• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jeleztem neki a találka iránti igényemet. Gyakorlatilag fél órán belül visszaigazolta az időpontot. Gyors üzenetváltásban tisztáztuk a különleges igényeimet. Nem volt nehéz dolgunk, mert nem volt ilyen. Egyébként úgy néztem, hogy gyakran online és jelzi rendszeresen, ha telefonon elérhető.
  • Megközelítés:

    Mivel utálok kocsival kora délután Pestre menni, ezért a BKV-t választottam. Könnyen oda lehet találni tömegközlekedéssel.A helyszín a Lurdy ház közelében van. Aki kocsival megy, az inkább parkoljon a Lurdy parkolójában, mert a ház közelében nehéz lehet helyet találni.
  • Helyszín:

    Egy új építésű ház kis lakásában fogadott. A fürdő tiszta, kilépő száraz. Kikészítve találtam a tusfürdőket és a szájvizet. Francia ágyon zajlott az akció.
  • Lány külseje:

    Fanni nekem nagyon tetszik, pont a hozzá hasonló szép szőke nagy cicis lányokat szeretem.Nem is véletlen, hogy néhány év kihagyás után hozzá tértem vissza, hiszen a szépsége és kedvessége máig élt az emlékeimben. Mint a képein is látszik, nagyon szép lány gyönyörű hatalmas mellekkel szép popsival. Ami a képein nem látszik, az a tetoválása. Engem nem zavart, így nem foglalkoztam vele.
  • Action:

    Mikor a lakás elé értem, azonnal nyílt az ajtó és mögötte megpillantottam Fanni szép arcát és hibátlan alakját. Nagyon kedvesen beinvitált és puszival üdvözölt. Valami fekete átlátszó kis neglizsében fogadott. Cipő levétele után követtem a szobába, ahol kértem és kaptam egy pohár vizet. Megbeszéltük mi legyen a program és elsuhantam a fürdőbe. Fürdés után Fanni a szobában várt rám meztelenül. Odaléptem hozzá és a törölköző eldobása után csókolózni kezdtünk. Nagyon jó vele csókolózni. Közben folyamatosan simogattam a melleit és a popsiját. Kisvártatva leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókcsatát. Kisvártatva Fanni puha puszikkal elindult lefelé és hamarosan a már merev szerszámomhoz ért. Kaptam tőle egy csodálatos franciát. Ha a golyóim tudnának mosolyogni, akkor még mindig széles vigyor ülne ki rájuk. Minden négyzetmilliméter megkapta a kényeztetést, semmi sem maradt ki belőle. Hamar rájöttem, hogy ez így nem fog sokáig menni, ezért gyorsan óvszert dobtunk a cerkára és kaptam egy nagyszerű lovasbemutatót. Fanninak csodálatos szűk puncija van. Éreztem, hogy hamarosan elér a vég, de igazán nem érdekelt, nem is próbáltam ellenállni neki. Szépen beletáraztam a gumiba. Fanni lepattant a nyeregből és gyorsan letisztítottuk a rudit. Fanni felajánlott egy masszázst, amit örömmel elfogadtam. Nagyon jól masszíroz és nagyon jól is esett. Az egész hátamat átmasszírozta, nagyon jól esett és kellően el is lazított. Közben beszélgettünk. Mikor befejeződött a masszázs, valahogy nem éreztem késztetést egy második menetre, ezért egymás mellett fekve folytattuk a beszélgetést. Nagyon jól esett, hogy végre kiszakadhattam a napi taposómalomból és kellemesen tölthettem az időt egy szép fiatal lány társaságában. El is röppent az idő, így gyorsan elnyargaltam tusolni és elindultam haza.
  • Elszámolás:

    Gyakorlatilag minden az alapban van, így nem kell matekozni. A bővebb infóban minden pontosan benne van. A randi végén adtam át, addig szóba sem került.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Pont azt kaptam, amire szükségem volt, egy kis szexet, egy kis masszázst és egy kis ellazulást, beszélgetést. Aki szeretne egy nagyon szép, formás és nagyon kedves lánnyal szeretkezni és egy kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból, akkor feltétlenül látogasson el Fannihoz, garantáltan nem fog csalódni.
Happy Massage