• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és értem el Lanát.Mivel másnapra kértem időpontot így könnyú volt az egyeztetés.Minden olyan infót megkaptam,ami ilyenkor kell - helyszíncsengó,rózsaszálak- így másnap nem is kellett megcsörgetnem - csak ha nem tudtam volna menni-.
  • Megközelítés:

    Nem autóval közlekedem,így azt gondolom,hogy a közeli bevásárló központban a legkönnyebb letenni az autót. Tömegközlekedés nagyon jó,metró megálló is max 15 perc sétára van,kamerával ellátott . nem mintha a tolvajokat az nagyon érdekelné...) bringatároló a buszmegálló mellett,aki le meri tenni a drótszamarát.Az utca egyik nagy körútunkról nyílik,és rögtön van egy élelmiszer áruház a sarkon - nem a három betűs- az remek támpont a környéket nem annyira ismerőknek.
  • Helyszín:

    Régi belvárosi lakás,hatalmas terekkel illetve szobákkal,szerintem jó állapotban. Fürdőben zuhanyozásra van lehetőség,tusfürdőket nem számoltam meg,de nem egy féle van :) illetve szájvíz is rendelkezésünkre áll. Törülköző tiszta és jó nagy.A szobában tatamin található,ruhánkat inasra dobálhatjuk. Lana gyergyákat gyújtott,így a félhomály romantikusabb árnyalatot kapott.
  • Lány külseje:

    Mivel Lana profiljában ott van a testalkatának megnevezése,így semmiféle meglepetés nem ért. Viszonylag magas,szép arcú,mosolygós nagycicis lányról beszélünk,a tipikus " van mit fogni " kategória. Kiemelném kedvességét,ami nagyon jó érzést biztosított végig a randi folyamán,szerencsére nem az a huszonéves szolgáltató,aki szemében a vendég csak nyúg. Vannak tetoválásai,de ezek terén én semleges álláspontot képviselek,mindenki magának dönti el mi a jó :)
  • Action:

    A feljutás után,már az ajtóban biztos voltam benne,hogy jó helyen járok,a masszázsal foglalkozó kolléganője után vele kapcsolatban sem ért csalódás,a képek nem hazudnak vele kapcsolatban sem. A szobába beinvitálás,üditő elfogyasztása valamint a zuhanyzást követően történt az egyezteteés. Mivel 90 percre mnetem - és abban kétszeri lehetőség foglaltatik benne,vagy 1 akció és 1 masszázs-megbeszéltük,hogy félidőben eldöntöm mi legyen a második játékrészben,mivel nem bírtam a véremmel és muszáj volt lefektetnem a tataminra. Cicik nagyok és jól reagálnak,a puncija is kívánatos,de ott sajnos nem értem el az általam kívánt eredményt,pedig bevetettem minden tudásomat - ujjakat nem- de legalább jól esett neki a ténykedésem a ahngokból ítélve. Megjátszás nincs,elég halk lányról beszélünk,legalábbis a véleményem szerint,de azért izgató tud lenni a halk sóhajaival együtt. Mivel a kislegényem már nagyon ébredezett kértem,hogy franciázzon,amit jól abszolvált,bő nyállal,némi kézi rásegítéssel és teljesítette a kéréseimet is - lassaban,gyorsabban,makkknyalás,erőteljesebb kézi munka stb- de pár perc után kértem a gumit,mert nem szerettem volna anélkül elmenni,hogy nem érzem a puncija melegét. Hátulról,majd oldalrról történt az aktus,próbáltam úgy csinálni,hogy mindkettőnknek jó legyen.Mivel azt éreztem,hogy a lágyabb aktus tetszik neki,ezért így csináltuk egész a végkifejletig. Sajnos nem bírtam sokáig,így kértem egy NFVSZ befejezést,ami végén az utódok a csapban végezték,mert kiment a fürdőbe,de persze már akkor,mikor kellemesen ellazultam. Nem éreztem azt,hogy lenne bennem még egy menet,ezért masszázst kértem,ahol kijött,hogy tanulta a dolgot,ezért nagyon jól éreztem magam a kezei alatt. Közben beszélgettünk erről-arról,értelmes lány,aki nem csak hümmög,hanem véleménye is van. Mivel időm lassan letelt,ezért egy gyors zuhanyt követően a távozás mezejére léptem. Az ajándék desszertet illetve borítékot a randi elején az asztalára helyeztem - mivel először voltam nála-,és nem figyeltem mi lett a további sorsa.
  • Elszámolás:

    Mivel minden adat megtalálható,így nem voltak rejtett költségek.Extrákazat nem vettem igénybe,így azt gondolom,hogy teljesen korrekt a virágszálak száma.
  • Összkép:

    Lana egy fiatal lány,aki maximálisan korrekten állt hozzám,így csak jókat tudok róla mondani.Aki szereti a van mit fogni lányokat,az maximálisan elégedett lesz vele.Amennyiben az élet arrafelé sodor,akkor szívesen meglátogatnám megint :)
Happy Massage