• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Zsuzska reagálása

    Kedves Szexxmanó
    3x is sikerült meglepetést okoznod nekem.😘 Élveztem minden percét a randinknak ,gondolom mondanom sem kell, hogy vissza várlak!? 😊😘
    Csók Zsuzska 😘😘

  • Egyeztetés:

    Két napja beszéltem Zsuzsával telón megbeszéltük ha megyek vásárolni szombaton akkor előtte meglátogatnám egy röpke pásztor órára. Tegnap délután aztán meg is erősítettem VTR-en a szombat reggeli szeánsz időpontját.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mert vásárolni indultam, de előtte egy szánsz belefért. Hamarabb odaértem rácsörögtem megbeszéltük ha mehetek csörgessen meg. Így is történt pár perc múlva csörgött én pedig az ismert kapukódot beütve mentem az istennő lakosztályba. A cím pontos a parkolás pedig hétvége lévén ingyenes volt. Egyszerű megtalálni a címet a Blahától pár perc sétára van. A GPS is ismeri a környéket és a helyet is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régi építésű házban van. Semmi változás nem volt az előző látogatásom óta. Minden patyolat tiszta higiénikus volt most is. Fürdőben is megtalálható minden kellék amire szükség lehet. A kedvenc tusfürdőmből is volt még. Tiszta nagy nedv szívó törölköző is rendelkezésre állt. Ágy helyett egy kényelmes matrac volt ahol a szeánsz érdemi része zajlott.
  • Lány külseje:

    Képei nem adják vissza azt a látványt, amit élőben látunk. Egy szép rózsaszín együttesben fogadott. Nagyon jól állt rajra szexi volt nagyon dögös is egyben. 😄 Egy szóval kellene jellemeznem TÖKÉLETES csupa nagy betűvel fogadtatásban volt részem. Formás ikrei, popsija és csábos mosolya van.
  • Action:

    Mint írtam korábban érkeztem a visszajelzése után mehettem is az ismert istennő lakosztályba. A belépve a lakosztály ajtaján kaptam egy igazi csókot, ami bevallom férfiasan jól esett. Letettem a boldogsághornont az asztala és bementünk a szobába, ahol egy fotelra tudtam lepakolni, de egy fém szobainas is szolgálatra jelentkezett akinek az szimpatikusabb. Törölközőt megkapva elmentem tusolni a kedvenc tusfürdőmet használva. Szájvíz használat után szobába visszatérve leheveredtünk a matracra és egy igazi csókolózásba bonyoldtak nyelveink, nagyon finom a csókja érzékien csókol. Közben kereste barátom társaságát is, minek hatására éledezni kezdett. Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is. Nem hagyta unatkozni tetszett is neki. Következett a helycserés támadás és most én vettem kezelésbe finom testét. Csókkal kezdtem, mert azt nem lehet kihagyni, következtek az ikrei hol az egyik vagy a másikat nyalogattam jól reagált is nyelvészkedésem hatására. Most én vettem dél felé az irányt végig csókolva finom bőrű testét. Megakadtam a puncinál, ami már várta, hogy foglalkozzanak vele. Itt rendesen el időztem. Nedvesedett is úgy ahogy ilyenkor illik. Az ujammal is meglátogatnám, de max két ujjal, mert viszonylag szűk. Ezek után észak felé vezetett az utam ahol először az ikreit vettem a számba egyformán mindkettőt nehogy sértődés legyen a vége. Újabb csókolózásba bonyoldtunk mint írtam már nagyon isteni a csókja. Miközben Zsuzska a kezével kereste a barátom társaságát. Egy kicsit még szájába is vette mielőtt beöltöztettve lett volna. Kértem a gumit, amit szépen ügyesen felhelyezett barátomra és először szemből ült bele a kemény felkeményített barátomra. Pedig elhatároztam, hogy most csak kutyus póz lesz a menü, de valahogy másképp alakult. Rendesen mozgott közben váltottunk egy két kicsi csókot is. Kérésemre fordultunk a híres kutyus pózban és itt most nem két percig, de az időt nem néztük tudtuk élvezni. Hol kevésbé hevesen toltam neki, de volt hogy lassítottam nem akartam hamar eldurranni. Sokáig se lehetett bírni így gyorsítottam és együtt sikerült elmennünk ezt ő is mondta, de én is éreztem rezdüléseiből. Mondta is kevesen tudják kihozni belőle, hogy eltudjon élvezni. Beszélgettünk még egy keveset, mert lehet vele ezt is. Majd tisztába tett. Felöltöztem és mentem vásárolni aztán pedig haza.
  • Elszámolás:

    Az ő ajándékát boldogsághormont előre letettem, viszont az ő virágszálait utólag távozásom előtt tettem a neki vitt a ajándékai téve. Pesti átlagot jelent.
  • Összkép:

    Én most is remekül éreztem maam, de hisz ezt tudtam mikor újra bejelentkezten Zsuzskához, mindenkinek ajánlom akik egy felejthetetlen istennővel szeretnének egy kis időt eltölteni. Köszönöm szépen rugalmsságodat is.
Happy Massage