• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága Mrci!
    Köszönöm szépen a beszit!
    Örülök hogy jól érezted magad!
    Szép napot!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Hívtam, néhány kicsengés után felvette. Kedves hangon felvilágosított a lehetőségekről. 3/4-ed óra múlva már fogadott is.
  • Megközelítés:

    Navigáció egyértelműen ház elé vezetett. Szabad parkoló bőségésen van (szombaton voltam, nem tudom hétköznap milyen)
  • Helyszín:

    Szép állapotú, igényes, tiszta lakás. Csak résnyira nyitott ajtó jelzi melyik lakásba kell érkezni.Halvány fényekkel minden helyiségben. Fürdőben kád zuhanyfüggőnnyel, kb 15-20 fajta tusfürdő és szájvíz. A szobában masszázságy és tatami mindkettő használva. az ágy és a tatami mellett is nagy tükör illetve van egy nagy szekrény nagy tükrös ajtóval 3. falon.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egy mosolygós érett nő fogadott lenge öltözékben (talán egy vékony ing szerű felső volt rajta (ami alól igazán kivehetők voltak kellemes telt idomai). Képei teljesen visszaadják testét. Arca a felismerhetősége miatt képein kicsit torzított, a valóságban szebb!
    Kellemes hangja, mosolya és kisugárzása kellemessé teszi a fogadtatást.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor belépőben cipő levétel után a szobába navigált. Ott átbeszéltük a programot, kínált egy pohár hideg vízzel majd kaptam egy normál méretű tiszta törölközőt és elvezett a fürdőig.
    Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk. Értelmes nő, nagyon jól el lehet vele beszélgetni, annyira hogy a testemen észrevett egy kis rendellenességet és még ajánlást is tett milyen gyógytornát javasol számomra. Ez a figyelmesség igazán kedves volt! Közben eltünődtem cicijein. Szilikonos cicivel nem volt még dolgom. De az ő cicijeről sem mondtam volna meg hogy azok (sem látvány, sem tapintás alapján). Szóval igazi remekművek és a testvél arányosak előben.
    A masszázs erotika része abban merült ki hogy Ő is ruha nélkül volt. De ezt is hirdeti és tudatta is velem hogy nála kölcsönösség nincs.
  • Levezetés:

    A tatamira feküdtem hátra a masszázságyról, Ő elment kezéról lemosni a krémet. Majd visszatértekor fertőtelnítésnek vetette alá fakamat és saját felsőtestét.
    Következett az olajozás amikor is megmarkolászhattam a szuper kinézetű ciciket! :)
    Ezt egy kellemes olajos cicis csúszka követte. Csúszkált rajtam minden irányból le-fel, jobbra-balra. Sűrűn pózokat cserélve. Elég hamar sikerült elérnie a kellő merevségemet! :) A csúszka közben volt ciciszex is. Majd egy kegy kis kézzel való játék után bevetette francia tudását. Amit jó volt érezni, látni és hallani is! :)
    Kérésemre elém tédelt én pedig álltam és így tartottunk a végem felé. Kitartóan és ügyesen franciázott és kérte mikor jön a vég jelezzem. A végem érkeztekor utódaim a ciciken landoltak. Ügyesen csinálta! :) Majd letsiztogatta magát, kaptam paprtörlőt a saját tisztába rakásom végett. Ő ismét cicit fertőtlenítitt. Utána irány a zuhany. Visszatértemkor egy kis beszélgetés. Majd míg én ötözködtem Ő is letusolt. Mosolygós búcsúzkodás és egy kellemes kikapcsolódás után utamra indultam.
  • Elszámolás:

    Szerintem extrák nincsenek. Érkezésemkor adtam át a megbeszélteket.
  • Összkép:

    Egy igazán kellemes masszázs után kaptam egy kis finom kényeztetést. Mesi egy értelmes, kellemes társaság. Figyelmes , érdeklődő a vendéggel és határokon belül teljesíti annak kéréseit. Számomra korrekten azt nyújtja amit hirdet.
Happy Massage