• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon jeleztem felé, hogy meglátogatnám ma reggel, amit VTR-en meg is erősítettem, rövid időn belül vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. a parkolás természetesen fizetős, de mint kerületi lakos nekem erre nem kellett figyelnem. Most elég nehezen sikerül parkolót találnom ez annak tudható be, hogy építkezés miatt kevesebb a hely. 🙂 A GPS is pontosan oda navigált volna. Könnyű megtalálni a házat.
  • Helyszín:

    A helyszín semmit nem változott a legutóbbi látogatásom óta. A fürdőben legnagyobb meglepetésemre mindkét kedvenc tusfürdőt beszerzte. Minden tiszta higiénikus volt most is. Tiszta nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába pedig egy kényelmes matrac volt ahol a látogatásom érdemi része zajlott.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet így senkit nem érhet meglepetés annyi, hogy képei nem adják vissza azt a látványt, amit élőben kapunk ezt a szépséges lányt. Alacsony, vékony bársonyos tapintású bőre dekoratív megjelenésű hölgy, mosolygós arccal, alkata arányos szépen formált ikrekkel. Fekete ruhában fogadott amiből kilátszottak az ikrei. Egyszóval tökéletes mindenben. Kedvencem egyike.
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam és mehettem is nem kellett egy percet se várnom. Zsuzska mosolyogva várt, mert tudta,hogy jó randi lesz A lakásba érve szájra puszival fogadott mintha párja lettem volna. Lecuccoltam a konyhában, de a ruháimat viszont a szobába tettem le a fotelba. Megkínált hideg üdítővel is, amit a melegre való tekintettel el is fogadtam, jól is esett. Elvonultam egy tusolás erejéig ahol meglepődve tapasztaltam a másik kedvenc tusfürdőm is beszerzésre került, ami nagy fokú figyelmességre vall. Egy szájvíz használat után tértünk vissza a szobába. Egy keveset beszélgettünk, majd egymásnak estünk. Igazi csókkal indult ez a remekbe szabott.egy óra. Kezelésbe vettem az ikreit is majd az egész testét végig puszilgatva dél felé kalandoztam. A puncinál megakadt a nyelvem és el is időztem rendesen, de most valahogy nem akaródzott elélvezni így észak felé vitt az utam az ikreinél megpihentem újabb csók következett a programban. Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába. Szemből óvatosan beleült. Ütemesen mozgott és mozogtam én is az ikreit se hagytam ki a számmal és a nyelvemmel kényeztettem. Kölcsönösen gondoltunk a póz váltásra szinte egyszerre mondtuk, hogy kutyusba folytassuk. Megtörtént a póz váltás most én diktáltam a tempót sokáig szerettem volna eme látványt látni formás popót, így lassan mozogtam. Egyszer-egyszer bele gyorsítottam majd újabb lassítás következett így játszadoztam, begyorsítottam és bekövetkezett a vég. Eldurrant a patron egy kicsit így maradtunk míg lenyugodott barátom. Gondosan eltávolította az egyenruhát, megtörölgette és beszélgettünk még egy kicsit, mert második menet nem igazán szokott összejönni, ami nem megy ne erőltessük. Kibeszélgettük magunkat az órát egyszer se nézte, ami nagyon korrekt. Felöltöztem az időt ekkor néztem három perccel túl léptük a megbeszélt egy órát. Így már csak búcsú csók maradt irány a home.
  • Elszámolás:

    Most is boldogsághormonnal leptem meg, amit a konyha asztalra tettem. A végén így közé tudtam tenni az ő ajándékát is ami jelenleg akciós ha VTR-en jelentkezünk be. Nekem ez elkerülte a figyelmemet, de ő korrekt volt és figyelmeztetett erre. Köszönök mindent. Csókollak.
  • Összkép:

    Most sem csalódtam benne. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani csalódás teljességgel kizárt. Rendkívül korrekt. Most csak azért adok neki kék színt, mert másnak is kelhet a lila szín..Csókollak
Happy Massage