• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam amikor jelezte, hogy " most hívhatod". Nem vette föl, de kis idő elteltével visszacsörgetett. Ő kezeli a telefont. Rugalmas.
  • Megközelítés:

    BKK- val jól megközelíthető. Péntek este 20.00 kor a ház előtt több parkolóhelyet is láttam. A kapott cím pontos, könnyen megtalálható. Waze odavisz.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, a lakásban minden fullos. Higiénia maximális. Fürdőben kád + behajtható műa. zuhanyfal van. Tusfürdők, szájvíz, poharak bőségesen találhatóak. Törölköző száraz, friss, illatos.
  • Lány külseje:

    Aki szereti a Milfeket nem fog csalódni. A képeken Ő van. Arca a diszkréció miatt nem látható, viszont kedves, mosolygós az arca. Vékony, átlagos magasságú, haja picivel rövidebb mint a fotókon. A cicik nagyon szépek, szilikonosak. Egy vörös egyrészes ruhában fogadott.
  • Action:

    Lara sms.-ben küldte a bejutáshoz szükséges információkat amikor a ház elől hívtam. Egy pillanat alatt ott álltam a nyíló ajtó előtt. Nagy mosollyal fogadott és mondta, hogy emlékszik rám, hogy egyszer már meglátogattam. Kaptam és adtam két puszit, cipő le, majd mikor felnéztem láttam, hogy a szép formás cicikről lehúzta a ruhája felső részét. Mondta, hogy melegük van. Nekem is az lett! Beinvitált a baszobába ami valójában egy nappali. Itallal, csokival kínált. Kedvesen érdeklődött a találkozásunk óta történt dolgokról. Egy csoki alá tettem a borítékot az asztalra, majd gyors fürdés. Az ágy előtt várt meztelenül. Finom lágy csókkal kedveskedett. Ezután az ágyra fektettem és folytattuk a csókolózást. Lehaladtam a szép cicikhez és finoman kényeztettem. A randi során folyamatosan hangot adott érzéseinek, biztatott, dicsért. Ezután a hasán lehaladva a puncihoz érkeztem. Teljesen sima, illatos, nyiladozó kehely várt. Nyaltam, faltam, nehéz betelni vele. A lágyabb, finomabb kényeztetést szereti. Közben kért, hogy adjam a szájába mert nagyon kell már Neki. Mondtam, hogy először el kell élveznie, csak utána kapja meg. Szépen lágyan nyalogattam, de valahogy nem sikerült elröppentenem. Aztán csak folytattam és a testjelekkel adott útmutatása szerint sikerült élveznie egy nagyot. Szép látvány volt, közben megindult a nektár. Jó lucskos lett a punci. Pihegett kicsit, majd nem mindennapi dicséretet kaptam. Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan. 69-et akartam, de mivel nem engedte a cerkát így kifordított 69 lett belőle. Cumizott és a cerkát dicsérte, ami majd szétdurrant Lara szájában. Ezután gumit húzott és kérte, hogy mostmár b.. am meg. Négykézlábra ereszkedett és hátulról kérte. Olyan lucskos volt a punci, hogy szinte beszippantott. Járattam, miközben egyre szókimondóbb lett. Szemből akartam érezni, így is folytattuk. Látva az arcát, a ciciket, puncit és hallva a szavait majdnem végem lett. Azt mondta, hogy mostmár le akar szopni, érezni akarja a g... ízét. Gumit levettem, hanyatt feküdtem és szépen nekem látott. Most sem akart kivégezni lágyan, finoman vitt előre. Egész jól tartottam magam, de Lara szakértelme meghozta a gyümölcsét. Hagyta, hogy a szájába pumpáljam az anyagot, bent tartotta míg lenyugodtam. Ezután elment egyet öblíteni és visszatért. Közel jártam az egy órához, így kis beszélgetés, üdítőzés után tipliztem.
  • Elszámolás:

    Lara nagyon baráti áron méri a boldogságot. Nyilvános, bárki megnézheti.
  • Összkép:

    Viszonylag hirtelen kellett keresnem valakit tűzoltásra. A még bakancs listás Lányok közül senkit sem sikerült beszerveznem, így Larát választottam. Voltam már Nála és tudtam, hogy ott nem érhet csalódás. Profi a Hölgy és nagyon kedves. Ismét jól éreztem magam Nála.
Happy Massage