• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Randink óta már eltelt egy kis idő, de csak most jutottam el oda, hogy meg tudom írni az élményt.
    Telefonon kerestem Tiát, aki kedvesen tájékoztatott a részletekről és meg is egyeztünk egy aznapi későbbi időpontban.
  • Megközelítés:

    A címet a telefonban megkaptam és autóval érkeztem oda. Ingyenes Parkolóhely bőven Akadt a ház előtt. A megbeszélt időpontban hívtam és megkapva a bejutáshoz szükséges infokat már mentem is fel Tiához a lakásba.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, már amennyit láttam belőle. Fürdőben zuhanykabin, sokféle tusfürdővel, a mosdón szájvíz. Mindegyikből használtam bőségesen majd megtörölközve siettem a szobába Tiához.
  • Lány külseje:

    Tia nagyon szép a maga természetességével. Kevés smink (de nem is hiányzik), egyenes vörös haj, zöld szemek. Egy fekete kis egybe-mini ruhában fogadott, ami mire visszaérkeztem a zuhanyból már lekerült róla és meztelenül várt rám. Gyönyörű mellek és fenék, egy szóval Tua nagyon rendben van.
  • Action:

    A zuhanyból visszatérve Tia már ruha nélkül várt, én is eldobtam (az agyam) a törölközőt magamról, hozzáléptem és elkezdtünk finoman csókolózni, simogatni egymást. Közbem kezemmel feltérképeztem testét, ahol elértem, míg ő rátalált meredező farkamra és elkezdte finoman masszírozni. Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk. Az ágyra feküdtem Tia a lábaim közé telepedett és finoman a szájába vett. Nagyon kellemes volt a technikája ilyet még nem tapasztaltam. Kis idő után kértem, hogy forduljunk kölcsönösbe, ahol már én is tudtam őt kényeztetni. Ez azonban nem volt számomra annyira kényelmes ezért kértem, hogy had kényeztessem csak őt. Hàtára feküdt az ágyon én pedig élvezettel nyaltam kislányos punciját. Gumit kértem és ebben a pózban maradva szemből hatoltam belé, majd a lábait nyakamba téve is mozogtam benne egy ideig. Ezután kutyába helyezkedtünk ahol elég sokáig elidőztübk, ugyanis nagyon jó látvány volt, ahogy ki be járok miközben hol Tia csodás kerek fenekét, hol a melleit simogattam és közben hátát puszilgattam.
    Az időnk vége felé járhattunk amikor kértem Tiát, hogy franciázzon. Az ágy mellé álltam, ő pedig az ágyon térdelve szájába vett. Változatos technikával szopott, néha a mellek közé is betettem. A vég a szájában ért el egy hatalmas élvezéssel, hagyott lenyugodni.
    Zuhany, öltözés és a tàvozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Az ajándékba hozott csokival együtt adtam át egy borítékban érkezés után. Pesti átlag azt hiszem, bár ezzel nem vagyok teljesen tisztában.
  • Összkép:

    Csodás egy órát tölthettem el egy csodás lánnyal, mindenképp megérte.
Happy Massage