• Viviana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reménytelenül sűrű teendőim miatt nem tudtam korábban hívni Vivianát, mert egyszerűen nem volt szabad idősávom. Tegnap sikerült a péntek reggelt behatárolnom és azonnal telefont ragadtam. Elsőre felvette ő maga, nem valami operátor és tájékoztatott a lehetőségekről. A telefon előtt már vtr-en lefoglaltam az időpontot és reménykedtem, hogy neki is jó lesz. Egy negyedórával későbbit javasolt, ami nekem még megfelelt. Rövid beszélgetésünk során már kezdett a profil róla összeállni a fejemben. Hangja kedves, nyitott, sokat sejtető volt, ami erősen hatott rám és megerősítette szándékaimat. Jót nevettünk, amikor a címet mondta és jeleztem, hogy mindent tudok ezzel kapcsolatban, mert már jártam e kellemes helyen. Szeretem ha valaki nem igérget a telefonban, de nem is limitál azonnal, hanem hagy egy kis teret a kreativ ábrándozásnak a randit illetően. Mivel a vtr-ben nem lehet módosítani megállapodtunk, hogy törlés, új időponttal kezelem a negyed órás csúsztatást. Úgy tettem le a telefont, hogy kellemes izgalom cikázgatott bennem, nagyon vártam a ma reggelt.
  • Megközelítés:

    A rendesen szétdúlt Városliget tőszomszédságában található a helyszín, könnyen megközelíthető trolival is, ahogy láttam a ház előtt megy el. Autóval a parkolás a szokásos pesti logisztikát igényli, nekem sikerült szinte a ház előtt helyet találnom. A parking természetesen fizetős, közepes árfekvésben. A vtr egyeztetés okán a cím eltéveszthetetlen, de a gps is rendben oda navigál. Várakozás a csengetés után nulla, pár lépcső és már nyílik is az ajtó a függőerkély végén.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi bérházban található, teljesen - és ami fontosabb igényesen - fel van újítva. A fűrdő is vadi új, kellemes kád, lágy zuhany, kétféle szájvíz, tusfűrdők tömkelege, jóillatú, puha törcsik, minden adott, hogy a legjobb formánkat hozhassuk. A cipőknek külön hely található az előtérben, már a lakásba belépve érezni lehet az aprólékos női gondosságot, az otthonosságot, a kellemes illatok, fények szinte bevonzzák az embert. A maszoba ugyan nem túl nagy, de minden adott a teljes kényelemhez: tágas, kétszemélyes tatami, kellő vastagságú és rugalmasságú, cserélhető takaróval, szék a ruháknak, maszpad a falhoz tolva, szőnyeg, harmonikus textilek, lágy fények, igazi kis kéjbarlang. Ami még fontos, hogy teljes a diszkréció, mintha a barátnődhöz ugranál fel, nincs ajtócsapkodás, döngó léptekkel caplatás a folyosón, hangos nevetgélés kiszűrődése a pihenőből, stb, csak nyugalom és relax feeling.
  • Lány külseje:

    Viviana az ajtót szélesre tárva várt széles mosollyal egy szexi fekete, testhez simuló ruhában, magassarkúban, mint egy karcsú gazella a jóságos apaoroszlánt, akiről tudja, hogy nem fogja bántani akkor sem, ha amúgy éhes és én bizony nagyon éhes lettem, ahogy megpillantottam és átöleltem karcsú derekát begyűjtve az üdvözlő puszikat. Ahogy előttem ringott a folyosón a magassarkúban a válla fölött kacéran rámpillantva azt kívántam bárcsak több száz méteres lenne ez a rövid folyosó, mert rögtön a bal oldali szobába vezetett a gyors cipő levételem után. A képei nem a teljes valóságot tükrözik, mert nem tudják visszaadni azt a harmóniát, ami a karcsú, nyulánk, arányos test és az erotikus kisugárzású egyszerre visszafogott, de az ott szunnyadó szenvedélyt rejtő személyiség között vibrál. Igen nála bizony a harmónia is vibrál, érezni lehet, hogy ha rátalálsz a neki tetsző érintésre, akkor minden megváltozhat és ez a vibrálás nagyon vonzó, ha észreveszed és próbálod kikódolni. Nekem a gyengém, ha valaki nem direkt kihívó, de a puszta létezésével már eléri az ennek megfelelő hatást, ami nagyon inspiráló egy magamfajta férfi számára. Fizikai adottságai láthatóak, teste nyulánk és természetesen izmos, popsija mint két egymáshoz szirított hamvas szilva, amibe bele kellene harapnod, hasa lapos, feszes, méretes eredeti mellei büszkén és telten kelletik magukat, mint lapulevélről épp lecsordulni készülő hatalmas vízcseppek. Bimbói érzékenyen reagálnak a közeledésre, ujjbeggyel gyengéden érintve szinte azonnal megkeményedve célozzák be ajkaimat. Tartása elegáns, olyan versenytáncos szerű, arca ovális, mindig mosolygós, ajkai teltek, eperszinűek és mint később kiderült őrületbe kergetőek. Minden valódi rajta és benne, ami manapság már kuriózum, csak egy finom smink volt arcán, ami kiemelte mosolygós szeme rgyogását. Mézszőke haja kis kontyfélében volt lazán összefogva. Összegezve egy elegáns, intellektuálisan erotikus, finom hölgy fogadott, aki 'csak' sejteti, hogy milyen lehet, amikor a mámor megkísérti.
  • Erotikus masszázs:

