• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam telefonon elérni, míg a harmadik próbálkozásomat siker koronázta. Másnapra akartam időpontot kérni, de sajnos csak egy nappal későbbre tudtunk olyan időpontot ami mindkettőnek megfelelt. Azért nagyon megérte az a kis várakozás...
  • Megközelítés:

    A kerület frekventált része, a GPS pontosan ismeri a helyet, a parkolás fizetős de cserébe könnyen lehet parkolóhelyet találni. Busz jár az utcában kisebb sétával villamos és kb 10 percre metró is van.
  • Helyszín:

    Egy újabb építésű társasház felsőbb szintje, a lakás kisebb de mindenhol tisztaság a célnak 100%-ig megfelel. A fürdőben is maximális a higénia, tusfürdőből bőven van választék. Szájvíz dezodor is fellelhető, a kapott törülköző pedig elegendően nagy puha és illatos volt.
  • Lány külseje:

    Amikor megláttam vendéglátóm elállt a szavam 1-2 másodpercre. Fantasztikusan csinos, hosszú combú széparcú nő fogadott fekete combfixes harisnyában és egy ugyanolyan színű bodyban. Lehet, hogy már közhely de tényleg nem adják vissza a képek Ramóna valódi szépségét, azt is említette, hogy a képek már nem igazán újak de szerintem minden egyes pont ami az adatlapján az adottságok címszó alatt szerepelnek teljesen fedik a valóságot. Viszont az elragadó stílusát azt, a cserfességet azt a nyílt őszinteséget nem adják vissza, ahhoz találkozni kell vele és biztosan nem bánja meg az ember fia.
  • Action:

    Tusolás után ő is használta a szájvizet, majd utánam jött a szobába és elkezdtük egymás testének megismerését néhány csók és simogatás közepette, megemlítette, hogy néhány helyen csiklandós. Majd kis segítséggel le került róla a body is. Ezután elhelyezkedett az ágyon én fölé kerekedtem és ismét csókolózni kezdünk, a csókja eszméletlenül finom barátnős igazi nyelves sőt nagyon jól használja nyelvecskéjét. Elkezdtem felfedezni a testét finom csókokkal, isteni finom és illatos a bőre legszívessebben egész nap a teste csókolgatásával töltöttem volna de annyira vonzott a déli tájék, hogy nem bírtam magammal és lefelé vettem az irányt, kicsit elidőzve a mellei és a pocakjának csókolgatásával. Majd elérkeztem kis fazonos kelyhéhez ami szintén imádnivalóan illatos és bársonyos egy ideig itt időztem bár testének mozgásából ítélve nem lehettem ügyetlen de a csúcsra nem sikerült eljuttatni. Ezután ő kényeztetett engem, hááát ezt megpróbálom leírni de ehhez olyan írói véna kellene mint legalább Jókainak vagy valamelyik hasonló nagy írónknak van. Na mindegy az írásom ezen részét szorozzátok meg legalább ezerrel és akkor még a közelében sem vagytok. A lényeg a lényegben Ramóna elkezdte orális kényeztetésem lassan nem sietve hol csak végignyalva a velem egykorút hol bekapta és közben a zacsit kézzel masszírozta de mindezt olyan finoma lágyan csinálta, hogy csak a csúcs közelében tartott és ügyelt arra nehogy a csúcsra érjek. Aztán váltás a zacsira koncentrált az ajkaival és a nyelvével a kicsi kezétvel pedig a cerka alsó részét simogatta ahol a fitymafék van (azt hiszem így hívják) és persze még mindig nem engedte a csúcstámadást. Volt olyan is amikor a cicikkel kényeztetett ilyenkor loptam egy-egy csókot is. Akkor is az őrületbe kergetett amikor még az orális kényeztetésem folyt ő pedig pucsított a tükör felé én pedig csak moziztam és nem bírtam betelni a látvánnyal. A végletekig tudja húzni az embert, mondta, hogy nem szokott kapkodni nekem csak annyi jutott eszembe, azt sem bánnám ha soha nem hagyná abba. De hát minden jónak vége van egyszer de ez esetben még jobb következett amikor gumit húzott és megkérdezte, hogy lehet-e felül. Nekem csak egy régi Sex Action dalszöveg részlet jutott eszembe ami így szól "nekem mindegy, hogy te vagy felül vagy én alul" ezen persze jót nevetett. Hát ezen javaslatát sem bántam meg eszméletlen jó volt, volt amikor szinte rám feküdt vízszintesen ilyenkor kaptam csókot is volt hogy szédületes csípőmozgást mutatott be. Végül így lett végem és hagyott lenyugodni közben simogatott, tényleg nem egy kapkodós fajta. Aztán letisztogatott, és beszélgettünk minden féle dologról eszméletlen inteligens sok mindenről el lehet vele csevegni. Majd irány a fürdő és érzékeny búcsút vettem tőle.
  • Elszámolás:

    Igazából a bővebb infója mindent elárul a telefonban rákérdeztem, hogy esetleg van valami amit esetleg tudnom kell de igazából ő is csak annyit mondott ha olvastam az adatlapját akkor ott minden le van írva. Extrát nem vettem igénybe. A randi elején elhelyeztem a kisasztalon egy borítékban. A randin szóba sem került.
  • Összkép:

    Fantasztikus élményben volt részem a randi alatt, Rami szeret irányítani legalábbis úgy vettem észre de ez abszolult nem baj mert nagyon tudja mi a legjobb egy férfinak. Legközelebb és persze biztos vagyok benne, hogy lesz legközelebb csak annyi a tervem, hogy csináljon velem azt amit csak szeretne.
Happy Massage