelítés:

    Ez volt a második alkalom, hogy Jázmiiinnál vendégeskedtem. A megközelítés szokás szerint vonattal történt. Számomra ez felel meg, ha Kelenföldre kell mennem. Jelen esetben még a busz igénybevételére is szükség van, de ez nem hátrány és az autósoknak is van hely.
  • Helyszín:

    Jázmiiin kuckója, ahol múltkor voltam. Nem változott semmi és ugyanabban a szibában voktunk. A fürdőben minden vam ami kell; így minden adott egy kellemes együttléthez.
  • Lány külseje:

    Jázmiiin még mindig ugyanaz a tini kinézetű lány karcsú alakkal és átlagos méretű tenyérbe illő cicikkel és egy formás popsival. Valami rózsaszín szexi ruciban nyitott ajtót. Érdekes módon egyből csókkal köszönti a vendéget, ezt máshol még nagyon régen tapasztaltam.
    Fruzsi hasonlóan Jázminhoz fiatalos kinézetű, de a teltebb idomai miatt idősebbnek tűnik nála úgy külsőre. Kicsit nagyibb cicik és olyan szomszédlányis arc társul hozzá. A popsi markolnivaló fajta és igazán nyerő az összhatás. Fehér poló és fekete kisnadrág volt a fogadóruha alatta egy lilás színű szexi darabbal.
    A nyítóképükön Fruzsi a bal oldali Jázmiiin pedig a jobb oldali lány.
  • Action:

    Megérkezésemkor üdvözöltük egymást és volt egy kis bemutatkozás Fruzsinak. Levettem a cipőmet és bementünk a szobába. Itt elfogyasztottam a felkínált frissítőt és elkezdtünk csevegni, amíg levettem a ruháimat. Amíg elvonultam fürdeni, addig felkészültek az előre megbeszélt sztriptízre. Visszatértem és kezdődhetett a műsör. Igazából inkább egy leszbi show volt ez, mert inkább egymással foglalkoztak; mint a vetkőzéssel. Nekem ez is testszett, mert erre is kíváncsi voltam. lekerült Fruzsiról a póló és a kisnadrág, majd Jázmiiinról került le a ruci és végül Fruzsiról is lekerült a textil. Én eddig ott ültem előttük egy székben derekam köré tekerve egy törölközőt. Csábos mosollyal odaléptek hozzám és felváltva kezdtem csókolózni velük és a ciciket kényeztetni. Lekerült rólam a törülköző és az ágyra telepedtünk. Hármas csókcsata alakult ki és utána Fruzsi elfeküdt az ágyon. Jázmiiin elkezdett csókolózni vele én pedig a cicijeit vettem kezelésbe a nyelvemmel, majd haladtam lefelé. Elérkeztem a puncijához Jázmiiin pedig Fruzsi szája fölé térdelt. Elkezdtem kényeztetni Fruzsi punciját a nyelvemmel és ugyanezt tette Jázmiiinéval. Intenzív nyelvmunkát alkalmaztam és Fruzsi is hasonlót. Jázmiiin nagy sóhajokkal Fruzsi, pedig heves vonaglással élvezte a kéjt. Fruzsi már elég közel járt és hamar elérte az orgazmust és utána pozíciót váltottunk. Elfeküdtem az ágyon és Fruzsi franciázott egy keveset majd gumit húzott. Jázminnal csókolóztam és utána a szám fölé helyezkedett. Fruzsi nyeregbe pattant és elkezdett lovagolni rajtam miközben Jázminnal foglalatoskodtam. Ismét váltottunk és gumicserét követően Jázmiiint támadtam be hátulról; aki a hanyatt fekvő Fruzsit nyalta. Rendesen meghajtottam Jázmiiint, ha ezt így ki lehet jelenteni és a füleit is kényeztettem picit. Jázmiiin szünetet kért, ezért újból Fruzsival kezdtem foglalkozni. Mivel Fruzsi nem ismerte a "Bunny kedvence" pózt, ezért úgy gondoltam ideje vele megismertetnem ezt a pozitúrát. Újabb gumicsere után elkezdtem Fruzsit is megdolgozni és elmondtam neki ezt a pózt és ekkor megjegyezte, hogy ezentúl az ő kedvence is, mert nagyon élvezte, amíg így voltunk, addig Jázmiiin mozizott és simogatta magát. Simogattam Jázmiiint és a ciciket is kényeztettem, majd Fruzsi fülei és cicijei kerültek sorra. Nem szerette volna, ha Jázmiiin kimarad a jóból, ezért ismét Fruzsi fölé helyezkedett szembe velem és csókolóztam vele és simogattam ahol értem. Sokáig voltunk ebben a formációban és már Fruzsi is elment még egyszer, amikor Jázmiiin megjegyezte, hogy hagyjuk pihenni Fruzsit; ezért gumi le és Jázmiiin franciázott nekem. Később Fruzsi is becsatlakozott, majd az ágy mellé álltam és a két lány cicijeire engedtem az utódokat.

    Törlés és pihenés Jázmiiin kávéval kínált amit elfogadtam és egy hosszabb csevegés elkezdtem felvenni a ruháimat. Csokorrendezés és a cipőim felvétele után búcsúcsókok mindkét lánnyal végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, ami egy nyilvános adat, ezért semmi meglepetés nem érhet senkit. Teljesen korrekt napjaink gazdasági helyzetéhez képest, az én meglátásom szerint.
  • Összkép:

    Régen volt ennyire nagyszerű páros élményben részem és remélem még sok hasonló élményem lehet valamelyikőjükkel szólóban vagy bármilyen más párosításban.
Happy Massage