• RÉKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, amelyet ő kezelt. Minden kérdést sikerült tisztázni. Kedves fiatalos hangja van, ami alapján legalább 15 évvel fiatalabbnak gondoltam volna.
  • Megközelítés:

    Részletesen elmondta hogyan kell eljutni hozzá.
    Különösen kihangsúlyozta azt a tényt, hogy a házszám alapján nem jó utcában fogom keresni a bejáratot: az arra merőleges utcából nyílik az épület. Úgy tűnik, hogy az utcában lehet parkolni de azért a környéken mindig van egy két szabad hely. Villamos jár a közelben.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház , szép a belső része is. A lakás belső kialakítása a célnak megfelelő. Viszonylag nagy helységben található a masszás pad, a fürdő is rendben.
    Az egyik falon található egy tükör ami egyrészt a kommunikációt segíti miközben folyik a masszázs, másrészt meg a mozizást segíti a végén.
  • Lány külseje:

    Réka külseje teljesen megfelel a képeknek, egy másik oldalon vannak arcos képei is, így azt is lehet csekkolni. Véleményem szerint sportolhat valamit, de korábban biztos hogy valamilyen “test karbantart” tevékenységet űzött, mert izmos a teste és ennek megfelelően feszes is a bőre. Természetesen nem 20 évesekhez kell hasonlítani, hanem a saját ligájához. A mellei szilikonosak, amik jól sikerültek. Szépek és jellegükből adódóan Kemények , feszesek. Kedves természetű hölgy, aki nyitott a kommunikációra.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve elhelyezkedtem a masszáspadon és kezdetét vette a foglalkozás. Egyéni stílusban masszíroz, de nagyon kellemes. Én szeretem az erősebb masszázst és nem csalódtam abban, ahogy ő csinálja. Hosszasan időz az egyes testrészeken a csuklyás izmokat és a nyakat sem hagyja ki. Ez utóbbihoz bele kellett nyomni a fejemet a padon található lyukba, amit annyira nem szeretek, mert a lepedőn keresztül nehezebb levegőt venni. Annyira kellemes volt az egész, hogy észre sem vettem, hogy eltelt az idő. Csak arra lettem figyelmes, hogy elkezdődött a combközé simítás és a be-benyúlás.
    Hamarosan jött a fordulás...
  • Levezetés:

    Miután elhangzott a megfordulhatsz vezényszó, gyorsan eleget is tettem neki. A besimítások már megtették hatásukat, gyakorlatilag álló helyzetben folytattuk, illetve kezdtük el a következő felvonást. Miután krémmel bekente érzékien kezdte el simogatni az akkor már meredező férfiasságom. Változatos és igencsak profi technikát alkalmazott. Tekergette simogatta, szinte becézgette( de nem szavakkal).Pillanatok alatt robbanás közeli állapotba kerültem, amit nagyon el akartam kerülni, hiszen addig az ajkaival még csak nem is érintett. Jeleztem is neki ,hogy mi lenne ha az ajkakkal is kényeztetne. Szemből fölmászott a masszás padra és úgy kezdett bele a francia leckébe, hogy mindent nagyon jól láthassak szemből, ne csak érezzem a mennyország közeli állapotot. Egy kérése volt: nem mehettem el a szájába. Ugyan nem mélytorkos volt az előadás, de a technikájával intenzitásával és a szívó hatással semmi probléma nem volt. Réka pont olyan hölgy, aki pontosan tudja, hogy hogyan és miként tudja a férfiembert az őrület határáig húzni. Mielőtt végleg beteljesedett volna a gyönyör, kértem hogy álljunk le egy kicsit pihenni és időt nyerni. Amikor mindkettő megvolt akkor ott folytattuk ,ahol abbahagytuk. Még egyszer a vulkánkitörés előtt megálltunk ,de aztán már annyira a határán mozogtam, hogy egy apró ráfújás elég volt ahhoz, hogy beinduljon a visszafordíthatatlan folyamat...
    Miután az Ősrobbanás után visszatértem a földre, hagyott lenyugodni és vízzel meg törölközővel kedveskedett.
  • Elszámolás:

    Új környékbeli átlag, pont annyi volt mint amennyit a telefonban megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Nagyon kíváncsi voltam hogy vajon Ő, az érettebb korosztály képviselője, hogyan tud bánni egy férfitesttel. Nem csalódtam, masszás és a levezetés részében sem találok kivetnivalót. Ha Bármilyen apróságot meg Kell jegyezni az csak annyi, hogy ugyan kedves volt, de mindvégig profi szolgáltató érzetem volt Vele kapcsolatban és nem barátnő feeling.
Happy Massage