• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édesem! Köszönöm szépen hogy megírtad a randinkat! Imádtam minden percét, nagyon jól sikerült úgy érzem!
    Várlak máskor is!!! Csók

  • Egyeztetés:

    A Nagy Össznépi Home Office életrend okán nem voltam abban a helyzetben, hogy telefonon keressem meg, így egyből VTR-en és üzenetben jelentkeztem be. Még aznap jelzett, hogy az időpont megfelel. Délelőtti időpont lévén előző este SMS-ben megerősítettem, hogy bizony ha világvége lesz is, én akkor is megyek...
  • Megközelítés:

    ... és majdnem lett is, mert autóztam, a klíma a bekötő környékén meghalt, így a járművet lerakva BKV-re váltottam. Innen viszonylag tiszta sor, busz és hosszabb mint sárga is jár a környéken, talán öt-hat perc sétára. Hamarabb érkeztem, így volt alkalmam bebarangolni a környéket, azon kollégáknak, akik hozzám hasonlóan nem tartanak sok készpénzt maguknál, örömteli lehet, hogy öt percnyi sétára adott egy ATM is. A cím pontos volt, előzetesen a GPS, helyben a google maps pontosan dobta ki, hogy hol is kell kóvályognom. A diszkréció végett pár perccel korábban, az egyik környező utcából csörögtem.
  • Helyszín:

    A lépcsőház becsapós; telefonon megkaptam a belépéshez szükséges adatokat, a kódot beütve egy pillanatra elbizonytalanodtam a lépcsőház előterében, tényleg jó helyen járok-e. A szemközti ajtón keresztülverekedve magam viszont a társasházakra jellemző lift-lépcső komibináció fogadott, mivel nem kell a tetőtérig felmászni, én ez utóbbit választottam.
    A lakás frissen berendezett, kicsi, de otthonos, vendéglátóm láthatóan nem itt él, a berendezés mégis igényes, kellemes hatást kelt. Számomra alaphelyzetben is kiemelkedően fontos (a fránya járvány kereszttüzében pedig kiváltképp az), hogy tisztaság uralkodjon - erre egy szó panaszom nem lehet, a lakás nem csak, hogy tiszta, Nancy minden zuhany után fertőtleníti még úgy is a kádat, hogy csak ketten tartózkodtunk ott. És ha már szó esett a kádról; a fürdő jól felszerelt, megannyi tusfürdő várja katonás rendben a tisztaságra törekvőket, legalább három féle szájvíz a tükör alatt, noha én vittem magammal a saját fogmosó szettemet. A törülközők tiszták, frissek, a kilépő úgyszint. A zuhanyfüggönybe bele lehet ám gabaolyodni, de jó eséllyel csak azért sikerült, mert egy füst alatt a napi jógát is letudtam, hogy mindenhol friss és illatos legyek (előtte mégiscsak két és fél órát főttem az autóban).
    Ami a Tettek Helyszínét illeti, itt is rend és tisztaság fogadja a vendéget, a szoba kicsi, de kényelmes, a matrac úgyszint. Normál méretű, egyfős matraccal kell számolni, ha valaki 220x200-as matraccsodán szeretne hemperegni, arra ott a Buckingham palota, tekintve, hogy amúgy is egymásba fogunk bújni, én teljesen elégedett voltam a matraccal, nem túl puha, nem is túl kemény, épp kényelmes. A hűtésről ventillátor gondoskodik, már egyes fokozatra állítva is kellemesen borzolta az Ezredest (régen Hadnagy volt, de a mai nap után előléptettem), de a szoba fekvése is kedvező, árnyékos, szellős, és az utca zaja sem nyomja el a jelenlévők hangját.
    A diszkrécióra panasz nem lehet, a bejutás könnyű, nem kell háromkilométeres körfolyosón végigsasszézni, és a lépcsőház is kellemesen árnyékos. A szomszédos utcákon van forgalom, de maga az utca csendes, békés.
  • Lány külseje:

    Becsengettem, és ajtót nyitott A NŐ. Nagy N-el, nagy Ő-vel kéremszépen, mert Nancy egyszerűen varázslatos. A fényképeken látott nő köszönt vissza élőben is, a képeken nagyon minimális retus látható; élőben még inkább lehengerlően nőies. Értelmes, érdeklődő, nyitott tekintet, igazán szép arc, gyönyörű fogak, és tökéletes arányok jellemzik. Ő állítja, hogy van rajta egy pici felesleg, én pedig állítom, hogy minden egyes gramm pontosan ott van, ahol lennie kell. Egy babydollban fogadott, ami sokat sejtető (ígérő) volt, de egyben a műalkotásokat is megszégyenítő popsiját is felfedte a kíváncsi tekintet előtt.
  • Action:

    Két órára érkeztem, ismerkedésként egy kicsit beszélgettünk. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, egy kimondottan intelligens, csicsergős, vicces lányt ismertem meg, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve, egy perc alatt felszabadultam, pedig csak alkalmanként járok el lányokhoz. Úgy beszélgettünk a kanapén elheveredve, mint akik már évek óta ismerik egymást, és ez szerintem nagyon fontos. Vettem egy gyors fürdőt kiegészítve némi jógagyakorlattal a zuhanyfüggőny jóvoltából, majd a szoba felé vettük az irányt. Nancy megkérdezte, van-e kedvem megszeretgetni, amire szerintem csak a vakok és gyengénlátók mondanának nemet, az elkövetkező néhány perc cseverészéssel telt, és azzal, hogy szoborszép testét porcikáról porcikára felfedeztem. Egy idő után, ki tudja mennyi, teljesen elvesztem a tökéletesen gömbölyded idomokban, megkérdezte, szeretnék-e cserélni. Ó, igen, szerettem volna. Finom, jóleső, simogató masszázsban volt részem, nem egy csontkovács testi fölényével, de nem is félszeg hattyú vagy a Herendi porcelángyár minőségellenőrjének óvatosságával. Valahol az arany középúton.
    Továbbra is járt a szánk, egyszer csak közbeszúrta, hogy egy cicis csúszkához volna-e kedvem. Ateista vagyok, de az elkövetkező pár percben legalább három vallásra megtértem. Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt. Eredetileg (illetve miután megcsodáltam a popsiját, miután ajtót nyitott) úgy készültem, hogy itt bizony most átvesszük a Kama Sutra egytől hatvannegyedik oldaláig az összes pozitúrát, de annyira csodás élményben részesített (a lábam még most is megremek az emléktől)., hogy hagytam, itt érjen el a vég.
    Utána tisztálkoztunk, és még egy igazán finom lingam masszázzsal egybekötve beszélgettünk, amíg le nem telt az időm. Puszi, ölelés, kétszer. Az egytől-hatvannegyedik oldalas mutatványt pedig eltesszük a következő (két-három-öt-hét) alkalomra.
  • Elszámolás:

    Egy ilyen csodás lánnyal egy ilyen csodás élményért szinte haramiának érzem magam, hogy a -ha nem tévedek- kb budapesti átlagot hagytam ott.
  • Összkép:

    Teljesen feltöltődve jöttem el, nagyon jól eső két órát loptam egy csodás lánynál, akihez mindenképp vissza fogok térni.
Happy Massage