• Luna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor először hívtam, nem vette fel, majd visszacsörgött. A megadott időpont nem felelt meg teljesen az elképzeléseimnek, mire eldöntöttem, hogy megyek, már őt nem lehetett elérni.
    Következő alkalommal nem vette fel, majd visszacsörgött és szabad volt a nekem megfelelő időpontban.
  • Megközelítés:

    Villamos a legegyszerűbb, aznap többször is jártam a ház előtt. Mivel nála sem először voltam a kapualjat felismerem, de az emeletre rosszul emlékeztem. Metrótól séta, térkép jól jelöli. Parkolással nem is próbálkoztam.
  • Helyszín:

    Tiszta, jó állapotú, de nem egy RBN-s luxus lakás. röviden:
    Zuhanyzó
    tusfürdők
    szájvíz
    kis papírpohárka. - Törülközők ki vannak készítve.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Kicsi vékony, keskeny csípőjű, nagy természetes mellekkel. Különlegessége a pillangós punci, amihez foghatót nem sokat láttam. Egyszerű nyári ruhában fogadott, ami míg zuhanyoztam lekerült róla, majd egy még egyszerűbbet vett fel mielőtt távoztam. Ha valaki spéci ruhára vágyik, telefonon érdeklődjön, nekem olyan érzésem volt, mintha vidéki szeretőmmel futottam volna össze egy órára.
  • Action:

    Órára mentem. Találkozás után irány a fürdő, fürdő után az ágy. El kezdtünk ismerkedni egymással, egymással szemben az ágyon térdelve simogattuk egymást, közben kérdezősködött, felvettük a beszélgetés fonalát, amit hirtelen egy csókkal szakított meg. Olyan igazi nyelvessel a legjobb fajtából. Nem is hagytuk abba míg más tájak felé nem vándorolt a szánk. Leginkább lefelé. Közben rövid hátmasszázzsal oldottam akadályoztam meg, hogy már az elején elfajuljanak a dolgok. Rövid, ismerkedés szintű ujjazás is volt. KF, majd lovaglás szemből. A bikáról nem esett le, de csak majdnem megfejte. Ekkor a váltottunk bika ill. kutya pózra. Kis pihi, puszik, csókok, majd bő nyállal kezdett felkészíteni a második menetre. Második menetben elé térdeltem, míg ő a hátán feküdt, élveztem a látványt, ahogy a kisajkak körbeölelik amit kell, miközben z ki-be jár benne. Csináltuk kutyában, fekve hátulról, missziben, oldalára feküdt, úgy térdeltem fölé, de nem akartam másodjára elmenni. Pedig a kedvenc pózokat többször is felvettük. Visszaütött a korábbi idők kialvatlansága. közben megkérdezte, közös maszturbációt szoktam-e csinálni. A válaszom nem volt, de úgy gondoltam van olyan látványa, hogy érdemes megpróbálni, így végül fölé térdeltem és a mellein végeztem, miközben ő a csiklóját simogatta. Csókok, nyelvesek. Újra fürcsi, elszámolás, búcsú csókok, szájfertőtlenítés és el...
  • Elszámolás:

    Kicsit többet adtam, mint amit kért. Korrekt ár, jó szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Számomra nagyon jó volt, nem először voltam nála. Szeretem az olyan pillangós puncit, ami neki van, szeretem látni ahogy benne vagyok, benne mozgok. Bírom a vékony testét, nagy melleit. Most teljesen barátnős volt, csak azt sajnálom kielégíteni nem sikerült, pedig voltak részek, amit élvezett. Talán majd legközelebb.
Happy Massage