• Angelina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, több hívásra volt szükség, mire el tudtam érni és még egy párra, mire időpontot is össze tudtunk hozni.
  • Megközelítés:

    Szerintem csak tömegközlekedéssel ajánlott, az Astoria vagy a Deák tér lehet a célpont és onnan 5-10 perc séta. A cím és a bejutás teljesen egyszerű, semmi bonyodalom.
  • Helyszín:

    Egy tiszta, szép, otthonos, normális lakás. A fürdőszobában egy kádban lehet zuhanyozni. Fogalmam sincs, hány tusfürdő van és azt sem néztem, hogy csak egy pohár van-e kitéve a szájvíznek. A tetthely egy nagyobb méretű, teljesen berendezett nappali egy ággyal és egy kanapéval.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel. Szuperjó alak, kedves arc, erős, de nem tolakodó vagy nagyon kihívó smink, gyönyörű szemek. Külön örülök neki, hogy nincs narancsos csokoládéra szolizva, ami egy ideje a trendnek tűnik.
  • Action:

    Már az ajtóban letámadott és teljes erőbedobással ölelt-csókolt. Elképesztő fogadtatás. Amolyan titkárnősen volt felöltözve, vagyis fehér felső, térdig érő fekete feszülős szoknya, fekete combfix, magassarkú. Olyan jól nézett ki, azt hittem elájulok.

    Nyugalmat erőltettem magamra és elmentem mosakodni. Mikor kijöttem, ugyanabban a szerelésben az ajtó előtt várt, hátratett kézzel, összekulcsolt lábakkal, a szeme sarkából oldalról lopva rámpillantva, ajkát harapva.

    Állva óriási smárolással indítottunk, majd az ágyra kerülvén ezt folytattuk, majd miután végigcsókolgattam a testét, felvettem a pozíciót a kölcsönös franciához. Jó darabig engedte, hogy csináljam, finoman ujjaztam is, majd kis idő után kedvesen és meggyőzően úgy tett, mint aki elélvezett.

    További smárok és taperolások után hanyattvágtam magam és Angelina kezdett franciázni. A testével felém fordult, hogy tudjam simogatni, és először körbepuszilgatott, meg cirógatott, nyalogatott. A heréimet úgy össze-vissza nyalta, hogy tocsogtam, majd nagy nyelvcsapásokkal és nyelvvel körözéssel-nyomogatással a here és az ánusz közti részt kényeztette, majd kicsit a popsimat is. Nekem ilyen még nem volt és olyan jó volt, hogy csak na. Ezután bevette a szájába a farkamat, szopta rendesen (kezezésről szó sem volt természetesen), illetve mélytorokra vette és ott hosszú ideig benntartotta, miközben valahogy a torkát rezegtette vagy mit tudom én, de csillagokat láttam. Eközben képes volt végig a szemembe nézni és a szemén láttam, hogy mosolyog, bíztat. Mondta is, hogy így jól ráhúzhatom a száját a farkamra (beneveztem kényszerfranciára is).
    Próbáltam kicsit lassítani, nehogy elmenjek, ezért felálltam, hogy kicsit csókolózzunk, de félreértette és rögtön leguggolt elém és hipp-hopp szopni kezdett. Nem pont ezt akartam, de akkor jöjjön a kényszerfrancia. Nem túl hosszú ideig és nem túl durván, de azért megdugtam a száját, amit rengeteg nyállal és pornós hanghatásokkal kísért.

    Kértem a gumit, amit előszedett valahonnan, majd odahajolt és pár erőteljesebb szoppantás után felhelyezett. Kérésemre beleült és változó módon, néha gyorsabban, néha lassabban, néha szinte twerkelve lovagolt. Közben rámhajolt, csókolt, nyögdécselt, átölelt, hihetetlen volt. Missziben is csináltuk jó darabig, a hajamba túrt, lehúzott, csókolt, végig dícsért és bíztatott. Mikor mondtam, hogy már nem bírom sokáig, közölte, hogy “de azért megdugsz doggyban is, ugye?”. Egy hölgy kívánsága parancs! Angelina javaslatára átmentünk a kanapéra doggyzni. Amikor mondtam, hogy bár iszonyú jó feneke van, de így nem látom a gyönyörű szemét, akkor rögtön úgy fordult, hogy a feneke az égben, arca a kanapéra helyezve és hátulra nézett. Így hát doggyban döngettem egy darabig, de már nem bírtam tovább és elélveztem.

    Nagyon kedvesen-viccesen leszedte rólam a gumit, letörölgetett, majd lefeküdtünk az ágyra dumálni. Nagyon közvetlen, jó fej, jót vihogtunk mindenfélén, majd együtt elmentünk mosakodni. Utána már csak öltözés és kénytelen-kelletlen távozás. Kiállt az ajtóba és kielégült arcot vágva, csábosan mosolyogva utánam integetett nekem, mint a pornófilmekben a hálás tinilány, akinek a középkorú pocakos úr mutatja meg, hogy milyen is az igazi szex.
  • Elszámolás:

    A bővebb infójában világosan le vannak írva a feltételek és ehhez képest sem a telefonban, sem a helyszínen nem volt semmi meglepetés. A mai átlagnak több, mint a duplája, viszont számomra egészen elképesztő jó élmény. Délelőtt tízre mentem egy órára, 11:20-kor léptem ki a kapun rogyadozó lábakkal.
  • Összkép:

    Lehetetlen szavakkal leírni azt az incselkedést, bíztatást, dícséretet, teljes odaadást, a kislányosság és a szajhaság keverékét, a tüzet, a vehemenciát, ami árad Angelinából. Aki elolvas pár beszit visszamenőleg, az láthatja belőle, hogy mindenkihez alkalmazkodik, ösztönösen ráérez, hogy kivel mit kell csinálni. A technikája hihetetlen, iszonyúan perverz és bevállalós tud lenni és vadállat jól néz ki.

    Húsz éve járok lányokhoz kb. havi rendszerességgel (mostanában többet, régebben kevesebbet), még a visszajárásokkal együtt is rengeteg lányhoz volt szerencsém és így is állítom, hogy életem legjobb ilyen típusú élménye volt. Egészen biztosan visszamegyek.
Happy Massage