• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombati napon hívtam délelőtt, egyből felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott részletesen a lehetőségekről. Nagyon kedves a telefon hangja. Rugalmasan tudtunk időpontot egyeztetni, délutáni időpontot kértem és számára is megfelelő volt. Címet megkaptam, kérte, hogy a kapuban csörgessem meg.
  • Megközelítés:

    Hétvége lévén a parkolás ingyenes volt, és a környező utcákban lehet találni bőven parkolót közel a házhoz, max 2-3 perc sátara.
  • Helyszín:

    A lakás abszolút rendben van, fürdő nagy sarokkádas, higiénia maximálisan rendben, tusfürdő, szájvíz minden változatban, tiszta törülköző stb. a legigényesebbeknek sem lehet hiányérzetük. Szoba picike, de a célnak tökéletesen megfelel és kényelmes. Egy kis kanapé és egy matrac található benne. Sok kis gyertya ég a szobában, a hangulat kellemes és nyugtató. Klíma kellemes hőmérsékletre beállítva. Minden szuper.
  • Lány külseje:

    Dóri egy kis tünemény. Ajtó nyitás után pont az a hölgy fogadott mint a képeken. 0 csalódás! Nagyon kedves a modora, helyes az arca, szépek a szemei, szimpatikus a tekintete, intelligens. Bár az idő rövidsége miatt kevés szót tudtunk váltani, de kellemes beszélgető partner is. Formás, szép alakja van és a cicik nagyon szuperek. :) Azért is választottam Dórit, mert arcképpel hírdet.
  • Erotikus masszázs:

    Dóri már a telefonban elmondta, hogy nem meggyúrni akar engem, hanem egy lazító, finom, gyengéd masszázzsal, símogatással szeretne engem kényeztetni ráhangolódásként a levezetéshez. Pont azt kaptam amit megígért. :) Fürdő után visszakísért a szobába, kedvesen levette a törülközőt a derekamról és megkért, hogy feküdjek hasra.
    Nagyon kellemes volt, sikerült ellazulni. Nagyon finom, puha kis kezei vannak. Meleg olajjal símogatott, lágyan maszírozott vádliktól a nyakamig mindent, közben finom benyúlásokkal cirógatott. Nagyon jó érzékkel csinálja. Mivel első alkalommal voltam nála, ez olyan ismerkedős első alkalom volt, ami nála 1 óra időtartam lehet. Várom a következő alkalmat. :)
  • Levezetés:

    Miután hátulról megmaszírozott, halkan megkért, hogy hogy forduljak meg és hozzátette, most jön a 2. felvonás. :) Finoman megmaszírozta olajjal a combjaimat, a hasamat ágyékomat és lassan fimonan elkezdte símogatni a főnököt is olajos ujjaival, puha kis tenyerével. Megkérdezte, mennyire vagyok csőre töltve, jeleztem, hogy eléggé, így nagyon lassan fogott hozzá a kényeztetésemhez. nagyon jóleső érzés volt ahogy játszott rajtam. Kis idő elteltével kedvesen megkérdezte, hogy szeretném-e hogy ajkaival is kényeztessen-e. Természetesen engedélyt adtam rá. :) Kaptam egy + párnát a fejem alá a mozizáshoz. :) Először nyelvével lassan, finoman körbenyalta a makkomat, majd lágyan, bekapott és nagyon érzékien franciázott. Sajnos túl jó volt a látvány és az érzés és bár próbáltam visszatartani de Dóri győzött 1-0-ra. :) Ajkai között ért a vég. Pedig tényleg nem kapkodta el, csak valszeg nálam komolyan működött a kémia. :D Remélem, legközelebb hosszabb játékidőben lesz lehetőségem visszavágóra és felhozni a mérkőzést szerencsés esetben 2-2.re :P A végén picit beszégettünk, majd elmentem ismét fürdeni, öltözés, puszi, lift, valóság.
  • Elszámolás:

    Elején kérte, hogy amíg hoz nekem vizet legyek szíves és tegyem ki az asztalkára, mivel előre kéri. Ezzel nekem semmi gondom nem volt, kis borítékba az asztalkára helyeztem, többet amit megbeszéltünk. Mikor a fürdőből visszatértem, kedvesen megjegyezte, hogy a visszajárót az asztalkára helyezte. Nagyon korrekt és figyelmes hölgy. Megköszöntem és otthagytam. A végén pedig megköszöntem az együtlétet és mivel jól éreztem magam, mindennel elégedett voltam, mondtam, ha nem sértem meg, szeretném ha a visszajárót az asztalkán hagyhatnám. Nagyon kedvesen megköszönte, cipő fel és búcsú puszi.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív élménnyel távoztam, azt kaptam amit vártam és ígért. Nagyon kellemes a kisugárzása. Remélem, hamarosan lesz alkalmam jobban megirmeri és picit jobban elmélyülni egymás karjaiban. ;)
    Köszi Dóri! Puszi és ölelés, örülök, hogy megismerhettelek! ;)
Happy Massage