    Viharos gyorsasággal elrobogtam zuhanyozni, hogy a tervezett órából a lehető legtöbbet tölthessem vele. Visszaérkezésemkor széles mosollyal, már csak egy kis fekete alsóban fogadott. Vivianát a természet gyönyörű cicikkel halmozta el, amik csak úgy omlottak felém és amelyek láttán a klasszikus értelemben vett masszázst illetően egy marginális mértékben - amibe a nulla is belefér - állapodtam meg magammal, amiben közrejátszott az a hangulatom is, amit a Correspondence című film zenéje idézett elő bennem az autóban idejövet. A Jeremy Irons alakította professzor és fiatal szerelme története a nemrég elhúnyt Morriccone mester aláfestésében. E megindító film zenéjével a fülemben különös erővel hatott rám Viviana látványa és szinte zsigerből hozzálépve azonnal magamhoz öleltem, finoman simogatni kezdtem a derekát, közben vállát, nyakát puszilgattam, ujjbegyemmel végigsimítottam gerincvonalát nyakától a csodás popsijáig, majd vissza. Éreztem mellkasomon ahogy bimbói felkeményedtek, selymes bőre lúdbőrös lett. Érzékeny és érzéki percek teltek így el egymás ismerkedő cirógatásával, miközben ajkaimmal lágyan végigsimítottam nyakát, állát, majd telt ajkait, melyek finoman megnyíltak előttem. Éreztem ahogy a nem mindennapi ingerektől meglódul a keringésem, magamhoz húztam szorosan popsija alá fogva és megcsókoltam, melyet azonnal viszonzott. Csókja őszinte, igazi mély nyelves, de mégis finom, nem erőszakosan harapdálós, hanem odaadó. Farkam ekkorra már rendesen bekeményedett és utat követelt combjai közé, kis terpesszel segítette törekvését. Elindult egy finom incselkedő erotikus játék, farokmasszázs combbelsővel, csípőmozgás előre-hátra mintha...de valójában persze az nem. Az imitáció olyan jól sikerült, hogy szinte össztapadtunk, melleit felváltva csókoltam, kemény bimbói megnyúltak, szinte kilőve természetes halmaikból, mint két aknavető. A bimbóudvarból a kis tejmirigyek kiemelkedve izgatóan kémlelték ténykedésemet az ösztrogénok táncát járva.
    "Finoman csókolsz" lehelte a fülembe végigsimítva farkamon olyan érzékiséggel, hogy azt hittem menten felrobbanok. Lenyúltam öléhez és éreztem nedvességét a kölcsönös álló masszázstól...
  • Levezetés:

