• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetésünk most nagyon egyszerű volt. Amikor láttam elérhető, "Most hívható" megcsörgetem, de nem vette fel elsőre. Egy idő elteltével jött az üzenet hívhatom, amit azonnal meg is tettem és szinte első csörgésre felvette majd egy órával későbbi időpontot le is fixáltunk
  • Megközelítés:

    Este érkeztem autóval GPS odavisz, cím egyértelmű ,könnyen megközelíthető. Helyismerettel viszonylag könnyen lehet parkolóhelyet találni . Busz villamos is jár a környéken de onnan kényelmes 10 perces sétával közelíthető meg. Én pont a ház előtt tudtam megállni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egyik felsőbb emelete .A lakásba teljesen rendezett tiszta körülmények vannak, amerikai konyhás a szobában franciaágy a tett helyszíne. A fürdőszoba tiszta tusfürdő szájvíz pohár,törölköző kikészítve! Amit viszont érzékeltem ,hogy a finom parfüm illata keveredett a cigifüsttel, mivel én nem dohányzom ez így érezhető volt!
  • Lány külseje:

    Lara egyszerűen gyönyörű formás szép arcú hölgy, aki mindig mosolyog már megérkezésemtől kezdve. Szép ciklámen ruhában fogadott, ami alatt nem volt fehérnemű kiemelte teste minden szépségét csodálatos melleit kerek feszes popsiját. Haja kicsit rövidebb, mint a képeken, de nagyon jól áll neki,igazi MILF érett nő kategóriai,
  • Action:

    Felfrissülés után állva csókolóztunk majd ágyra elfeküdtünk közben csók és simogatások tömkelege. Lejjebb mentem és a ciciknél kicsit elidőztem,közben szolt hogy,meg akar kóstolni letérdelt és szopta a farkam közbe mondta hogy szopassam meg ,fogtam a fejénél és szopattam és verbálisan izgattuk egymást lejjebb haladva a puncijánál kötöttem ki majd egy hatalmasat belenyaltam. Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !!aminek a legvégén szájában mentem el teljesen kifacsarva.Utódokat nem nyelte le mentek a lefolyóba.Gyors zuhany öltözés kis beszélgetés pedig egy kicsit túl is mentem a megadott időn, de nem sürgetett, amit külön köszönök. Puszikkal búcsúztunk.Ez a NŐ egy Angyal(ka)!
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatti, végén rendeztem nem volt probléma.
  • Összkép:

    Teljesen megvoltam mindennel elégedve.Klassz fél órát töltőtűnk együtt.
Happy Massage