    .... Valahogy lesimogattuk egymást a tatamira, a hátamra feküdtem és szinte átmenet nélkül vett a szájába, olyan dédelgetésben volt részem, amit azt hiszem soha nem fogok elfelejteni. Egyszerre ejtette rabul a farkamat az ajkaival, nyelvecskéjével, ujjaival. Nem vagyok képes pontosan leírni, hogy mi történt, mert ilyennel még nemigen talélkoztam kb nettó tíz percig lehettem az élvezés határán, mint egy százas sprinter, akinek a célba éréskor a melle átszakítja a célszalagot. Na itt az tartott ennyi ideig, amikor még csak hozzáér, de nem szakítja át. Egészen különleges módon ért hozzám, őszintén élvezve, amit épp csinált a koronaékszeremmel. Úgy csúsztatott ajkai közé, hogy szinte észre sem vettem, hogy már husos ajkai forró ölelésében meredezek a plafonra, pontosabban torokra, mert egészen mélyen bevett az igazi DT határán tartott kicsit, majd lágyan felcsusszant a makkomra, de nem engedte ki ajkai közül, majd vissza, de nagyon lassan, pontosan úgy, ahogy szeretem. Olvasott a zsigereimben, közben folyamatosan simogatta a zacsit és a töltényeket, majd kiengedve ajkai közül lecsúszott a farkamra tapadó ajkakkal és a zacsit nyalogatta rafinált technikával miközben nyálas farkam a markában ficánkolt. Felhúztam magamhoz egy csókra, majd a hátára fordítottam, önfeledt csókolózás vette kezdetét, testünk szinte összeforrt, épp kebleit markolásztam, csókolgattam mikor csípője hullámzásával lejjebb invitált…gyönyörű kelyhe finoman megnyílt, a mézcseppek megjelentek duzzadó szirmain.
    Közben szempilláit lehúnyta és arca teljesen átszellemült és vitt, vitt magával, mint valami mágnesvasút. Átadta magát nekem, annyira finom és intim percek voltak ezek, melyek teljesen megvannak most is, ahogy a klaviatúrán babrálok. . Mint a dagály a sekély partot, úgy öntött el a vágy, lassan, de feltartóztathatatlanul.
    Egyszerűen nem volt szívem a nyíladozó szirmokra azonnal rávetni magamat, de aztán már nem tudtam ellenállni a virágzó völgynek, ami már olajosan csillogott az izgalomtól, szinte követelte, hogy ajkaim között nyújtózkodhasson. Finom, forró, illatos és kívánatos, ide nem lehet csak úgy berontani. Egészen puhán csak a nyelvem hegyével köszöntem be a dudorodó csiklójának, majd selymesen rányalintottam, aztán puhán de egyre mélyebben nyalni, csókolni kezdtem ajkait, melyek hálásan tárták egyre szélesebbre kapujukat. Középső ujjbegyemet enyhén a klitorisz alá helyeztem és abban az ütemben, ahogy kelyhe szinte beszívta toltam lassan egyre mélyebbre. Éreztem, ahogy össze-összehúzódik, majd heves zihálással fejemet, kezemet szorítva apró sikolyokkal elröppen. Hagytam kicsit lenyugodni, de annyira felizgatott a látvány, hogy még mindig szinte lélegzik a sok felzaklatott sejt ott lent, hogy teljes testemmel ráfeküdtem könyökömön tartva testsúlyomat, farkamat hasamhoz szorítva finoman csúszkálni kezdtem az ágyékán kezébe adva az irányítást, amit hamarosan újabb ütemes rángásokkal hálált meg.
    Feljebb invitált, hogy alulról felfelé kaphasson be, majd fejét a párnára ejtve pajkos mosollyal kérte, hogy dugjam meg a száját, óvatosan ajkai közé csusszantam és lassú, de ütemes tempóban járattam egészen mélyen betolva farkamat.
    Aztán hasra fektettem, hátulról a combjai közé véve masszírozta kitörni készülő farkamat. A tükörben néztük a látványt, mint filmekben a kamu aktus, úgy imitáltuk, amit nem tehettünk meg.
    Helyet cseréltünk, lábaim közé telepedett és a torkára vett, itt már kezdett szakadni a cérna, annyiféleképpen kényeztetett, olyan tág repertoárral, hogy csak úgy ömlöttek lentről az ingerek. Egyszer egészen mélyen voltam, másszor a két ajka között futkosott a makkom, mint bolond az elgurult gyógyszerét keresve, aztán csak a nyelve hegyével körözött a farkam hegyén nyálasan-kéjesen, olyan farokmasszázst kaptam, hogy most is belerándulok, miközben próbálom visszaadni a részleteket.
    Az egész kényeztetésem voltaképpen egy hosszú orgazmus volt és a végén testem minden zugából összeszaladtak a srácok, az utolsó sörét is kirobbant a rakétából az ajkai közé. Eltartott egy ideig, míg visszatértem a mába, még a könnyem is kicsordult....Viviana hagyott az ajkai között lenyugodni, hogy teljes legyen az élmény…frenetikus volt:) ….percekig meg sem tudtunk szólalni, szinte hallottam heves majd egyre lassuló szívdobbanásainkat, egyedi élmény volt egy különleges nővel, most, hogy írok újra átélem:)))
  • Elszámolás:

    Nagyon nem szeretem ezt a részt, mint elefánt a porcelánboltban olyan számomra, rideg és materiális, miközben ami velem, velünk történt az ennek épp az ellenkezője. A nagykorúságot számozó virágszálat kell csokorba kötni az egy órás randiért, ami vtr esetén negyed órával hosszabbodik. Még most is ott lennék, de ez a negyed óra nekem aranyat ért.
  • Összkép:

    Azt hiszem, egy igazi nőt leginkább két tulajdonság határoz meg. Az érzékenység és az érzelmi intelligencia finom hangolásából kell hogy jöjjön az a kisugárzás, ami miatt fogékony lehet a férfi egy nőre. Viviana olyan felkorbácsoló volt számomra ezzel a kisugárzással az első pillanattól fogva, ami teljesen egyedi élménnyel ajándékozott meg. Kivételes érzelmi intelligenciája, olyan erotikus kisugárzással párosul, ami egyszerre visszafogott és őrjítő. A vágy bennem iránta már az ajtónyitáskor megjelent és végig egyre erősödően volt jelen. Egy olyan intim szférát hozott létre, amiben lelkileg és testileg egyaránt tökéletesen egymásra tudtunk kapcsolódni. Természetessége kiváló testi adottságaiban is visszaköszön, ő nem egy csinált cicababa, hanem egy olyan nő, akit bárhol, bármikor, még egy szülői értekezleten is megkívánnék. Egyedi élménnyel gazdagított a vele való találkozás, amit nagyon sokáig őrizni fogok, hogy rossz napokon is elővehessem, mint biztos gyógyszert a boldogsághoz való visszataláláshoz. Viviana köszönöm az élményt, kétség nélkül gurítom a lila csíkot. Csók:))
Happy Massage